Mevlana değilim motivasyon için gel !

Gunaydin kizlar dunun menusu

Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates

Aksam(15:40)
Avuc ici kadar hamburger ekmegine ( beyaz ekmekti)
Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Bayadir istiyorlardi hafta sonu ciksin aradan dedim :KK43:
Salata buyuk kase
Evde yemen daha iyi en azından dışarıda nasıl pistigini bilmiyorsun böyle daha sağlıklı 😊

askrhpozitif askrhpozitif yakın akraba ve uzaktan mi geldiler. Yatılı gelenler kimlerdi kaçırdım. Ama 3 çocuk birde yatılı gelmeleri zorlamış seni bayağı. Bende kaynım evlenirken naparim diye düşünüyorum arada 😵🤭

Balkon camı ıle mutfagın kapısını sıldım bu hafta camları sılmem lazım mesafırım olucak 2 gun .Neme lazım camlara felan bakarlar da rezil olurum😜😁

Bugunki yeme planımı acıklıyorum haftasonu ister istemez dengesız gecıyor bugun bol su form cayı ıle odemu attıcam tursudwn kalan lahanadanda kendıme gorw bol baharatlı kabuska yapıcam yuruyusumude yaptım zaten 😏yarın tartılıyım bskalım jac cıkıcam ✌️

Kolay gelsin canım
Sağol canım
Bizde coluklu cocuklu insana yatili gidilmez ya sizin bu cektiginizi anlayamiyorum o yuzden daha birinin kokusu ustunde lohusa sayilirsin sen
babaannem mirayi görmek istemiş amcamda kızı burda üniversite okuyor getireyim seni demiş öyle geldiler canım

Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates

Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Salata buyuk kase
Erken kapatmissin canım birde kendin yapmışsın çoktan yakmissindir bence
askrhpozitif askrhpozitif yakın akraba ve uzaktan mi geldiler. Yatılı gelenler kimlerdi kaçırdım. Ama 3 çocuk birde yatılı gelmeleri zorlamış seni bayağı. Bende kaynım evlenirken naparim diye düşünüyorum arada 😵🤭
amcam yengem ve babaannem canım gelenler

Balkon camı ıle mutfagın kapısını sıldım bu hafta camları sılmem lazım mesafırım olucak 2 gun .Neme lazım camlara felan bakarlar da rezil olurum😜😁
camların arasına su girdiği için benim ne kadarda silsen kirli gibi duruyor 😬mutahit sağolsun iyi cam kullanmamış

Sağol canım
babaannem mirayi görmek istemiş amcamda kızı burda üniversite okuyor getireyim seni demiş öyle geldiler canım

camların arasına su girdiği için benim ne kadarda silsen kirli gibi duruyor 😬mutahit sağolsun iyi cam kullanmamış
Yaşlı insanların gelmesi sevindirici ya. Ama işte ev sahibine zor oluyor biraz. Allah kavuştursun canım

Biraz önce geldim anamdan butun gun karalahana sardık gelınlerle haftaya cumartesi de bende yaprak sarıp buzlaga atıcaz .🤤🤤

Bugun ki Menum
Kahvaltı 11
Salata 5 zeytin 1o fındık
1 yumurtadan omlet
1dılım beyaz peynir
1 dılım t.b ekmwgıne surulmus tereyağı bal

Aksam 18.oo
2 kepçe tarhana
2kepçe nohut yemeği
Salata 1kasık kabak tarator
7 tane lahana sarması

2o.oo
2 catal ıslak kek (kızdan kalan cope gıtmesın dediydim 🙈

Bol su 2lt olmustur
Sımdı form çayı ıcıcem
45 dk elıptık 1odk kol çalışması
İslak kek değilde yedi tane lahana sarması çok değil mi :KK43:
Spor çok iyi 👍
Allah yardımcın olsun o dönemı kazasız atlat sonraki günler bebek oyuncagı zaten 😁
İnş inş 😀 bugünü de lifli kepek bisküvi ile bastırdım akşama zeytinyağlım var, darısı yarına 😀
Afıyet olsun cnm 😍 tebrik ederim krızı elma ıle bastırabılmen harıka olmuş👏🏻👏🏻
Yeşil elma çok iyi geldi inanamadım ben de :))
Planlı programlı ev ışlerını yaparak hafta da 1 gunu bosa cıkarıp dınlenmek ıstıyorum bende
😃😃 yap yap . Ama ben o gün de boş durunca sıkılıp kendime meşhale buluyorum
İyi geceler kızlar 3 çocukla yatılı misafir mafetti beni yarın sabah kahvaltıdan sonra gidecekler sanırım ama ben bittim 😴menümü yazıp kaçayım

9 gibi
1 tane mandalina

12:30 gibi
Yarım simit
Domates
salatalık
2 YK mantar sote
4 -5 tane patates kızartması
3 zeytin
3 kk peynir
1 tk fındık ezmesi

15 gibi
4 dilim mandalina
1 muz
10 dene üzüm

20 gibi
Hamsi
Bol salata

Su sayamadim ama 2 yi gecmistir
Patates kızartması ve meyvelerin çokluğu bana biraz fazla geldi
Günaydın dünkü menümü vereyim hemen

30 Ekim menüsü
Sabah 11.00
Patatesli yumurta, domates salata, 3 4 top peynir, zeytin 1 dlm ekmek, çay

Öğlen türk kahvesi, 3 hurma, 5 fındık

İkindi civari- yarım elma yarım muz

Akşam
Izgara kanat, salata, yoğurt
Şahane bir gün olmuş
Günaydın gençler 🙋‍♀️ komsumla konusa konusa yururken 95oo adım atmışız 😲💪
Esım işe gidecek kahvaltıyı hazırlıyım 😘
😀😀😀 ne mutluuu
Günaydın kızlar der ve kahvaltı hazırlamaya geçer gece hiç uyumadım desem yeri var şu misafir işini bir atlataydim
Şu misafirin gitsin artıkkk

Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates

Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Salata buyuk kase
Sabahla dengelemişsin bence. Çok korkulacak bir gün olmamış en iyi şekilde atlatmışsın
Bugunki yeme planımı acıklıyorum haftasonu ister istemez dengesız gecıyor bugun bol su form cayı ıle odemu attıcam tursudwn kalan lahanadanda kendıme gorw bol baharatlı kabuska yapıcam yuruyusumude yaptım zaten 😏yarın tartılıyım bskalım jac cıkıcam ✌️
Üfff enfes duruyor 😀😀😀

Dünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık kırmızı biber domates
Bir çk cevizli ezme

Ara
1 yeşil elma

Akşam
1 tabak kıymalı nohut
2 yk pirinç pilavı

Kaçamak

Ödül
Yarım yaş pasta

Spor yok pazar günü şeysi

Kaşarlı tostu fazla buldum ödül öğünün gününe denk gelmeseydi iyiydi :KK43:

Dünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
1 kaşarlı tost
Bir çk cevizli ezme

Ara
1 yeşil elma

Akşam
1 tabak kıymalı nohut
2 yk pirinç pilavı

Kaçamak

Ödül
Yarım yaş pasta

Omlette un yoksa sabah için iyiymiş aslında. Ama sonrasında hem nohut pilav hemde pasta olmasaymis daha iyiymiş. Haftaici toparlarsin 🤗

Evde yemen daha iyi en azından dışarıda nasıl pistigini bilmiyorsun böyle daha sağlıklı 😊
Disardaki meshur firmanin icindeki incelemekten yiyemiyorum zaten :KK43:
Off ďugun telasida ayri oluyor . Bende yasadim kaynimda ama coluk cocuk yoktu calisiyordum . Ben aksam gordum evdekileri kendileri yapip yediler sildiler supurduler
Bende bugun sildim kurtuldum yagmur yagar ustune sildim diye
Sabah klasik kahvalti oglen corba ictim aksamda kabak plan bu
Sağol canım

Annemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmustur
Bu arada benim tartinin pilleri bitmiş tartıya çıkınca rakamı sabitleyemeden loo hatası veriyor
Alirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyor
Dünkü menümü yazayım
Sabah
2 yumurta omlet
1 kaşarlı tost
Bir çk cevizli ezme

Ara
1 yeşil elma

Akşam
1 tabak kıymalı nohut
2 yk pirinç pilavı

Kaçamak

Ödül
Yarım yaş pasta

Afiyet olsun canim hepimizin hafta sonu biraz fazla oldu ama hafta ici telafi edecegiz

Camlari sildim , simdi evde egitime geciyoruz. Sabahtan beri evin altini ustune getirdiler hic kudurmadan oynamiyorlar :KK70:

Disardaki meshur firmanin icindeki incelemekten yiyemiyorum zaten :KK43:

Off ďugun telasida ayri oluyor . Bende yasadim kaynimda ama coluk cocuk yoktu calisiyordum . Ben aksam gordum evdekileri kendileri yapip yediler sildiler supurduler

Bende bugun sildim kurtuldum yagmur yagar ustune sildim diye

Sabah klasik kahvalti oglen corba ictim aksamda kabak plan bu

Annemin mutfak cami oyle silmemis gibi degistirmek istedik camci bilmislik yapip acarsak cerceve zarar gorur dedi vs duruyor oyle . Neyse yengen yardimci olmustur

Alirsin canim hafta ici bu tattonin pili rahat bulunuyor

Afiyet olsun canim hepimizin hafta sonu biraz fazla oldu ama hafta ici telafi edecegiz
Valla daha kız istemeye gidicez 😬😂 ama beni şimdiden telaşesi sarıyor. Birde seneye ekim gibi düğün olursa kız tam 1. Sınıf 😓😵 inşallah daha geç olur düğün. Gerçi zaten hazırlıkları olmadığı için hemen yapamayız diyorlar ama belkide olmaz..

31 ekım menüsü
Kahvaltı 11.oo
1 tabak menemen
Salata
1 dılım Beyaz peynir
5 zeytin
2 avuç ıcı kadar bugday ekmegı
1 tk tereyağı 1 tk bal

Ara mandalına,1tane çiğ köfe

Ara 3 hurma kahve

17.oo 1 kase yoğurtlu kereviz salatası

2o.oo