Mevlana değilim motivasyon için gel !

Günaydınnnn. Maaşallah azmine, disiplinine. Ben de 7 de uyandım ve yine 12 gibi kahvaltı yapmayı planlıyorum. Dün akşam çok açlık hissettim. Kendimi tutamayıp bisküvi yedim çayın yanında. Bugün kendimi oruç gibi düşünüp, kaçamak yapmamaya zorlayacağım. Halbuki dün akşam 30 dk da yürüyüş bandında yürüyüş yapmıştım. Normalde spor yapınca kaçamak yapmam, acırım emeğime ama dün acımadım valla 🙈
Teşekkür ederim canim ❤️
Keşke bisküvi yerine meyve ile bastırmaya calissaydin cnm şekerli ürünler tükettikce kısır döngüden kurtulmuyor ne yazikki
Inşallah bugün sorunsuz geçer😊

Merhaba💙 Henüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten🙈
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım🥰

Merhaba💙 Henüz doğum yapmadım ama çok fena kilo aldım daha da alacağım zaten🙈
Bebeği olan anneler ne zaman diyete başlamıştınız hemen mi yoksa biraz beklemek mi lazım🥰
Merhaba. Bebeğim 7 aylıkken başladım ben. Dyt kontrolünde 3 ayda 67 den 56,5 a kadar düştüm sonra rehavete kapılıp tekrar aldım. Emzirirken sorun yaşamadım, hâlâ emziriyorum. Hayırlısı ile kucağına al inşallah. Bebek ek gıdaya başlayınca profesyonel bir yardım alırsan iyi olur. Eğer emziriyor olursan sütün etkilenmesin diye dikkat eder.

Teşekkür ederim canim ❤️
Keşke bisküvi yerine meyve ile bastırmaya calissaydin cnm şekerli ürünler tükettikce kısır döngüden kurtulmuyor ne yazikki
Inşallah bugün sorunsuz geçer😊
Yaa çay içerken gelen o hissi bastiramadim. Çay dursun, meyve yiyeyim de demedim. Maaşallah bugün daha iyiyim, alışıyor bunyem yavaş yavaş. Hunharca yerken kontrole alışmak da zaman alıyor 🤣 Bu hafta öyle böyle alışma haftası gibi düşünüyorum. Bir de kızımın son birkaç gündür yemek iştahı azaldı, çok uzun emiyor, iliğimi kurutuyor desem yeridir. Ondan da zorlanıyorum sanırım.

Merhaba. Bebeğim 7 aylıkken başladım ben. Dyt kontrolünde 3 ayda 67 den 56,5 a kadar düştüm sonra rehavete kapılıp tekrar aldım. Emzirirken sorun yaşamadım, hâlâ emziriyorum. Hayırlısı ile kucağına al inşallah. Bebek ek gıdaya başlayınca profesyonel bir yardım alırsan iyi olur. Eğer emziriyor olursan sütün etkilenmesin diye dikkat eder.
Normalde kendim yapardım ama emzirirsem tabi destek almam gerekecek anladığım ilk 6 aydan sonra başla diyorsunuz teşekkür ederim 🙏

Gulsem mi aglasam mi bilemedim kiz azmetim kahveyi icmissin afiyet olsun
Ben hayatımda bu kadar bağırmadim ya bayağı iyi yandım yani 🙊 yine de içtim onu 😅
Çok geçmiş olsun cnm benim şimdi nasıl oldun iz kaldimi .sadakasini ver cnm Allah muhafaza daha kotu olabilirdi
Bende onu düşündüm aslında her ay gibi sadaka veriyoruz. Bu ay bir sma bebeğine yardım yaptık
Yok ya ne öğretici ne sürükleyici 🙄kimyanın şems e olan aşkını dinleyip duruyorum komşumun kaynanası dan dert yanması misal gına geldi🤣🤣hayır şems de ciddiye alsa işi gücü Mevlana onun😂😂
Bende bu bitince suç ve cezayı okuycam ona da başlayıp sıkılıp bırakmıştım bu sefer okuyup bitiricem

Çok iyi yapmissin hatim grubuna katılarak bı sorumluluğun olunca daha kolay okuyabiliyosun yoksa kuran okumayı da ihmal ediyoruz:KK43:
Bende diyanetin meali var ondan okuyorum
Her gün sadece 2 sayfa hedefim 1 senede bitsin lakin idrakina varıp yaşayabilen lerden olmayı nasip etsin Rabbim
Evet maalesef hayat telaşında kayboluyoruz. Biraz düzenle hem işleri yoluna koyup hemde kendimize de özen gösterebiliriz. Ben uykudan feragat edemiyodum işte. Bu yıl zorunlu olarak erken kalkmak çok iyi geldi 😊

Bazı kitaplar cidden sıkıcı oluyor. Lise de yarişmaya girdim. Çok ağır betimlemeli bir kitap okumuştum 😓 bitirip bitirmedigimden emin değilim 😅

Menümü paylaşayım geç olmadan.
Kahvaltı: 11.45
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, havuç, biber, elma, yeşil çaylı tarçın çayı
Ara: 15.00
Sütlü Türk Kahvesi, 1 adet hurma, 2 tam ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
Akşam: 18.00
Kıymalı mantar sote, salata, yoğurt

Su: 3 lt

Fitt_anne Fitt_anne North River North River
Güzel menü afiyet olsun 😊🌿

Bugün yine çok fazla yedim. Alışma süreci kızlar ne olur kızmayın. Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum

Sabah mantarlı omlet, yarım dilim çikolatalı ekmek, kahve

12.30 çay, yulaf lapası

15.00 tavuk döner dürüm, ayran 😔😓

Arada 3-4 lokma albeni

19.00 tam buğday makarna, salata, yoğurt, mantar yemeği

Offff dünyaları yemişim yine 😭

Eklentiler

• IMG_20221108_182146.jpg
    IMG_20221108_182146.jpg
    169,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20221108_124732.jpg
    IMG_20221108_124732.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20221108_124719.jpg
    IMG_20221108_124719.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 32
Bugün yine çok fazla yedim. Alışma süreci kızlar ne olur kızmayın. Ama cumartesiye kadar aliscak midemde beynimde inanıyorum

12.30 çay, yulaf lapası

Arada 3-4 lokma albeni

Karbonhidratla başlayan gün karbonhidrat ile bitiyor ne yazık ki. Bazen kafa olarak hazır hissedemiyoruz. Ben de tam anlamıyla bugün hazır hissettim kendimi. Cmt den bugüne 4.gün olmasına rağmen. Pişmanlık duymak iyice kötüye sürüklüyor insanı. Yedin, tamam. Afiyet olsun. Yarın yeni bir gün... 😇 Gün içinde suyu ne kadar tüketiyorsun?

Karbonhidratla başlayan gün karbonhidrat ile bitiyor ne yazık ki. Bazen kafa olarak hazır hissedemiyoruz. Ben de tam anlamıyla bugün hazır hissettim kendimi. Cmt den bugüne 4.gün olmasına rağmen. Pişmanlık duymak iyice kötüye sürüklüyor insanı. Yedin, tamam. Afiyet olsun. Yarın yeni bir gün... 😇 Gün içinde suyu ne kadar tüketiyorsun?
Suyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zor

Dişim geçmiyor ya randevuda yok koca İstanbul'da 😢 mahalledeki dişciye gidip antibiyotik yazdircam o zaman hafifler ağrısı...
Malesef dis randevusu devlette imkansiza yakin
Dün hocamla konuştum 44 yaşında meme kanseri teşisi koymuşlar 14 aylık bebeği var ama okadar teslimiyetci inançlı ki sanırsın bademcik ameliyatı olucak..
Son dönemlerde hergun aynı diye monotonluktan sıkılıyorum diye söylenmeye başlamıştım Rabb'im uyarisi bu hastaligim diye söyledi
Rutinlerimize gündelik kosturmamiza şükürler olsun
Allah sifa versin tabi ki cok sukur bugunume rabbim aratmasin
Menümü paylaşayım geç olmadan.
Kahvaltı: 11.45
2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, havuç, biber, elma, yeşil çaylı tarçın çayı
Ara: 15.00
Sütlü Türk Kahvesi, 1 adet hurma, 2 tam ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
Akşam: 18.00
Kıymalı mantar sote, salata, yoğurt

Su: 3 lt

Fitt_anne Fitt_anne North River North River
Oo super bir gün olmus💕💕💕

12.30 çay, yulaf lapası

Arada 3-4 lokma albeni

Seni cok iyi anliyorum ama ufak tefek kacamaklar aksama karbon yuku oluyor kotu kotuyu getiriyor
Suyu bugün hiç takip edemedim ama az içiyorum farkındayım. Kafada bitirmek en zor kısım sonra zaten alışıyorsun. O ilk baslayabilmek çok zor
Sise yap canim ben iki gundur oyle su iciyorum yoksa az iciyordum

Iyi aksamlar kizlar baya baya sistim yarin regl olurum kesin geliyorum diyor vucut , cokta sinirliyim ufff catacak yer ariyorum :KK70: bdvde kavgaya mi gitsem

İyi geceler kızlar gülsima ve Hüma hasta miray ise akşamdan beri ayağa dikti bizi uysal bebek gitti yerine başka birşey geldi yeni sakinleşti menumu yazayım çocuklar uyumuskken yatayım bir süre beni idare edin 🤯

Sabah
Biber sote
2 Dilim ekmek
1 tk fındık ezmesi
Az birsey tavada yumurta
3 zeytin
1 cecil peyniri

14:30 - 16:00( arkadaşın evine gitmiştik çocukların öğretmeni sınıfa keçeden materyaller istemişti birlikte yapalim diye toplandık arkadaş ikram hazırlamış hem çalıştık hem atistirdik🙈)

1 küçük kase kısır
1 tane bülbül yuvası kurabiye
1 minik börek
Yarım dilim portakal rüyası

19:30( çocuklardan kalanları yedim)
1 yk biber dolmasının içi ve biberi
Çeyrek köfte
Avuç içi kadar mayalı ekmek

Su:2 lt ye yakın

North River North River Fitt_anne Fitt_anne

X