• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 50 Erdoğan'dan neden vazgeçmiyor

Külhanbeyi kültürüne bayılan insanlarla dolu ülke. Ne kadar bağırırsan o kadar haklısın sanılır bu ülkede. Kaba kuvvet geleneği. Dayılanan insanların el üstünde tutulması.

İnsanlar RTE'yi neden sever? Seda Sayan'ı neden sevdiklerini, İbrahim Tatlıses'e neden taptıklarını, Ebru Güneş'in gözyaşlarına neden alkış tuttuklarını çözdüğümüz gün bu soruya da cevap vermiş olacağız. :14:

bu konuda haklısınız bahsettiğiniz insanları halk neden sevip alkışlıyo ben de anlamış değilim

açıkçası anlamadım ben ne demek istediğinizi neye sinirlendiğinizi
uygulamada olan bi durumu söylüyorum
siz şimdi seçimde hiçbir partiye oy atmayıp boş oy kullansanız bile o oylar iktidar partisine gitmiş gibi oluyomuş
ben bunu bilmiyodum mesela bi arkadaşım söylemişti inanmamıştım bikaç hukukçu hocadan doğrulattım
siz beğenmiyosan kimseye verme boş oy kullan demişsiniz diğer arkadaşa o yüzden yazdım

sinirlenmek mi? :)

ben o zaman kimseye oy vermeyin diye kime dedim, okudunuz mu?

bir üye diyor ki, ama AKP'ye oy vereceğim çünkü başka parti yok sağda. ben de diyorum ki, hırsızlık yolsuzluk ortadayken, bana yakın başka parti yok diye oy verilmez. bu durumda hiç oy verilmez.

sinirlenmek mi? :)

ben o zaman kimseye oy vermeyin diye kime dedim, okudunuz mu?

bir üye diyor ki, ama AKP'ye oy vereceğim çünkü başka parti yok sağda. ben de diyorum ki, hırsızlık yolsuzluk ortadayken, bana yakın başka parti yok diye oy verilmez. bu durumda hiç oy verilmez.

ben bana itafen yazdınız diye düşündüm de bi an :)

akp yi kötüleyenler söylüyorum:ülkedeki çoğunluk hepsi aptal cahil bi siz mi akıllı bilgilisiniz!!!!!!!!!!!!!!!akp den önceki dönemleri de gördük...akp bukadar iktidarda kalıyosa e demek ki en iyi partidir.bu parti devrimlerle gelmedi.halkın oylarıyla geldi!!!!!ben oyumu akp ye vermedim ama gerçekler bunlar.VE EMİN OLUN YİNE AKP İKTİDARDIR.

Durmak yok yola devam % 50 nin keyfi yerinde demekki .

$1601508_691924070828224_516037230_n.jpg

Hükümet oldukları ilk yıl Nerden Buldun Yasasını kaldırmışlardı.
Keşke o yasa tekrar çıkarılsa parti ayırımı yapılmadan bütün siyasilerin mal varlıkları araştırılıp
nerden buldun diye sorulsa.

Şimdi ülke gündemine bakacak olursak Akp ile cemaatin birbirlerine düşmelerine şaşırdık ve hatta devlet organlarını da aralarında pay ettiklerini böyle alenen duyurmalarını ve bundan rahatsız olmamalarını da ben ayrıca şaşırtıcı buldum. Oy vermelerine gelince yolsuzluk konusunda başbakan güzel sıyrıldı bence, baya kendini mağdur gösteriyor. Ne yaparsa yapsın insanlar yine oy vereceklerdir.

Şimdi ülke gündemine bakacak olursak Akp ile cemaatin birbirlerine düşmelerine şaşırdık ve hatta devlet organlarını da aralarında pay ettiklerini böyle alenen duyurmalarını ve bundan rahatsız olmamalarını da ben ayrıca şaşırtıcı buldum. Oy vermelerine gelince yolsuzluk konusunda başbakan güzel sıyrıldı bence, baya kendini mağdur gösteriyor. Ne yaparsa yapsın insanlar yine oy vereceklerdir.

bi biz mağdur olamadık arkadaş...:44:

Durmak yok yola devam % 50 nin keyfi yerinde demekki .

Eki Görüntüle 938400

Hükümet oldukları ilk yıl Nerden Buldun Yasasını kaldırmışlardı.
Keşke o yasa tekrar çıkarılsa parti ayırımı yapılmadan bütün siyasilerin mal varlıkları araştırılıp
nerden buldun diye sorulsa.

o yollar boşunamı yapıldı tabiki yola devam!!!

Evet bencede yine insanlar Recep Tayyip Erdogan dan ve AKP den vazgecmeyecek..

Son genel secimlerde %49.95 almis bir parti ( cidden %50 den cok düsükmüs:)) nasil % 50 derler? %50 olmasi icin arada %0,05 fark var:))))))

Birdahaki secimlerde de % 50 leden fazla alacatir.

akepe bu seçimde % kaç alır bilemem ama çok yakın arkadaşım akepe'den vaz geçti bu bana yeter:46:

Evet bencede yine insanlar Recep Tayyip Erdogan dan ve AKP den vazgecmeyecek..

Son genel secimlerde %49.95 almis bir parti ( cidden %50 den cok düsükmüs:)) nasil % 50 derler? %50 olmasi icin arada %0,05 fark var:))))))

Birdahaki secimlerde de % 50 leden fazla alacatir.

Mart kapıdan baktıracak gene bazılarına...

kimler vazgeçmez bilmiyorum ama eşim ve yakınımdakiler vazgeçtiler. benim ise tek bi oyum bile nasip olmadı RTE ye olmaz da....

kime versinler kemal kilicdarogluna mi ?

bence chp kendinden utanmali bi lider cikaramadilar. en iyi muhalefeti bdp yapiyor bi de cemaat, fethullah gülen parti kursun bence baksaniza koclar cinerler chp li akaydinlar el öpme sirasina girmis, gelsin muhalefetin basina gecsin haketmistir.

ben burda ne akp ne chp ne bdp ne de başka partiyi savunmuyorum da karalamıyorum da.sadece gerçekleri görememnize şaşıyorum ya!!!!bakıyorum da kimisi "akp ekmek makarnayla kandıryo,kimisi halk cahil,kandırılıyo,kimisi yok dini kullanıyo falan da filan" gibi demeçler var.eğer ekmek makarnaylaysa chp de dağıtsın.eğer halk cahilse bdp de kandırsın.eğer dini kullanyosa diğer partiler de kullansın.ki bu dediklermi chp başta olmak üzere tüm partiler yaptı da.yalansa yalan deyin...ben akp nin iç yüzünü bilemem belki çok kötüdür belki de çok iyidir.ama şu bi gerçek ki;akp mağdur halkın ihtiyaçlarına cvp veriyo.yok vermiyo da yok şöyle böyle diyenleriniz kesin vardır.canım yazdıklarıma değil oylara bakın.bu ülkede kimse ne aptal ne cahildir.akp dünya çapında bile türkiyeye saygınlık kazandırmış bi parti.ne benim dediğim ne de sizin dediğiniz gerçek.gerçek olan sandıktan çıkan oylar.gerçek olan dışardaki halk.

Back
X