- 21 Kasım 2013
- 23.038
- 72.894
-
- Konu Sahibi North River
Ben tanitiyim kendimi efendimTanışalım
35 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Memurum ama 14 aylık bebeğim var, ücretsiz izindeyim. 2 haftadır soğuk algınlığı çekiyorum. Biraz ağır geçiyor. Annem 2 günlüğüne geldi çocukla ilgilenmek için. Onda da hamur işine boğdum kendimi. Bugün güzel devam ediyor, akşama güzel bir menü yazacağım inşallah.
Ben de sizleri tanımak isterim.Güzel bir grup bulduğumu düşünüyorum. Namaz, plan, günü verimli geçirmek isteyipte yapamadığım şeyler. Bu konuda da takipteyim sizleri
Çok memnun oldum güzel anneBen tanitiyim kendimi efendim
38 yaşinda olgun ve dolgun bir kadınım3 evladım var 2 kızim 1 oğlum.. Oğlum 17 ortancam 12 küçük kızim 3,5 yaşinda
Ev hanımıyım.. evlendiğinden beri ara ara kilo verir tekrar alırımkafam çogu zaman zayıflama diyetle meşgul
Kendimi hayatı Rabbimin verdiklerini çok seviyorum ve şükrediyorum
afiyet olsun canımnasıl eve gelmedi eşin
Çamaşır katlarken TRT yeni dizi başlamış yürek çıkmazı onu izledim pek bı acıklı siz de izleyin ağliyin
Tanisalim canim 36 yasindayim 2 cocugum var biri 8 yaş digeri 2.5 . Gıda muh. bir siskoyum. Ozel sektorde calistigim ici cocuklardan sonra donemedim bir turlu . Namaz ,plan benimde isteyipte oturtamadiklarimTanışalım
35 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Memurum ama 14 aylık bebeğim var, ücretsiz izindeyim. 2 haftadır soğuk algınlığı çekiyorum. Biraz ağır geçiyor. Annem 2 günlüğüne geldi çocukla ilgilenmek için. Onda da hamur işine boğdum kendimi. Bugün güzel devam ediyor, akşama güzel bir menü yazacağım inşallah.
Ben de sizleri tanımak isterim.Güzel bir grup bulduğumu düşünüyorum. Namaz, plan, günü verimli geçirmek isteyipte yapamadığım şeyler. Bu konuda da takipteyim sizleri
Sonun da kacirdin kocayı
Burdayim, burdayim. Sabahtan giremedim. Kızımla yürüyüş yaptım 40 dk kadar. Hava soğuyunca eve kaçtık hemen. Güzel başladı güzel devam ediyor günümüz
Çok memnun oldumTanisalim canim 36 yasindayim 2 cocugum var biri 8 yaş digeri 2.5 . Gıda muh. bir siskoyum. Ozel sektorde calistigim ici cocuklardan sonra donemedim bir turlu . Namaz ,plan benimde isteyipte oturtamadiklarim
ayy sesli güldum . İsyerinin partisi vardi gece 2 de bitmis ordanda ise gecmisler ekipce sabah 6da msj atti tabi agzini burnunu kiracagim
masallah masallah
Kırma eniştemin ağzını burnunu adam ne zamandi ağrı sızı ile uğraşıyor kırk yılın başı bı nefes almış nefesini kesme garibinTanisalim canim 36 yasindayim 2 cocugum var biri 8 yaş digeri 2.5 . Gıda muh. bir siskoyum. Ozel sektorde calistigim ici cocuklardan sonra donemedim bir turlu . Namaz ,plan benimde isteyipte oturtamadiklarim
ayy sesli güldum . İsyerinin partisi vardi gece 2 de bitmis ordanda ise gecmisler ekipce sabah 6da msj atti tabi agzini burnunu kiracagim
masallah masallah
Harika menülerini bekliyoruz artık tadlumSelam kızlar bu sabahki kilomu paylaşayım
Hayal et. hedefine ulasmissin. fıstık gibi vucudla hamile kalmışsın hamilelikte de dikkat ettiğim için sadece top gibi bir göbek var . Cevrendekiler gıbte ile bakıyorlar,kendine değil, bebise kilo aldığın içinÇok memnun oldum güzel anneBakış açını da çok beğendim. Sen çocuk konusunda epey kurtarmışsın kendini. Maaşallah. Benim de kilo almaya elverişli bir beslenme düzenim olduğu için hep al, ver modundayim. Eksiklerimi biliyorum, inşallah ikinci gebelikten önce biraz daha kilo verip düşük kilo ile hamile kalırım bu sefer.
Yaptın mı sporYagmur yagiyor eve gdiyorum yuryus yapmicam evde spor yaparım
HarikaHayal et. hedefine ulasmissin. fıstık gibi vucudla hamile kalmışsın hamilelikte de dikkat ettiğim için sadece top gibi bir göbek var . Cevrendekiler gıbte ile bakıyorlar,kendine değil, bebise kilo aldığın için
Ben sizi etkilemeyi unutmusumBugün menümü paylaşayım hanımlar
Kahvaltımı 11.45 de yaptım. Diyetisyenimin bir tarifi var. 2 yumurta, 2 yk tahin, kabartma tozu, baharatlar bzzzzt yapilip fırın kasesinde pişiyor. Hamburger ekmeği gibi oluyor görüntü olarak. Tadı da muhteşem.peynir, zeytin, salatalık, domates ve biberle bu ekmeği yedim.
15.00 Ara öğün
Sütlü kahve ve 1 kuru incir
18.30 Aksam yemeği
3 adet köfte, salata, ayran
40 dk kadar yürüyüş yaptım gün içinde
2,5 lt su, içmeye de devam
Not aldim canim , menuleri de eksik etme gectimi disinSelam kızlar bu sabahki kilomu paylaşayım
Tarifi en kisa zamanda deneyecegim. Menunde cok guzel canimBugün menümü paylaşayım hanımlar
Kahvaltımı 11.45 de yaptım. Diyetisyenimin bir tarifi var. 2 yumurta, 2 yk tahin, kabartma tozu, baharatlar bzzzzt yapilip fırın kasesinde pişiyor. Hamburger ekmeği gibi oluyor görüntü olarak. Tadı da muhteşem.peynir, zeytin, salatalık, domates ve biberle bu ekmeği yedim.
15.00 Ara öğün
18.30 Aksam yemeği
Emzirdigin icin dinlenememissjndirde insallah gecer agrinMenümu yazıp az uyucam geçmedi lanet baş ağrısı
Sabah
2 dilim ekmek
Mıhlama( az yedim)
5 zeytin
Ara saati yok gittim geldim atistirdim
Yaklaşık 1 avuç ceviz
1 küçük salkım üzüm
19:30
2 biber dolması
1kase yoğurt
Salata
1 tabak taze fasulye
Su yaklaşık 2 lt
North River Fitt_anne
Yarın ilk eksini gorucegin bir menü olmuşBugün menümü paylaşayım hanımlar
15.00 Ara öğün
18.30 Aksam yemeği
afiyet olsun cnmMenu
Sabah
1/2 avakado
1/3 simit
1 kk peynir
Roka
Ara
15 kadar findik biraz leblebi 1 kayisi yesilcay
Aksam
Buyuk kase salata
2yk nar
2 parca tavuk izgara
Su: 2 lt
afiyet olsun mervisim çok iyi gıdıyosunMenümu yazıp az uyucam geçmedi lanet baş ağrısı
Sabah
2 dilim ekmek
Mıhlama( az yedim)
5 zeytin
Ara saati yok gittim geldim atistirdim
Yaklaşık 1 avuç ceviz
1 küçük salkım üzüm
19:30
2 biber dolması
1kase yoğurt
Salata
1 tabak taze fasulye
Su yaklaşık 2 lt
North River Fitt_anne
Yürüyüş önce sirkeli su kahve
Kahvaltı 11.oo
Salata
3zeytin
Biraz beyaz peynir
2 yumurta omlet
1 dilim kızarmış ekmek üstüne tereyağı bal 1t.k kadar
Ara filtre kahve 3 hurma yer fıstığı
Ara yer fıstıklı atıştırmalık doğal az şeker
Akşam 2o.oo
3 kaşık kuru fasulye
3 yaprak sarması
Ara 1 avucdan az yer fıstığı kahve (kabuklu yer fıstığı almıştım çok Tazeydi oyüzden sürekli ona gitti elim bugün)
1 saat yuruyus bol su form çayı
7leri gördükten sonra hızlı bir şekilde 6olara inelim oraya zincirliyelim kendimiziinsa herkes arzuladigi istedigi hedeflere ulaşir canim benim
bizde 7 leri gorelim bu hafta nolur allahimmmmmnasil guzel oluuurrr
çok yaşlı degilmis Allah saglik hayirli omur versin ne kadar kalicak sende ..
biraz daha iyi olmana sevindim
yeni doğum yaptın canım elbet yavas yavas vericeksinstres yook sakince dogru adimlarla saglam menulerle
olacak insa