- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.894
- Konu Sahibi North River
Iyi geceler kızlar yarın eksilerle uyanalim inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişim geçmiyor ya randevuda yok koca İstanbul'da mahalledeki dişciye gidip antibiyotik yazdircam o zaman hafifler ağrısı...Not aldim canim , menuleri de eksik etme gectimi disin
Tarifi en kisa zamanda deneyecegim. Menunde cok guzel canim
Emzirdigin icin dinlenememissjndirde insallah gecer agrin
Günaydınnnn. Maaşallah azmine, disiplinine. Ben de 7 de uyandım ve yine 12 gibi kahvaltı yapmayı planlıyorum. Dün akşam çok açlık hissettim. Kendimi tutamayıp bisküvi yedim çayın yanında. Bugün kendimi oruç gibi düşünüp, kaçamak yapmamaya zorlayacağım. Halbuki dün akşam 30 dk da yürüyüş bandında yürüyüş yapmıştım. Normalde spor yapınca kaçamak yapmam, acırım emeğime ama dün acımadım vallaGünaydın bu alemın en fıstık kızları
Hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
2 sayfa meal ve 1o sayfa kitap okuma hedefimi yaptım işe başlamadan önce
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun
Günaydınnnnn 12 de yapicam benGünaydin kizlar kahvaltilar yapildi mi? En sevdiğim öğun
Sanki o kitap baştan sıkıyor sonra akıcı oluyordu. O kadar çok kitap okudum zamanında ama hepsi çorba oldu. Bende bu hafta Hatice Kübra tongar in kitaplarından okuyorum. Bunlar bitince biraz roman okumaya başlicam.Günaydın bu alemın en fıstık kızları
Hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah
Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
2 sayfa meal ve 1o sayfa kitap okuma hedefimi yaptım işe başlamadan önce
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun
Çok geçmiş olsunKahvaltıyı tam hazırladım iştahla yiyecektim. Nasıl oldu bilmiyorum sütü açmak için elime makası aldım kahve demligine çarptım öyle bir bağırdım ki bacağım yandı açlığını bile unuttum can havlinden. Hâla sızlıyor ama hemen eşimi aradım buzluktan tulbente birşey sarıp tuttum. Sudocrem sürdüm ama hafifletmedi de. Sonra oturdum mantarlı omleti gömdüm. Çeyrek dilim çikolatalı ekmek ve azmettim illa içcem deyip kahve içtim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Dimi ya kahvaltı sevdam yüzünden her detoksu yapamıyorumGünaydin kizlar kahvaltilar yapildi mi? En sevdiğim öğun
Gulsem mi aglasam mi bilemedim kiz azmetim kahveyi icmissin afiyet olsunKahvaltıyı tam hazırladım iştahla yiyecektim. Nasıl oldu bilmiyorum sütü açmak için elime makası aldım kahve demligine çarptım öyle bir bağırdım ki bacağım yandı açlığını bile unuttum can havlinden. Hâla sızlıyor ama hemen eşimi aradım buzluktan tulbente birşey sarıp tuttum. Sudocrem sürdüm ama hafifletmedi de. Sonra oturdum mantarlı omleti gömdüm. Çeyrek dilim çikolatalı ekmek ve azmettim illa içcem deyip kahve içtim
Evet sabah sivi icmek vs bana gore degil hicDimi ya kahvaltı sevdam yüzünden her detoksu yapamıyorum
Çok geçmiş olsun cnm benim şimdi nasıl oldun iz kaldimi .sadakasini ver cnm Allah muhafaza daha kotu olabilirdiKahvaltıyı tam hazırladım iştahla yiyecektim. Nasıl oldu bilmiyorum sütü açmak için elime makası aldım kahve demligine çarptım öyle bir bağırdım ki bacağım yandı açlığını bile unuttum can havlinden. Hâla sızlıyor ama hemen eşimi aradım buzluktan tulbente birşey sarıp tuttum. Sudocrem sürdüm ama hafifletmedi de. Sonra oturdum mantarlı omleti gömdüm. Çeyrek dilim çikolatalı ekmek ve azmettim illa içcem deyip kahve içtim
Sanki o kitap baştan sıkıyor sonra akıcı oluyordu. O kadar çok kitap okudum zamanında ama hepsi çorba oldu. Bende bu hafta Hatice Kübra tongar in kitaplarından okuyorum. Bunlar bitince biraz roman okumaya başlicam.
Aylık Hatim grubuna katıldım burda. 1 cüz alcam her ay. Kendimde ara ara okuyabilirsem çok iyi olacak ayriyetten ama şuan pek mümkün görünmüyor. Meal okumakta çok istiyorum, telefona indirmiştim ama hiç okuyamadım elimde olması lazım galiba. Feyzul Furkan dan mi okuyosun
Yok ya ne öğretici ne sürükleyici kimyanın şems e olan aşkını dinleyip duruyorum komşumun kaynanası dan dert yanması misal gına geldihayır şems de ciddiye alsa işi gücü Mevlana onunSanki o kitap baştan sıkıyor sonra akıcı oluyordu. O kadar çok kitap okudum zamanında ama hepsi çorba oldu. Bende bu hafta Hatice Kübra tongar in kitaplarından okuyorum. Bunlar bitince biraz roman okumaya başlicam.
Aylık Hatim grubuna katıldım burda. 1 cüz alcam her ay. Kendimde ara ara okuyabilirsem çok iyi olacak ayriyetten ama şuan pek mümkün görünmüyor. Meal okumakta çok istiyorum, telefona indirmiştim ama hiç okuyamadım elimde olması lazım galiba. Feyzul Furkan dan mi okuyosun
Dün hocamla konuştum 44 yaşında meme kanseri teşisi koymuşlar 14 aylık bebeği var ama okadar teslimiyetci inançlı ki sanırsın bademcik ameliyatı olucak..Temizlik bitti ara yapip okula gidecegim. Gelince kucugu uyutup yemek hazirligi uff pufff gunler hep ayni
Aralıklı oruç mu yapıyosunGünaydınnnnn 12 de yapicam ben