Ama uygulamadınız anladığım kadarıyla.Verdi ama dediğim gibi bilindik 1200 kalorilik internette bulunan diyetlerden
1200 mü benim ki 1800 kalorilik diyet. 92,8 kiloydum bu sabah 86.3 oldum. 22 haziranda başladım. Çokta alıştım. Ama şeker un kızartma yasak. Şekerimi dengede tutuyorum. Kesinlikle aç kalmıyorum. Bol su tâbi. Hiç spor yapmadım maalesefVerdi ama dediğim gibi bilindik 1200 kalorilik internette bulunan diyetlerden
Hani kibrit kutusu peynir iki dilim ekmek vs. Ile başlayan diyetlerden1200 mü benim ki 1800 kalorilik diyet. 92,8 kiloydum bu sabah 86.3 oldum. 22 haziranda başladım. Çokta alıştım. Ama şeker un kızartma yasak. Şekerimi dengede tutuyorum. Kesinlikle aç kalmıyorum. Bol su tâbi. Hiç spor yapmadım maalesef
Her sabah kıvırcık maydanoz ye. Düzenli tuvalete gitmeni sağlıyor. Ben bazen az yağlı melemen yapıyorum.değişiklik yapıyorum abartmadan. Bire bir aynı sıkılıyorum. Umarım inanıp başarırsın. Kendimize bu kötülüğü yapmamalıyız.Hani kibrit kutusu peynir iki dilim ekmek vs. Ile başlayan diyetlerden
Bu cok yanlis. 10 katlik apartmani 2 kat gibi cikmak istiyorsun.Aslında sorun açlık değil hareketsizlik ben de sanirim
Bir de kabızlık sorunum var
İnsülin direncim ve pkom var
Ödem tutuyorum ayaklarım şişiyor
Bu yüzden kilo vermeye yardımcı çaylar ilaçlar veya tarifler bulur muyum diye açtım konuyu
Herkesten bir fikir aliyorum
Acı biber yoğurt ikilisini deneyeceğim
Rezene çayı icecegim
Sporu daha fazla yapacağım
Ekmeği sıfıra indirmeye calisacagim
Daha çok su içecegim
Ve detoks deneyecegim
Tiroite baktırdınız mı.Pko insülin tiroit bende de vardı şimdi ilaç kullanınca şişmiyorum artık.Ekmek azaltmak degil,tam buğday ekmege geçmen lazım.Bol su.Ve günlük yarım saat 40 dk egzersiz+yürüyüş şart.Aslında sorun açlık değil hareketsizlik ben de sanirim
Bir de kabızlık sorunum var
İnsülin direncim ve pkom var
Ödem tutuyorum ayaklarım şişiyor
Bu yüzden kilo vermeye yardımcı çaylar ilaçlar veya tarifler bulur muyum diye açtım konuyu
Herkesten bir fikir aliyorum
Acı biber yoğurt ikilisini deneyeceğim
Rezene çayı icecegim
Sporu daha fazla yapacağım
Ekmeği sıfıra indirmeye calisacagim
Daha çok su içecegim
Ve detoks deneyecegim
Yürüyüş pek kalori yakımına yardımcı değil malesef bilinenin aksine.Evet hareketim az gibi
Ancak akşam bir tur yürüyüş
Bu cok yanlis. 10 katlik apartmani 2 kat gibi cikmak istiyorsun.
Daha yeni paylastim bunu. Lutfen abuk subuk caylari deneme.
Ayrica baslangic seviyesinde botanik kursunu bitirdim . Mumkun oldugunca bu tur bitkileri onermiyorum . Bizim hoca dahi onermez. Papatya cayinin bile alerjik reaksiyon gosterdigi kisiler var.
Sporsuz zayıflayan tek ben değilmişim :) bana herkes imkansız diyor da1200 mü benim ki 1800 kalorilik diyet. 92,8 kiloydum bu sabah 86.3 oldum. 22 haziranda başladım. Çokta alıştım. Ama şeker un kızartma yasak. Şekerimi dengede tutuyorum. Kesinlikle aç kalmıyorum. Bol su tâbi. Hiç spor yapmadım maalesef
Bu şekilde ancak aç kalırsınız.Az ve sık yemek, spor yapmak ve bol su içmek.Kilo vermenin püf noktaları bunlar.Deneyin aldığınız kiloları verip diyeti biraksaniz da uzun vadede kilo da almadığınızi göreceksiniz.Uzmanlar boşuna söylemiyor.Jilliani deneyin.Duymuşsunuzdur mutlaka.21 günde göbek çevremden 6 cm inceldim ki benim insulin direncim var.55 kiloya 88 cm göbek vardı ben de.Aç kalarak olmaz.Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Bir doktora görün insulin direncin troid problemin pko her şey olabilirEvet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?