Mevlana değilim motivasyon için gel !

İyi geceler. Zihnen çok yorgun olduğum bir gündü. Kabuk yaralarımı kaldirmaya başlıyorum. Benim için eski defterleri kapatıp tertemiz yeni sayfaların açılma zamanı. Yarın çok güzel bir başlangıç olsun inşallah. Rabbim hedefime ulaştirsin, sağlıkla o kiloda vucutta yaşamak nasip etsin

Not aldim canim , menuleri de eksik etme gectimi disin

Tarifi en kisa zamanda deneyecegim. Menunde cok guzel canim

Emzirdigin icin dinlenememissjndirde insallah gecer agrin
Dişim geçmiyor ya randevuda yok koca İstanbul'da 😢 mahalledeki dişciye gidip antibiyotik yazdircam o zaman hafifler ağrısı...

7 Kasım menüsü

Sabah 9 1 poğaça, filtre kahve, peynirli yumurta

13.30
Türk kahvesi 3 kare beyaz çikolata

15.30 1 dilim kek filtre kahve

18.30
1 tabak kuru fasulye , salata, 1 dilim ekmek

20.00 türk kahvesi

Biliyorum menü diyetlik menü değil. Yarın tertemiz mantarlı omletimle güne başlayacagim 🌿

Günaydın bu alemın en fıstık kızları😍❤️
Hayırlı bereketli bir gün olsun hepimiz için inşallah❤️
Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
2 sayfa meal ve 1o sayfa kitap okuma hedefimi yaptım işe başlamadan önce
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun☺️

Bugün yürüyüş yapmiycam. haftada 4 gun yürüyüş hedefledim onuda rahat tamamlıyorum .hedeflerimin için de rutin işler hariç evde bir düzenleme temizle yapmakta vardı.oyüzden onceligimi ona verdim . aspiratör ve fırını temızlıycem
Kitapı beğenmedim (aşkın gözyaşları kimya hatun )ama bitiricem çünkü alışkanlık haline getirmek istedigim bir özellikte "yarım bırakmamak tamamlamak"diyettede devamlı başa donmemiz hedefe ulaşmadan birakmamizin bir sebebide bu kötü aliskanligimiz bunu her alanda degistirecem ben kızlar size de fikir olsun☺️
Günaydınnnn. Maaşallah azmine, disiplinine. Ben de 7 de uyandım ve yine 12 gibi kahvaltı yapmayı planlıyorum. Dün akşam çok açlık hissettim. Kendimi tutamayıp bisküvi yedim çayın yanında. Bugün kendimi oruç gibi düşünüp, kaçamak yapmamaya zorlayacağım. Halbuki dün akşam 30 dk da yürüyüş bandında yürüyüş yapmıştım. Normalde spor yapınca kaçamak yapmam, acırım emeğime ama dün acımadım valla 🙈

Sanki o kitap baştan sıkıyor sonra akıcı oluyordu. O kadar çok kitap okudum zamanında ama hepsi çorba oldu. Bende bu hafta Hatice Kübra tongar in kitaplarından okuyorum. Bunlar bitince biraz roman okumaya başlicam.

Aylık Hatim grubuna katıldım burda. 1 cüz alcam her ay. Kendimde ara ara okuyabilirsem çok iyi olacak ayriyetten ama şuan pek mümkün görünmüyor. Meal okumakta çok istiyorum, telefona indirmiştim ama hiç okuyamadım elimde olması lazım galiba. Feyzul Furkan dan mi okuyosun

Kahvaltıyı tam hazırladım iştahla yiyecektim. Nasıl oldu bilmiyorum sütü açmak için elime makası aldım kahve demligine çarptım öyle bir bağırdım ki bacağım yandı 😬😢 açlığını bile unuttum can havlinden. Hâla sızlıyor ama hemen eşimi aradım buzluktan tulbente birşey sarıp tuttum. Sudocrem sürdüm ama hafifletmedi de. Sonra oturdum mantarlı omleti gömdüm. Çeyrek dilim çikolatalı ekmek ve azmettim illa içcem deyip kahve içtim🙄

Kahvaltıyı tam hazırladım iştahla yiyecektim. Nasıl oldu bilmiyorum sütü açmak için elime makası aldım kahve demligine çarptım öyle bir bağırdım ki bacağım yandı 😬😢 açlığını bile unuttum can havlinden. Hâla sızlıyor ama hemen eşimi aradım buzluktan tulbente birşey sarıp tuttum. Sudocrem sürdüm ama hafifletmedi de. Sonra oturdum mantarlı omleti gömdüm. Çeyrek dilim çikolatalı ekmek ve azmettim illa içcem deyip kahve içtim🙄
Çok geçmiş olsun

Gulsem mi aglasam mi bilemedim kiz azmetim kahveyi icmissin afiyet olsun

Çok geçmiş olsun cnm benim şimdi nasıl oldun iz kaldimi .sadakasini ver cnm Allah muhafaza daha kotu olabilirdi

Sanki o kitap baştan sıkıyor sonra akıcı oluyordu. O kadar çok kitap okudum zamanında ama hepsi çorba oldu. Bende bu hafta Hatice Kübra tongar in kitaplarından okuyorum. Bunlar bitince biraz roman okumaya başlicam.
Aylık Hatim grubuna katıldım burda. 1 cüz alcam her ay. Kendimde ara ara okuyabilirsem çok iyi olacak ayriyetten ama şuan pek mümkün görünmüyor. Meal okumakta çok istiyorum, telefona indirmiştim ama hiç okuyamadım elimde olması lazım galiba. Feyzul Furkan dan mi okuyosun

Yok ya ne öğretici ne sürükleyici 🙄kimyanın şems e olan aşkını dinleyip duruyorum komşumun kaynanası dan dert yanması misal gına geldi🤣🤣hayır şems de ciddiye alsa işi gücü Mevlana onun😂😂
Bende bu bitince suç ve cezayı okuycam ona da başlayıp sıkılıp bırakmıştım bu sefer okuyup bitiricem

Çok iyi yapmissin hatim grubuna katılarak bı sorumluluğun olunca daha kolay okuyabiliyosun yoksa kuran okumayı da ihmal ediyoruz:KK43:
Bende diyanetin meali var ondan okuyorum
Her gün sadece 2 sayfa hedefim 1 senede bitsin lakin idrakina varıp yaşayabilen lerden olmayı nasip etsin Rabbim

Temizlik bitti ara yapip okula gidecegim. Gelince kucugu uyutup yemek hazirligi uff pufff gunler hep ayni :63:
Dün hocamla konuştum 44 yaşında meme kanseri teşisi koymuşlar 14 aylık bebeği var ama okadar teslimiyetci inançlı ki sanırsın bademcik ameliyatı olucak..
Son dönemlerde hergun aynı diye monotonluktan sıkılıyorum diye söylenmeye başlamıştım Rabb'im uyarisi bu hastaligim diye söyledi
Rutinlerimize gündelik kosturmamiza şükürler olsun

X