- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.832
- Konu Sahibi North River
Allah yardımcın olsun o dönemı kazasız atlat sonraki günler bebek oyuncagı zatenReglim başlıyor 2 gün sonra. Onun müthiş krizi var ama yeşil elma bastırıyor. Tarçın da deneyeyim severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun o dönemı kazasız atlat sonraki günler bebek oyuncagı zatenReglim başlıyor 2 gün sonra. Onun müthiş krizi var ama yeşil elma bastırıyor. Tarçın da deneyeyim severim
Afıyet olsun cnm tebrik ederim krızı elma ıle bastırabılmen harıka olmuşDünki menümü yazayım
Sabah
3 yumurta 1 beyaz peynirden omlet
Bir parça ekmeğe kaymak reçel
Öğle
1 elma (nasıl iştahım geldi anlatamam zor tuttum elma bastırdı)
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
1 tabak kıymalı brokoli
3 yk bulgur
Sporum yok cumartesi keyfi vardı akşam
Suyu çok içiyorum ama saymayı hep unutuyorum
Planlı programlı ev ışlerını yaparak hafta da 1 gunu bosa cıkarıp dınlenmek ıstıyorum bendeBen cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim
Afiyet olsun cnm Yogun bir menü ama kacamaksızİyi geceler kızlar 3 çocukla yatılı misafir mafetti beni yarın sabah kahvaltıdan sonra gidecekler sanırım ama ben bittim menümü yazıp kaçayım
9 gibi
1 tane mandalina
12:30 gibi
Yarım simit
Domates
salatalık
2 YK mantar sote
4 -5 tane patates kızartması
3 zeytin
3 kk peynir
1 tk fındık ezmesi
15 gibi
4 dilim mandalina
1 muz
10 dene üzüm
20 gibi
Hamsi
Bol salata
Su sayamadim ama 2 yi gecmistir
Tahrişi şuan önledi lakin vakum yapınca oda acıtıyor büyük ihtimalle göğüslerimi uyardı ondan çoğaldı sutumMalesef canım. Bilinen öyle bir özelliği yok. Sadece cildinin tahriş olmasını önler. Ben de kullandıöw ve müthiş faydasını gördüm, hiç çıkarma
dayak kötek herşey serbest vurun kirbaci bana yoksa önünü alamicamGirersin canim detox yapamazsin minicik daha riskini kesme
bilmiyorum canım farklı birşey yemiyorum aslında sadece zararlı şeyleri çıkarttım hayatimdanBeslenme ile alakali olabilir mi ?
İnşallah canımGüzelim düzenli beslensen zaten detoks yapmış kadar zatıflıyacaksın hem emzırmenın hem de koşturmanın etkisi ile
şuan azaldı biraz emzige açıyor ağzını gogusume açmıyor kiMaşallah nazar değmesin sutuneanam sute nazar deger anlatmıyın guzum derdıo cogu cocukta oluyor israrla emzırmeye calıs .Ben uyurken agzına sokqrdım emerdı
Ödem çok tutuyorum sanırım bakalım ne olacak bu haftaAsırı yemegı kesip diyet yapmadan az yemeye badlasan bıle ılk hafta eksı gorunur yani
Biraz öyle oldu canımAfiyet olsun cnm Yogun bir menü ama kacamaksız
Gittimi misafirlerBiraz öyle oldu canım
YokGittimi misafirler
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar der ve kahvaltı hazırlamaya geçer gece hiç uyumadım desem yeri var şu misafir işini bir atlataydim
Çok güzel menün afiyet olsun tatlımGünaydın dünkü menümü vereyim hemen
30 Ekim menüsü
Sabah 11.00
Patatesli yumurta, domates salata, 3 4 top peynir, zeytin 1 dlm ekmek, çay
Öğlen türk kahvesi, 3 hurma, 5 fındık
İkindi civari- yarım elma yarım muz
Akşam
Izgara kanat, salata, yoğurt
Sagol canimAaaa geçmiş olsun
Ilk zamanlar vucut alistigini istiyor dimiDun iştahlıyım aksam 2 pıskıvıtle bastırıyım demıstım bugun daha ıyı gectı ama
Dolu dolu olmus ama guzel hafta sonu icinBiraz önce geldim anamdan butun gun karalahana sardık gelınlerle haftaya cumartesi de bende yaprak sarıp buzlaga atıcaz .
Bugun ki Menum
Kahvaltı 11
Salata 5 zeytin 1o fındık
1 yumurtadan omlet
1dılım beyaz peynir
1 dılım t.b ekmwgıne surulmus tereyağı bal
Aksam 18.oo
2 kepçe tarhana
2kepçe nohut yemeği
Salata 1kasık kabak tarator
7 tane lahana sarması
2o.oo
2 catal ıslak kek (kızdan kalan cope gıtmesın dediydim
Bol su 2lt olmustur
Sımdı form çayı ıcıcem
45 dk elıptık 1odk kol çalışması
Sesli guldum kizPlanlı programlı ev ışlerını yaparak hafta da 1 gunu bosa cıkarıp dınlenmek ıstıyorum bende
İyi geceler kızlar 3 çocukla yatılı misafir mafetti beni yarın sabah kahvaltıdan sonra gidecekler sanırım ama ben bittim menümü yazıp kaçayım
9 gibi
1 tane mandalina
12:30 gibi
Yarım simit
Domates
salatalık
2 YK mantar sote
4 -5 tane patates kızartması
3 zeytin
3 kk peynir
1 tk fındık ezmesi
15 gibi
4 dilim mandalina
1 muz
10 dene üzüm
20 gibi
Hamsi
Bol salata
Su sayamadim ama 2 yi gecmistir
Guzel canim hafta sonu icinGünaydın dünkü menümü vereyim hemen
30 Ekim menüsü
Sabah 11.00
Patatesli yumurta, domates salata, 3 4 top peynir, zeytin 1 dlm ekmek, çay
Öğlen türk kahvesi, 3 hurma, 5 fındık
İkindi civari- yarım elma yarım muz
Akşam
Izgara kanat, salata, yoğurt
Ne konustunuz acabaGünaydın gençler komsumla konusa konusa yururken 95oo adım atmışız
Esım işe gidecek kahvaltıyı hazırlıyım
Bizde coluklu cocuklu insana yatili gidilmez ya sizin bu cektiginizi anlayamiyorum o yuzden daha birinin kokusu ustunde lohusa sayilirsin senGünaydın kızlar der ve kahvaltı hazırlamaya geçer gece hiç uyumadım desem yeri var şu misafir işini bir atlataydim
Kulağa komik geliyor önce banada bı gulme gelmedi degıl ama kafaya koydum 2o sene sonra da olsa 1 gunu kendime ayıracamSagol canim
Ilk zamanlar vucut alistigini istiyor dimi
Dolu dolu olmus ama guzel hafta sonu icin
Sesli guldum kiz
Guzel canim hafta sonu icin
Ne konustunuz acaba
Bizde coluklu cocuklu insana yatili gidilmez ya sizin bu cektiginizi anlayamiyorum o yuzden daha birinin kokusu ustunde lohusa sayilirsin sen
Afiyet olsun cnm makul olculerde yenen cokta cıs olmaywn gıdalar da devamlılık olmadıgı surece bence sorun yokGunaydin kizlar dunun menusu
Sabah
2 dlm wasa
1 dlm peynir
1 yumurta
6 zeytin
Roka , kapya ,domates
Aksam(15:40)
Avuc ici kadar hamburger ekmegine ( beyaz ekmekti)
Avuc ici kadar kofte
2 dlm domates
Tursu ile hamburger
Bayadir istiyorlardi hafta sonu ciksin aradan dedim
Salata buyuk kase