Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman turistik otellerdeki masaj salonlarında çalışabilirsiniz. Bahşişlerle falan iyi kazanıyorlardır. Turistlere cazip geliyor. Geçen yıl gittiğimiz otelde 150 euro idi mesela masaj,benim için uçuk bir meblağ idi ama turistlerin ödemekte zorlanmayacağı bir tutar haliyle güzel kazanıyorlar.Üniversitede medikal masaj eğitimi aldım ordan biliyorum
Bir yakınım Antalya’da güzel bir otelde yapıyordu masözlük, asla Türk erkekleri geldiğinde onlara yapmam demiş, çalıştığı yerle o şekilde anlaşmışlar. Türkler geldiğinde masaj için değil malum şey istiyorlar açıkça, ama turistler kesinlikle öyle değil, onlardan hiç kötü niyet hissetmedim diyordu. Sizinde çalışacağınız yer neresi, müşteri profili nasıl ona göre değişir bence.Turkiyede masoze asla iyi bakmazlar .baska bir is secimi yapin .
Yok tabiki, birlikte 5 yıldızlı bir otelin masaj kısmına gidiyorlar hemde senelerce, tabi nezih bir yer diye kadın güveniyor, aynı anda farklı odada yaptırıyorlar masajı, sonra kadın eşinde bişey unutuyor diye eşinin masaj odasına gidiyor tam iş üzerinde basıyor kocasınıNasıl ya kadın kocasıyla birlikte masaja gidip orada kocasına mutlu sona izin mi veriyor?
Hacamat eğitiminiz varsa burdan da iyi para kazanırsınız benceBurda çok yazmak istememiştim ama fizyoterapistim. Medikal masaj dersi aldım sadece masaj yerlerinde çalışmadığımız için masaj sektörü ile ilgili bilgi verilmedi
Termal otellerde de masaj yapanlar var. Sağlık turizmini bu açıdan araştırmak çok mantıklı.Mantıklı bu evet bir araştırayım
Kötü şeylere bulaşmadan olmaz gibi1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter
Böyle bir tanıdığım var kendisi fizyoterapist kadın hacamat , sıcak veya kuru kupa, elektroşok uygulamaları, masaj , kırık çıkık, kayropraktik vs birçok tedaviler uyguluyor, evlere gidiyor ve hatta lüks araçlarla alınıp zengin villalarda hasta bakıyor güzel paralar kazanıyor, ben fizyoterapist olduğunu yeni öğrendim, bence güzel paralar kazanabilir...Fizyoterapistler evlere hasta görmeye gittiklerinde çok ciddi paralar alıyorlar. Böyle bir iş yapsanız?
Türk erkekleri hep aynıBir yakınım Antalya’da güzel bir otelde yapıyordu masözlük, asla Türk erkekleri geldiğinde onlara yapmam demiş, çalıştığı yerle o şekilde anlaşmışlar. Türkler geldiğinde masaj için değil malum şey istiyorlar açıkça, ama turistler kesinlikle öyle değil, onlardan hiç kötü niyet hissetmedim diyordu. Sizinde çalışacağınız yer neresi, müşteri profili nasıl ona göre değişir bence.
Turistler geldiği zaman kadın değil erkek masör istiyorlar daha güçlü oldukları için demişti, hatta karısının sırt ağrısı çokmuş özellikle erkek yapsın eşime çok ağrısı var diyormuş.Türk erkekleri hep aynı![]()