Mevlana değilim motivasyon için gel !

Ben tanitiyim kendimi efendim
38 yaşinda olgun ve dolgun bir kadınım 3 evladım var 2 kızim 1 oğlum.. Oğlum 17 ortancam 12 küçük kızim 3,5 yaşinda
Ev hanımıyım.. evlendiğinden beri ara ara kilo verir tekrar alırım kafam çogu zaman zayıflama diyetle meşgul
Kendimi hayatı Rabbimin verdiklerini çok seviyorum ve şükrediyorum

Çok memnun oldum güzel anne Bakış açını da çok beğendim. Sen çocuk konusunda epey kurtarmışsın kendini. Maaşallah. Benim de kilo almaya elverişli bir beslenme düzenim olduğu için hep al, ver modundayim. Eksiklerimi biliyorum, inşallah ikinci gebelikten önce biraz daha kilo verip düşük kilo ile hamile kalırım bu sefer.

afiyet olsun canım nasıl eve gelmedi eşin

Çamaşır katlarken TRT yeni dizi başlamış yürek çıkmazı onu izledim pek bı acıklı siz de izleyin ağliyin

Tanisalim canim 36 yasindayim 2 cocugum var biri 8 yaş digeri 2.5 . Gıda muh. bir siskoyum. Ozel sektorde calistigim ici cocuklardan sonra donemedim bir turlu . Namaz ,plan benimde isteyipte oturtamadiklarim
Sonun da kacirdin kocayı
ayy sesli güldum . İsyerinin partisi vardi gece 2 de bitmis ordanda ise gecmisler ekipce sabah 6da msj atti tabi agzini burnunu kiracagim
Burdayim, burdayim. Sabahtan giremedim. Kızımla yürüyüş yaptım 40 dk kadar. Hava soğuyunca eve kaçtık hemen. Güzel başladı güzel devam ediyor günümüz
masallah masallah

Çok memnun oldum Inşallah düzene oturtmak istediklerimiz de olur zamanla.

Kırma eniştemin ağzını burnunu adam ne zamandi ağrı sızı ile uğraşıyor kırk yılın başı bı nefes almış nefesini kesme garibin

Hayal et. hedefine ulasmissin. fıstık gibi vucudla hamile kalmışsın hamilelikte de dikkat ettiğim için sadece top gibi bir göbek var . Cevrendekiler gıbte ile bakıyorlar,kendine değil, bebise kilo aldığın için

Bugün menümü paylaşayım hanımlar
Kahvaltımı 11.45 de yaptım. Diyetisyenimin bir tarifi var. 2 yumurta, 2 yk tahin, kabartma tozu, baharatlar bzzzzt yapilip fırın kasesinde pişiyor. Hamburger ekmeği gibi oluyor görüntü olarak. Tadı da muhteşem. peynir, zeytin, salatalık, domates ve biberle bu ekmeği yedim.
15.00 Ara öğün
Sütlü kahve ve 1 kuru incir
18.30 Aksam yemeği
3 adet köfte, salata, ayran
40 dk kadar yürüyüş yaptım gün içinde
2,5 lt su, içmeye de devam

Ben sizi etkilemeyi unutmusum
North River Fitt_anne

Selam kızlar bu sabahki kilomu paylaşayım
Not aldim canim , menuleri de eksik etme gectimi disin
Tarifi en kisa zamanda deneyecegim. Menunde cok guzel canim
Emzirdigin icin dinlenememissjndirde insallah gecer agrin

Menu
Sabah
1/2 avakado
1/3 simit
1 kk peynir
Roka

Ara
15 kadar findik biraz leblebi 1 kayisi yesilcay

Aksam
Buyuk kase salata
2yk nar
2 parca tavuk izgara

Su: 2 lt

Yarın ilk eksini gorucegin bir menü olmuş afıyet olsun cnm

Yürüyüş önce sirkeli su kahve

Kahvaltı 11.oo
Salata
3zeytin
Biraz beyaz peynir
2 yumurta omlet
1 dilim kızarmış ekmek üstüne tereyağı bal 1t.k kadar

Ara filtre kahve 3 hurma yer fıstığı

Ara yer fıstıklı atıştırmalık doğal az şeker

Akşam 2o.oo
3 kaşık kuru fasulye
3 yaprak sarması

Ara 1 avucdan az yer fıstığı kahve (kabuklu yer fıstığı almıştım çok Tazeydi oyüzden sürekli ona gitti elim bugün )

1 saat yuruyus bol su form çayı

Menu
Sabah
1/2 avakado
1/3 simit
1 kk peynir
Roka
Ara
15 kadar findik biraz leblebi 1 kayisi yesilcay
Aksam
Buyuk kase salata
2yk nar
2 parca tavuk izgara
Su: 2 lt
afiyet olsun cnm afiyet olsun mervisim çok iyi gıdıyosun

North River

7leri gördükten sonra hızlı bir şekilde 6olara inelim oraya zincirliyelim kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…