- Konu Sahibi Attca050555
Selam canım nasılsın nasıl gidiyo diyet? Listede patlamış mısır var ya haşlanmış mısır da yiyebiliyor muyuz? Benim diyet iyi gitmiyor, 1 haftadır evde değildim düzenin bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar. bu dıyet listesine benm de ihtiyacım var. fotosunu cekip dosya seklinde paylaşır mısınız acaba*??bu diyetı çoğu bilmiyor canım mutlaka yap..çünkü kan sulandırıcı iğne kullanmalarına trağmen çoğu kişinin yine düşüyo bebeği.. o da kandaki bu hemosistein değeri yüüznden ..önce bu değer normal olmalı..iğne yeterlı olmuyo yoksa..mesajla numaranı gönder fotografının atayım dşyet listesinin..tek tek yazamam eksik bi şey kalmasın ...hem kan ver bi baktır değerine..homosisteine bakacaklar
metionin diyet listesinde koyu yeşil yapraklılar yasak degil mi ki ?maşallah sana :) maydanozu hamilelik düşünenler yemesin derler ya hep bizim için geçerli değildir demi , ben maydanoz limon kürü yapıyorum da .
Gidin tabi neden faydasi olmasin. Gobekten yapilan igne ve bu diyetle pihtilasma sorunu halloluyo Allahin izniyle.Allah tekrar ayni aciyi yasatmasin.yuzunuzu guldursun.Arkadaslar
dokuz ay once dokuz aylik evladim karnimda öldü bir arkadasimin tavsiyesi ile sinan hocaya gidecegim bende yasim 43 oldu bana bir faydasi olur mu bebegimin ölüm sebebi yok otposi istemedik sadece raporunda plesanta yaslanmasi cikti sonra bir dizu test yaptirdim hacettepede ve kanimda pihtilasma sorunum varmis allah nasip ederse tekrar gebelik istiyorum bende sinan hocanin bana bir faydasi olur mu arkadaslar bu arada jic dusugum yok sadece gebe kalamiyorum
Amin cok sagolun insallah allah isteyen herkese saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallahGidin tabi neden faydasi olmasin. Gobekten yapilan igne ve bu diyetle pihtilasma sorunu halloluyo Allahin izniyle.Allah tekrar ayni aciyi yasatmasin.yuzunuzu guldursun.
randevu alabilirseniz gidin tabibu konuda en iyisi sinan hoca..başınız sağolsun inşallah rabbim isteyen herkese verir..Amin cok sagolun insallah allah isteyen herkese saglikli hayirli bebekler nasip etsin insallah
listeyi paylaştım ilk konuşmalara bakarsanızmerhabalar. bu dıyet listesine benm de ihtiyacım var. fotosunu cekip dosya seklinde paylaşır mısınız acaba*??
metionin diyet listesinde koyu yeşil yapraklılar yasak degil mi ki ?[/QUtüm sebzeler serbest, brokoli ,bezelye ve soya fasulyesi dışında.. siz ne zaman başladınız sinan hocaya
kuru baklagil sınırlı canım..bezelye, soya fasulyesi ve brokoli yasakArkadaslar metionin diyetinde kuru baklagiller yasak mi? Kisin sebzeyi cok kolay bulamayiz. Bende liste olmadigi icin sizlerden bilgi almak istiyorum
Arkadaslar metionin diyetinde kuru baklagiller yasak mi? Kisin sebzeyi cok kolay bulamayiz. Bende liste olmadigi icin sizlerden bilgi almak istiyorum
Cok sagolun rabbim isteyen herkese versin insallah saglikli bebekler ...randevu alabilirseniz gidin tabibu konuda en iyisi sinan hoca..başınız sağolsun inşallah rabbim isteyen herkese verir..