- 29 Ekim 2022
- 8
- 11
- 30
- Konu Sahibi North River
Nerden bakıyoruz onu bile bilmiyorummücadele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden bakıyoruz onu bile bilmiyorummücadele
Sayfanın altında suan kacıncu sayfada oldugumuz rakamın yanında iki ucgen varya ona bas ozaman ılk sayfaya gıtmış olursunNerden bakıyoruz onu bile bilmiyorum
Başımız üstünde yerın var arkadaşım ılk sayfadakı kuralları oku ve sana uygunsa bundan sonra tek yapman gereken tartıda eksılen rakamları saymak olucakBen de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Teşekkür ederim Okudum kuralları, uyabilirim Allahın izniyle. Tek isteğim şu an hastayım, birkaç güne toparlarım. Cmt tartı gününde başlayayım ki en başından uyumsuzluk olmasın. Cmt ye kadar da yine birarada olalım tabi. Şu an yemek bile yapmakta zorlanıyorum, ne pratikse onu yapıyorum çünkü.Başımız üstünde yerın var arkadaşım ılk sayfadakı kuralları oku ve sana uygunsa bundan sonra tek yapman gereken tartıda eksılen rakamları saymak olucak
Olabilir haklısın canımİslak kek değilde yedi tane lahana sarması çok değil mi
Spor çok iyi
İnş inş bugünü de lifli kepek bisküvi ile bastırdım akşama zeytinyağlım var, darısı yarına
Yeşil elma çok iyi geldi inanamadım ben de :))
yap yap . Ama ben o gün de boş durunca sıkılıp kendime meşhale buluyorum
Patates kızartması ve meyvelerin çokluğu bana biraz fazla geldi
Şahane bir gün olmuş
ne mutluuu
Şu misafirin gitsin artıkkk
Sabahla dengelemişsin bence. Çok korkulacak bir gün olmamış en iyi şekilde atlatmışsın
Üfff enfes duruyor
Bende değiştirmek istiyorum ama çok maliyetlinnemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmustur
Aldım canımAlirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyor
Yeni anne olunca biraz öyle oldu haklısınDiyet sayfası diye bakıp göğüs ucu yarasını okuyunca yazmak istedim :) lansinoh, garmastan kullandım ama en iyi çözüm her emzirmeden sonra zeytinyağı sürmek oldu. Belki denersiniz siz de.
Olur tabi..Çok geçmiş olsun Arkadaşım Rabbim şifa versin en kısa zamandaTeşekkür ederim Okudum kuralları, uyabilirim Allahın izniyle. Tek isteğim şu an hastayım, birkaç güne toparlarım. Cmt tartı gününde başlayayım ki en başından uyumsuzluk olmasın. Cmt ye kadar da yine birarada olalım tabi. Şu an yemek bile yapmakta zorlanıyorum, ne pratikse onu yapıyorum çünkü.
Kaç kilo verdıydın odonem farklı bı tarıfı varmıydı dıyetısyenınBen de geleyim mi? Motivasyon eksikliğim var. 3 ayda online diyet ile çok güzel kilo verdim ama rehavete kapıldım ve birazını geri aldım o kiloların. Desteklenmeye, grup motivasyonuna ihtiyacım var.
Benim de 14 aylık bebeğim. Anlarım azıcıkOlabilir haklısın canım
Bende değiştirmek istiyorum ama çok maliyetli
Aldım canım
Yeni anne olunca biraz öyle oldu haklısın
Olur tabi..Çok geçmiş olsun Arkadaşım Rabbim şifa versin en kısa zamanda
Teşekkür ederim, inşallah toparlarım hemen. Anneler hasta olmasın yaaKaç kilo verdıydın odonem farklı bı tarıfı varmıydı dıyetısyenın
İnsanın canı orda atıyor napcanBenim de 14 aylık bebeğim. Anlarım azıcık
Öyle bir yere benimde ihtiyacım var sabah kahvaltiyi toplarken kahvaltılıklari tepsiyle bir yere düşürdüm camların kırıldığına mi yanayım içindekilerin heba olduğuna mi yoksa halinin battiginami yanayım bilemedimMahallemizde büyük bır ev mutfak ıvırları zıvırları satan bı yer muthıs ındıreme gırmıs oraya gıttıp hunharca alışveriş yapmak ıstıyorum gecen a1o1den 12 aldıgım buzdolabı düzenliyicisi 7.3o daha ne olsun
Geçmiş olsun anne hasta oldumu çok zor oluyor Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim Okudum kuralları, uyabilirim Allahın izniyle. Tek isteğim şu an hastayım, birkaç güne toparlarım. Cmt tartı gününde başlayayım ki en başından uyumsuzluk olmasın. Cmt ye kadar da yine birarada olalım tabi. Şu an yemek bile yapmakta zorlanıyorum, ne pratikse onu yapıyorum çünkü.
Ay kabus gıbınazar cıkmışÖyle bir yere benimde ihtiyacım var sabah kahvaltiyi toplarken kahvaltılıklari tepsiyle bir yere düşürdüm camların kırıldığına mi yanayım içindekilerin heba olduğuna mi yoksa halinin battiginami yanayım bilemedim
Amin... Hele bir de çocuk küçük oluncaGeçmiş olsun anne hasta oldumu çok zor oluyor Allah yardımcın olsun
Bravo Hiç mi kokmuyor burnunaIspanaklı börek yaptım ev halkına ben yulaf ezmesi yıyorum bu iradenin karşıdında erımeyen yqğlarıma hakkımı helal etmiyorum
Ah ah o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi tutun kollarımdan düşerim şimdi ... Vel hasıl kelam alkışlıyorum seni arkadaşım aynı iradeyi kendime de diliyorumIspanaklı börek yaptım ev halkına ben yulaf ezmesi yıyorum bu iradenin karşıdında erımeyen yqğlarıma hakkımı helal etmiyorum
İnan hıc kolay degıldı aksam reglımde yaklasıryor nasıl iştahlıyım anlatamam Insan gıbı yıyebılseydım zamanında bu eziyeti cekmezdım şuan 2 dılım boregı ayran eslıgınde keyıfle yememı engelledıgı için pis bogazıma çok kızdımAh ah o eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde yorgunum şimdi tutun kollarımdan düşerim şimdi ... Vel hasıl kelam alkışlıyorum seni arkadaşım aynı iradeyi kendime de diliyorum