- 3 Ocak 2020
- 5.705
- 31.606
- Konu Sahibi North River
Oooo selammm kızlaarrr nasılsınız
ne güzel bir grup olmuş burası böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmamı ya hoşgeldin cnm nasılsın nasıl gidiyorOooo selammm kızlaarrr nasılsınız
hamdolsun iyiyim canım sizleri gördüm daha iyi oldumOlmamı ya hoşgeldin cnm nasılsın nasıl gidiyor
Bu ayaklara sürelen zeytinyağı sarımsak kürü öksürüğe ateşe çok iyi geliyor cnm aklında olsunTest yaptırmadım ama kan tahlili ve akciğer filmime bakıldı. Ortada yeni bir salgın varmış. Üşütme ile başlıyor, ishalle devam edip, gribe dönüyor. Eşim ve kızıma bulaşmadı şükür ama ilaç da kullanamadigim için toparlayamıyorum.
Masterfitte de pek aktif degildin eskisi gibi diyetemi konsantre değilsin yoğunluğunu varhamdolsun iyiyim canım sizleri gördüm daha iyi oldum
evet canım sonbahar tatili oldu okullar kapandi kızım evde etkinlikler aktiveteler misafirlikler yogun geciyor ama bu hafta konsantr oldum insa pazartesi okullar aciliyor zatenMasterfitte de pek aktif degildin eskisi gibi diyetemi konsantre değilsin yoğunluğunu var
Ateşe iyi geldiğini biliyorum ama öksürüğü bilmiyordum. Deneyeyim, teşekkür ederim.Bu ayaklara sürelen zeytinyağı sarımsak kürü öksürüğe ateşe çok iyi geliyor cnm aklında olsun
Hakkındır, hadi inşallahMenüm yumurta diyetinin tıpkısının aynısı şimdiden diyim yarın 78 in altına düşersem sabah simitle kahvaltı yaparım günün ilerleyen saatlerinde de ağlayan kekimle 1 dilim buzluktan çıkarıp ıspanaklı krkimi yerim
İnsana o şevk geliyorya sanırım onu vir bir türlü yakalayamadim canım tetikleyen unsuru bulamadim kamcilamadi hırsimi yarın sıfırdan başlıyorum önümde 12 hafta var ve bu süreçte hedefim 7 peri gormekMervecigim ya senin iradenı azmini bilmesek bu sözlerini dikkate Alicam .tatlım ya sen ki Ahmet apanin diyetini yapmış istikrarla ilerlemiş bir kızsın .Ben yapamam mesala zoru basarmis bir insan olarak dengeli beslenemiyorum deme lütfen
Okuldan kaynaklı zaten yürüyüş yapıyorsun.. emziriyorsun sıkı bir diyet yapmadan da güzel kilo verebilirsin başladığımız günden beri ağzından yapamıyorum zorlanıyorum dan başka bişey çıkmıyor .Kuzum şuan kafa olarak hazır olmadığını düşünüyorum diyete istersen biraz daha bekle
Bende 1 gün iyi gitsem vir gün abarttımCanim onemli olan devam etmek ben bu hafta hep artidayim ama bi ipin ucunu birakirsam donusu yok. Onumuze bakalim
Günaydin canim ben bulamadim hala ya nerden aldin. 2 yumurta uedim ama cok uykusuzum
Hoşgeldin canım nasılsınOooo selammm kızlaarrr nasılsınız
Keyfin yerinde olsun da kilo vermek kolay işevet canım sonbahar tatili oldu okullar kapandi kızım evde etkinlikler aktiveteler misafirlikler yogun geciyor ama bu hafta konsantr oldum insa pazartesi okullar aciliyor zaten
Şu yapamıyorum lafinida bırak artık beynine sürekli olumsuz telkinlerde bulunursan nah aman zor yaparsınİnsana o şevk geliyorya sanırım onu vir bir türlü yakalayamadim canım tetikleyen unsuru bulamadim kamcilamadi hırsimi yarın sıfırdan başlıyorum önümde 12 hafta var ve bu süreçte hedefim 7 peri gormek
Bende 1 gün iyi gitsem vir gün abarttım
Hoşgeldin canım nasılsın
Ben öksürük için kullanmıştım canımAteşe iyi geldiğini biliyorum ama öksürüğü bilmiyordum. Deneyeyim, teşekkür ederim.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın hersey yolunda insaİnsana o şevk geliyorya sanırım onu vir bir türlü yakalayamadim canım tetikleyen unsuru bulamadim kamcilamadi hırsimi yarın sıfırdan başlıyorum önümde 12 hafta var ve bu süreçte hedefim 7 peri gormek
Bende 1 gün iyi gitsem vir gün abarttım
Hoşgeldin canım nasılsın
hep beraber en zevkli olanıKeyfin yerinde olsun da kilo vermek kolay iş
wallahi bravo arkadaşımKendimle gurur duyuyorum akşam gelen misafirlereme buzluktan cikardigim ıspanaklı boregide çıkarip isittim 4,5 dilim ksldıydı onuda bekar kaynima verdim sabah ısıtıp yesin.Niye yaptım bunu yemek yemek benim için birinci sırada yer almasin artık bu türk egzersizlerle kendimi egiticem ki korumam kolay olsun