Mevlana değilim motivasyon için gel !

O neydı gız3 tanemı yemem gerekiyordu anlamadım

Günaydın kızlar nasıl uyuyorsun anlamıyorum bu saatlere kadar
Eliptigimle aşk yaşamadan önce sayfanın kapısını camı acıyım bı havalansın dedim
Bugun anama gıdıcem ıslak kek yapıcam elim boş gitmyım dıye neka hayırlı bir evladım
Anamda kara lahana sarıcak ikisinide çok severim (her şeyi çok sevdiğim gibi) diycem o kı tatlıdan hıc yemıycem sarmadanda makul olculerde yıycem anneme caktırmadan tencereye koymayı planlıyorum tabagın yarısı zor bir görev beni bekliyor hem annemı hem pis bogazımı atlatmak kolay olmuycak şans dıleyın bana kızlar

Gazan mübarek olsun gerçekten zor bir sınav olacak

Kilom bu arkadaşlar. Bu hafta yediğim hurmalar beni baya tirmaladi. Baş ağrısı sebebi olarakta yüksek doz karbonhidrat aldığım için diye düşünüyorum artik

Eklentiler

• IMG_20221030_110309.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 24
Bizim hedeflerin altında bıle kılon şuan aglayammı gulemmı bılemedım
Ben de bana göre kiloluyum şu an nefret ediyorum göbekten
Gayet dengeli bir menü
Ya yarım simit ya piskevit ikisi ı ıhhh beğenmedim
Bir minik tadına bakıp kendini telkin etmeni tavsiye ederim sonrasında da yğrğyüş veya istediğin bir aporu yaparsan enfes olur sana kolaylıklar diliyorum

Dünki menümü yazayım
Sabah
3 yumurta 1 beyaz peynirden omlet
Bir parça ekmeğe kaymak reçel

Öğle
1 elma (nasıl iştahım geldi anlatamam zor tuttum elma bastırdı)

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
1 tabak kıymalı brokoli
3 yk bulgur

Sporum yok cumartesi keyfi vardı akşam
Suyu çok içiyorum ama saymayı hep unutuyorum

Mutlu pazarlar, kahvaltıya annemler gelmişti. Kahveyi de içip gittiler. Standart pazar ütu vs. Sizden ne haber ?

Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırma ütü benimde var biraz bekliyor şuan

Ben cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim

77.5 olmak ödemde vardır diye düşünerek 2 kg dedim
Tamam canim kaydedeyim
Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırma ütü benimde var biraz bekliyor şuan
Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş 1 hafta okul yok
Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi
Ben cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim
En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim

Tamam canim kaydedeyim

Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş 1 hafta okul yok

Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi

En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim
Reglim başlıyor 2 gün sonra. Onun müthiş krizi var ama yeşil elma bastırıyor. Tarçın da deneyeyim severim

Dun iştahlıyım aksam 2 pıskıvıtle bastırıyım demıstım bugun daha ıyı gectı ama

Biraz önce geldim anamdan butun gun karalahana sardık gelınlerle haftaya cumartesi de bende yaprak sarıp buzlaga atıcaz .

Bugun ki Menum
Kahvaltı 11
Salata 5 zeytin 1o fındık
1 yumurtadan omlet
1dılım beyaz peynir
1 dılım t.b ekmwgıne surulmus tereyağı bal

Aksam 18.oo
2 kepçe tarhana
2kepçe nohut yemeği
Salata 1kasık kabak tarator
7 tane lahana sarması

2o.oo
2 catal ıslak kek (kızdan kalan cope gıtmesın dediydim

Bol su 2lt olmustur
Sımdı form çayı ıcıcem
45 dk elıptık 1odk kol çalışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…