30 yaşında tıp okunur mu?

40 yaşında istediğiniz mesleğe kavuşsanız 60 yaşına kadar çalışsanız, 20 sene az mı bir ömürde? Okumaya başladığınız andan itibaren mesleğe girmişsiniz gibi düşünün zaten tıp 3 4 5 6 sürekli staj ve ardından uzmanlıkta da zaten çalışıp maaş aldığınız dönem. Yani 20 seneden de fazla.
Evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim

Zaten bir mesleğim var yüksek lisans mezunuyum ama sevmiyorum devam ettirmek istemiyorum artık. Şu an hamileyim çocuğum henüz doğmadı. Tekrar bu maceraya girme sebebim tamamen tıp okumak yoksa üniversite okuyayım diye bir hevesim yok o yüzden daha kolayını seçeyim diye bir düşüncem yok amacım tıp okumak. Kendi ve ailenin geleceği içinde daha iyi olacağını düşünüyorum
Ben bugün bir haber okudum Google bakın görürsünüz bir adam 50 kusur yaşında doktor olmuş ve hasta bakıyordu . İstiyorsanız yapın mutlaka aklınızda kalacağınıza denedim dersiniz. Hayat çok çabuk geçiyor ve asla affetmiyor erteleyenleri

bir akrabam 33 yasında aftan dönüp tıp fakültesini bitirdi. cocuguda vardı ve ikinciyi yaptı hatta uzmanlıgı kazanıp o arada da 3. cocugu yaptılar. ve su anda uzman hekim olark devam ediyor hayatına. tamamen sizin azminize ve nelerden fereagat edeceginize bağlı. istedigniz bir sey iiçin geç değil. 40 yasında olsanız bile en az 20 yıl icra edeceksını zmeslegı ve bu süre az degil enerjiniz varsa degebilir

Ben bugün bir haber okudum Google bakın görürsünüz bir adam 50 kusur yaşında doktor olmuş ve hasta bakıyordu . İstiyorsanız yapın mutlaka aklınızda kalacağınıza denedim dersiniz. Hayat çok çabuk geçiyor ve asla affetmiyor erteleyenleri
Çok haklısınız

bir akrabam 33 yasında aftan dönüp tıp fakültesini bitirdi. cocuguda vardı ve ikinciyi yaptı hatta uzmanlıgı kazanıp o arada da 3. cocugu yaptılar. ve su anda uzman hekim olark devam ediyor hayatına. tamamen sizin azminize ve nelerden fereagat edeceginize bağlı. istedigniz bir sey iiçin geç değil. 40 yasında olsanız bile en az 20 yıl icra edeceksını zmeslegı ve bu süre az degil enerjiniz varsa degebilir
Yaa müthiş bir öykü hem 3 çocuk üzerine uzmanlık yapılmış helal olsun

Yaa müthiş bir öykü hem 3 çocuk üzerine uzmanlık yapılmış helal olsun
evet zor süreçti ama basardı. eşi ile vs ayrı illerde klamak orund akaldırlar bir kaç sene ama su anda mutlular (eskiden de mutlular dı). sevmedigin bir işi yapamktansa sevdigin iş için ugrasmak daha mantıklı ve sonunda istediklerinizi gerçekleştirmiş olacaksınız

evet zor süreçti ama basardı. eşi ile vs ayrı illerde klamak orund akaldırlar bir kaç sene ama su anda mutlular (eskiden de mutlular dı). sevmedigin bir işi yapamktansa sevdigin iş için ugrasmak daha mantıklı ve sonunda istediklerinizi gerçekleştirmiş olacaksınız
Evet sevmediğin işte insan yaşlanıyor gerçekten akrabanız adına çok mutlu oldum. Bende deneyeceğim bu yola gireceğim. Başarırsam ne güzel hedeflerimi başarmış olacağım başaramazsamda en azından denedim derim içimde kalmaz

Kızlar ben kendi seçtiğim bölümden ve mesleğimden çok pişmanım. Şu an kadın doğum doktoru olmak istiyorum fakat yaşım epeyi geçti. 6 yıl tıp 4 yıl uzmanlık derken yaş edecek mi sana 40. O yaşta mesleğe başlamak çok geç olur mu? Tabi ki insan isterse her şeyi yapar ama yaş konusu kafamı karıştırıyor. Çok mu geç kaldım?
Not: evliyim okuma imkanım vs var okuyabilirim o konuda sıkıntı yok.
Denemekten ne cikar bu kadr istekli olmak ve imkan da varsa yaşı hiç onemsemeyin en azından içinizde bir ukte kalmamış olur. Olur veya olmaz bir baslayin bakalım. Kolları sıvayıp gerisi fasa fiso.😉

Denemekten ne cikar bu kadr istekli olmak ve imkan da varsa yaşı hiç onemsemeyin en azından içinizde bir ukte kalmamış olur. Olur veya olmaz bir baslayin bakalım. Kolları sıvayıp gerisi fasa fiso.😉
Evet önemli olan yol değil yolda olmak zaten deneyelim bakalım yol bizi nereye götürecek 😇😇

Tabi ki okunur ama gerçekçi olalım, tıp zor bir bölüm. Evladınız küçükken okuyabileceğinizi sanmıyorum. Üniversiteyi kazandığınız şehre gidebilecek misiniz, uzmanlığı kazanırsanız o şehre gidebilecek misiniz? Uzman olunca hemen mecburi hizmet var. Uzmanlık kazanana kadar pratisyen olarak çalışırsanız, onun mecburi hizmeti var. Ve tüm bunlar olurken çocuğunuz çok küçük olacak.
Yaş bence en son takılacak şey şu an.

Back
X