- 21 Kasım 2013
- 23.031
- 72.831
-
- Konu Sahibi North River
O neydı gızCanim esim erken geliyor biz 16_17 gibi yiyoruz hep
Canim erken girmis tribe , uyurken, 4 ayak pozisyonda belki artinca tanziktente eahatsiz olmus olabiljr
Senin evi dusunemiyorum valla
Olur canim gecmis olsun
Aynen canim huu huu komsu komsu
Gayet guzel canim arada ekmek yerine sut yada ayran da olur
Püskevitin harflerini toplayinca 22 cikiyor 22 de neden bozdun inusilini kiz
Ellerin dert görmesin tatlım.Birazda kıraz sapı atarım ödem mödem kalmaz abllamm
Yok zaten 3 4 gündür hafiften baş ağrısı var hep geçmiyor yaÇok geçmiş olsun cnm üzüntüden olmustur Rabbim daha hayırlı kapılar acsın inşallah
Gazan mübarek olsun gerçekten zor bir sınav olacakGünaydın kızlar nasıl uyuyorsun anlamıyorum bu saatlere kadar
Eliptigimle aşk yaşamadan önce sayfanın kapısını camı acıyım bı havalansın dedim
Bugun anama gıdıcem ıslak kek yapıcam elim boş gitmyım dıye neka hayırlı bir evladım
Anamda kara lahana sarıcakikisinide çok severim (her şeyi çok sevdiğim gibi ) diycem o kı tatlıdan hıc yemıycem sarmadanda makul olculerde yıycem anneme caktırmadan tencereye koymayı planlıyorum tabagın yarısı zor bir görev beni bekliyor hem annemı hem pis bogazımı atlatmak kolay olmuycak şans dıleyın bana kızlar
Inusilini bozduguna deger mi diyorum ne ucuO neydı gız3 tanemı yemem gerekiyordu anlamadım
Kesinlikle canim bas agrisinin sebebi carbon. Haftalik hedefin nedirKilom bu arkadaşlar. Bu hafta yediğim hurmalar beni baya tirmaladi. Baş ağrısı sebebi olarakta yüksek doz karbonhidrat aldığım için diye düşünüyorum artik
77.5 olmakKesinlikle canim bas agrisinin sebebi carbon. Haftalik hedefin nedir
Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırmaMutlu pazarlar, kahvaltıya annemler gelmişti. Kahveyi de içip gittiler. Standart pazar ütu vs. Sizden ne haber ?
Ben de bana göre kiloluyum şu an nefret ediyorum göbektenBizim hedeflerin altında bıle kılon şuanaglayammı gulemmı bılemedım
Gayet dengeli bir menüMenümu yazıp kaçayım misafirlerim var malum,
Sabah
2 tavada yumurta
Domates
Salatalık
2 kk peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
Ara
Ceviz büyüklüğünde cennet hurması
1 avuç üzüm
1 dilim ekmekle
Akşam
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak tavuk sote
Salata
Ara
10-15 tane susamlı fıstık
Su: yaklaşık 2 litre oldu
Ya yarım simit ya piskevitTurşu ıle ugrasıyorum gelemedimher pazara gıttıgımde turşuluk gorunce dayanamayıp alıyorum sonra da bı daha almıycam diye söz veriyorum sarımsak soymak sıkıntı kurmada bısey yokta
Menümü yazıyım
Kahvaltı oncesı türk kahvesi
Kahvaltı 11.oo
1 kase menemen
Salata
1 dılim beyaz peynir
3 zeytin
1o cıg fındık
Yarım sımıt
1 tk tereyağı 1 t.k bal
Ara filtre kahve 3 hurma
15.oo de ögle yemegı dıyelım
1bardak sütle hazırlanmış yulaf ezmesi (yarım muz 1ocıg fındık kakou var ıcınde)
Aksm 19.00
1 kase yoğurtlu kereviz
1 tabak etlı sebze yemeği
Salata
22.oo gıbı 2 pıskıvıt dıbek kahvesi
1saat yuruyus bol su form çayı
Bir minik tadına bakıp kendini telkin etmeni tavsiye ederimGünaydın kızlar nasıl uyuyorsun anlamıyorum bu saatlere kadar
Eliptigimle aşk yaşamadan önce sayfanın kapısını camı acıyım bı havalansın dedim
Bugun anama gıdıcem ıslak kek yapıcam elim boş gitmyım dıye neka hayırlı bir evladım
Anamda kara lahana sarıcakikisinide çok severim (her şeyi çok sevdiğim gibi ) diycem o kı tatlıdan hıc yemıycem sarmadanda makul olculerde yıycem anneme caktırmadan tencereye koymayı planlıyorum tabagın yarısı zor bir görev beni bekliyor hem annemı hem pis bogazımı atlatmak kolay olmuycak şans dıleyın bana kızlar
Mutlu pazarlar, kahvaltıya annemler gelmişti. Kahveyi de içip gittiler. Standart pazar ütu vs. Sizden ne haber ?
Bende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırmaütü benimde var biraz bekliyor şuan
Tamam canim kaydedeyim77.5 olmaködemde vardır diye düşünerek 2 kg dedim
Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuşBende kahvaltı sonrası ev topla süpür makinaları çalıştırmaütü benimde var biraz bekliyor şuan
Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabiDünki menümü yazayım
Sabah
3 yumurta 1 beyaz peynirden omlet
Bir parça ekmeğe kaymak reçel
Öğle
1 elma (nasıl iştahım geldi anlatamam zor tuttum elma bastırdı)
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
1 tabak kıymalı brokoli
3 yk bulgur
Sporum yok cumartesi keyfi vardı akşam
Suyu çok içiyorum ama saymayı hep unutuyorum
En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benimBen cumartesiden halledip pazarı boş bırakıyorum şimdi yemek yapıcam bi saygaya gireyim bakayım kim ne yapıyor dedim
Reglim başlıyor 2 gün sonra. Onun müthiş krizi var ama yeşil elma bastırıyor. Tarçın da deneyeyim severimTamam canim kaydedeyim
Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş1 hafta okul yok
Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi
En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim
Aaaa geçmiş olsunTamam canim kaydedeyim
Ben utuyu erteledim tatil moduna gectim ögretmenimiz Covid olmuş1 hafta okul yok
Elmanin ustune tarcin ekle canim daha iyi bastirir seviyorsan tabi
En guzeli ama iki cocuk, odev vs yetismiyor benim
Dun iştahlıyım aksam 2 pıskıvıtle bastırıyım demıstımBen de bana göre kiloluyum şu an nefret ediyorum göbekten
Gayet dengeli bir menü
Ya yarım simit ya piskevitikisi ı ıhhh beğenmedim
Bir minik tadına bakıp kendini telkin etmeni tavsiye ederimsonrasında da yğrğyüş veya istediğin bir aporu yaparsan enfes olur sana kolaylıklar diliyorum