Boşanıp masöz olmak mantıklı mı?

Üniversitede medikal masaj eğitimi aldım ordan biliyorum
O zaman turistik otellerdeki masaj salonlarında çalışabilirsiniz. Bahşişlerle falan iyi kazanıyorlardır. Turistlere cazip geliyor. Geçen yıl gittiğimiz otelde 150 euro idi mesela masaj,benim için uçuk bir meblağ idi ama turistlerin ödemekte zorlanmayacağı bir tutar haliyle güzel kazanıyorlar.
Büyükşehirdeki iyi oteller de olur ama küçük,butik yerlerde olmaz bence, masaj denince akla genelde sevimsiz şeyler geliyor. Bilindik,kurumsal otellerde çalışabilirsiniz neden olmasın,ki zaten bunun eğitimini almışsınız.

Turkiyede masoze asla iyi bakmazlar .baska bir is secimi yapin .
Bir yakınım Antalya’da güzel bir otelde yapıyordu masözlük, asla Türk erkekleri geldiğinde onlara yapmam demiş, çalıştığı yerle o şekilde anlaşmışlar. Türkler geldiğinde masaj için değil malum şey istiyorlar açıkça, ama turistler kesinlikle öyle değil, onlardan hiç kötü niyet hissetmedim diyordu. Sizinde çalışacağınız yer neresi, müşteri profili nasıl ona göre değişir bence.

Antalyada turistik otelde olur
afyonda denizlide filan termal oteller var mesela oralarda masaj yapan bi sürü kadın var, hatta kadınlar kadınlara yapıyor
direkt sağlık bakanlığıyla anlaşmalı reçeteli kür yapılan yerler var öyle bir yer olur
spor okulları var, artık kadın branşları da oldukça çoğaldı eminim voleybol basketbol vs klüplerin mutlaka masörü vardır

ama işte sektöre girebilmek için bir yol bulmak lazım o nasıl olur fikrim yok
değilse masörlüğü iyi yapıyorsan randevu bulunmuyor fakat toplumdaki algısı işe bambaşka...

anneme masaj yapan bir kadın var termal otelde, kadın daha seansa ilk başlarken annem yeni uzanmış şöyle bir yoklamış teyze sende kolestrol ve fibromiyalji var demiş, el atarken biliyor çok da iyi yapıyormuş.

Nasıl ya kadın kocasıyla birlikte masaja gidip orada kocasına mutlu sona izin mi veriyor?
Yok tabiki, birlikte 5 yıldızlı bir otelin masaj kısmına gidiyorlar hemde senelerce, tabi nezih bir yer diye kadın güveniyor, aynı anda farklı odada yaptırıyorlar masajı, sonra kadın eşinde bişey unutuyor diye eşinin masaj odasına gidiyor tam iş üzerinde basıyor kocasını

bence fizyoterapi alanında eğitiminizi geliştirmeye devam edin, ek olarak bütünleyici tıp eğitimleri alırsınız, konferanslar vs mutlaka oluyordur, ben bacaklarıma bağlantı gitmişken ve devlet hastanelerinde doku zedelenmesi falan diyorlarken "manuel terapi" yapan bir fizyoterapistin kliniğine gitmiştim, kendisi izmir fizyoterapistler derneği gibi bir yerin kurucusuydu çok yıllar oldu yaşım küçüktü hatırlayamadım, adam bana akupunktur yaptı, masajlar yaptı, kupa çekmenin modern versiyonu geliştirilmiş o cihazlarla işlem yaptı, (alkali) beslenme düzeni verdi, fizyoterapi de üstüne ekleyince beni ayağa kaldırdı, ne kadar güzel bir meslek ve kendini alternatif tıpta çok geliştirmiş.

ay abazan yuvası o masaj yerleri sen düzgünce işini yapmaya gidersin bi tanesi dadanır mutlu son geyikleri yapar aman aman...

Burda çok yazmak istememiştim ama fizyoterapistim. Medikal masaj dersi aldım sadece masaj yerlerinde çalışmadığımız için masaj sektörü ile ilgili bilgi verilmedi
Hacamat eğitiminiz varsa burdan da iyi para kazanırsınız bence

Kadınlar hamamında bile bildigin keseciler iki mınciklayip, iki şaplak atıp bahşişle vs o parayı aliyolar.
Önemli olan düzgün bir yer bulabilmek, bazı otellerin havuz tarafindaki spa lari vs özel isletme olarak kiralayip calistiriyorlar oyle bir sey olabilir.
Yada gercekten kaliteli masaj hizmetide sunan guzellik merkezleri vs var oralarda calisabilirsiniz.

yakın arkadaşım masöz çok iyi kazanıyor temiz çalışıyor o ama duyduğuma göre her yer öyle değilmiş temiz olan yerler sayılı

Masaja hiç bu şekilde bakmamıştım yorumların çoğunu dehşet içinde okudum😅
Masaj çok severim inşallah eşim yanlış anlamıyordur😂
Mesleğinizin durumuna çok üzüldüm. Üniversite sınavına hazırlandığım yıllardan hatırlıyorum çok gözde bir bölümdü o dönem bölümünüz şimdi özel sektörde asgari ücrete insanların çalıştırıldığını duymak çok üzdü beni.
Ben de size hamile yogası ve pelvik taban egzersizi üzerine çalışmayı düşünür müsünüz diye bir öneride bulunabilir miyim? Bir araştırın isterseniz.
Bir de kendinizi lütfen mutsuz olduğunuz bir evliliğe mahkum etmeyin ne olursa olsun. İşiniz var bir eğitiminiz var. Mutlaka bir yol bulunur.

1 seneyi aşkın bir süredir evliyim. Boşanma fikri sürekli aklımda. Şuan olmasa bile bir gün olacak biliyorum. Hayatımı devam ettirmem şuanki mesleğimle çok zor görünüyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı part time masözlük yapıyordu ve çok para kazanıyordu. İstanbul’da yaşıyorum. Güzel semtte iyi bir otelde kötü şeylere bulaşmadan sadece masaj yaparak iyi para kazanabilir miyim? İyi paradan kastım 60 bin ve yukarısı yani kendimi geçindirecek kadar olsa yeter
Kötü şeylere bulaşmadan olmaz gibi 😅

Fizyoterapistler evlere hasta görmeye gittiklerinde çok ciddi paralar alıyorlar. Böyle bir iş yapsanız?
Böyle bir tanıdığım var kendisi fizyoterapist kadın hacamat , sıcak veya kuru kupa, elektroşok uygulamaları, masaj , kırık çıkık, kayropraktik vs birçok tedaviler uyguluyor, evlere gidiyor ve hatta lüks araçlarla alınıp zengin villalarda hasta bakıyor güzel paralar kazanıyor, ben fizyoterapist olduğunu yeni öğrendim, bence güzel paralar kazanabilir...

Bir yakınım Antalya’da güzel bir otelde yapıyordu masözlük, asla Türk erkekleri geldiğinde onlara yapmam demiş, çalıştığı yerle o şekilde anlaşmışlar. Türkler geldiğinde masaj için değil malum şey istiyorlar açıkça, ama turistler kesinlikle öyle değil, onlardan hiç kötü niyet hissetmedim diyordu. Sizinde çalışacağınız yer neresi, müşteri profili nasıl ona göre değişir bence.
Türk erkekleri hep aynı 🤦‍♀️

Uzak doğu masaj eğitimi sertifikası olan ve tecrübeli kişiler bence de iyi maaş alıyordur.
Bu arada hiç kolay bir iş değil masaj yapmak, öyle kolay olsaydı herkes yapardı denilecek bir şey değil bence asla.

Back
X