- 23 Mart 2015
- 5.727
- 12.077
- 248
Ben bu sorunu kefirle çözdüm sabah aç karnına düzenli olarak 1 bardak kefir için çok iyi geliyor gerçekten.Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyim
Nasıl birşey bu?Açlık orucu+esila çayı=(-11 kilo) ya mal oldu bende
Valla süper bişeyNasıl birşey bu?
kefirle haftada kaç kilo veriliyo?Ben bu sorunu kefirle çözdüm sabah aç karnına düzenli olarak 1 bardak kefir için çok iyi geliyor gerçekten.
Ayrica 1 hafta çok kısa bi süre o kiloları 1 haftada almadınız ki 1 haftada veresiniz?
Hergün tartılmak doğru değil uykusuzluk adet dönemi vs.odem yapar mesela bu demek değil ki kilo aldınız.
Sabırlı olmak lazım kesinlikle bir tur yürüyüş az ayrıca en az 30 dk tempolu yürüyüş yapın akşamları.
Kefirle kilo vermedim kabızlık sorunundan bahsetmişti konu sahibi.kefirle haftada kaç kilo veriliyo?
az yiyorum yok çok yiyorum yok gitmiyo..:) hiç de hamurişi tatlı yapmadim evimde..Kefirle kilo vermedim kabızlık sorunundan bahsetmişti konu sahibi.
Bağırsaklara çok iyi geliyor kefir onu demek istedim ben.
Zaten tek bir yiyecek veya içecekle kilo verilmez.
Af edersin zaten ezelden bir kronik kabızlık vakasiyim
MerhabaAçlık orucu+esila çayı=(-11 kilo) ya mal oldu bende
Dediğimgibi acele vardı. Basta 1 hafta orucu yaptım, sonradan çayla devam ettim ve ediyorumMerhaba
Kalori saymadan, herşeyi yiyerek rahatım demiştiniz
Açlık orucu diyince çok şaşırdım
Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
Esila cayini duymuştum faydasi oldu mu yani ..ne kadar zamada verdiniz 11 kiloyuDediğimgibi acele vardı. Basta 1 hafta orucu yaptım, sonradan çayla devam ettim ve ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?