- Konu Sahibi Attca050555
Hayir fethiye hanim verdi ama liste yok internetten bak dedi.liste varsa bana da verin lutfennnBirumut38 sana damı sinan bey önerdi bu diyeti benim bildiğim ondan başka kimse vermiyo bu diyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir fethiye hanim verdi ama liste yok internetten bak dedi.liste varsa bana da verin lutfennnBirumut38 sana damı sinan bey önerdi bu diyeti benim bildiğim ondan başka kimse vermiyo bu diyeti
Yok ben sadece beyaz ekmek yiyorum alırken dilimletiyorum geneldede taze olarak yemiyorum bayatlatıyprum daha iyi oluyor bende tadından pek hoşlanmam ama daha çok pilav makarna ve çorba tatlıdan yana kullanıyorum hakkımıkepekli besınler yasak ya sen beyaz ekmek mi yiyosun ?
Hayir fethiye hanim verdi ama liste yok internetten bak dedi.liste varsa bana da verin lutfennn
Şişli kolan hastanesi fethiye hanim
İnşallah sen kaç yaşındasınTesekkur ederim insallah hepimize bir umut olur
31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. benim fsh çok yüksek erken menepoz dediler. artık çocuğun olmaz demişlerde fethiye hanımı bir arkadaşım tavsiye etti 3 gün oldu ilaç tedavisine başladık Allah ım inşallah bizi de güldürür duam isteyen herkes içinİnşallah sen kaç yaşındasın
Amin cnm inşallah umudunu kaybetme sinan bey bize de öyle demişti artık nasıldım orda ama destek olmak istedi31 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. benim fsh çok yüksek erken menepoz dediler. artık çocuğun olmaz demişlerde fethiye hanımı bir arkadaşım tavsiye etti 3 gün oldu ilaç tedavisine başladık Allah ım inşallah bizi de güldürür duam isteyen herkes için
evet herşey moral ve umut ile başlıyor Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bizlere de, bende yıkılmıştım ama şimdi toparladım Fethiye hanım umutlu konuştu inşallah sonucunu alırız bizdeAmin cnm inşallah umudunu kaybetme sinan bey bize de öyle demişti artık nasıldım orda ama destek olmak istedi