Meslekleriniz nedir?

merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum ben meslegimin türkce ismini bilmiyorum söyle anlatim ben hem medikal bölümünde calisiyorum hemde eczanede ama agirlik medikal bölümü benim patronumun 6 tane büyük eczanesi var icinde hem medikal orthopedi güzelik ve saglik bolümü var büyüzden tr deki yakinlarim sordukarinda medikalciyim diyorum acaba dogrumu söylüyorum tam türkce konusamiyrum kusurumu utangac::asigim:

pardon özelden msj atamadım isminiz meldamı ve hanoverde mı yasıyorsunuz perihan dıye bır arkadasınız varmı

merhaba kizlar ben almanyada yasiyorum ben meslegimin türkce ismini bilmiyorum söyle anlatim ben hem medikal bölümünde calisiyorum hemde eczanede ama agirlik medikal bölümü benim patronumun 6 tane büyük eczanesi var icinde hem medikal orthopedi güzelik ve saglik bolümü var büyüzden tr deki yakinlarim sordukarinda medikalciyim diyorum acaba dogrumu söylüyorum tam türkce konusamiyrum kusurumu utangac:

bende garfik tasarim asistanligi ve desen tasarimi yapiyorum. emel sen nerde calisiyorsun acaba? ne isinde? hangi programlari kullaniyorsun?

Muhasebe meslegim yanliz iki sene yaptim
Hic sevmedim grafiker olarak calistim 4 sene
Simdi mi
dünyanin en guzel meselgini yapiyorum
annelik :)
Hatta simdi kizimi salliyorum ayagimda ne guzel is dimi :)

selam bende aşçıyım yemek yapıyorum özel bir şirkette.İşimi çok seviyorum aynı zamanda asker annesiyim:teytey:

uzatmalı mimarlık öğrencisi, amatör web tasarımcı ve radyo programcısıyım sırnaşık şey

en sevdiğimi en sona yazdım :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…