• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslekleriniz nedir?

cep telefonu tamir ve bakımı ile ugrasıyorum hemen hemen 8. senemi bitirdim gerci bayandan tamirci olmaz diyorlar ama inatla yapıyorum bu işi cunku cok seviyorum :teytey:

a.sSelam.. Ben de grafikerim..10 ay kadar bir matbada çalıştım ama ulaşım çok zor oluyordu ve eve çok geç geliyordum o yüzden bıraktım.. Kendime uygun bir iş yeri bulursam inş çalışmaya devam..

:hooray:İstanbul'un şirin bir ilçesinde,Sporgiyim mağazımız var eşimle birlikte işletiyoruz:nazar:.

makina mühendisiyim.süper bi meslektir.herşeyi üç boyutlu düşünebiliyosun.hele diferansiyel denklemler,türev integral gibi matematik konuları süper.mesleğimle ilgili bi konuda formül çıkartıp sonuca direk varabiliyorum.süpeeer kızlar.bütün gördüğünüz makinaların nasıl çalıştığını ve içinde neler olduğunu düşünüyosunuz.hareket aksamı neye bağlı,daha mukavim olması için civata çapı ya da kaynak kalınlığı ne olbilir diye.kendim muhteşem bi forklift projesi hazırladım.içinde şu ana kadar dünyada örneği olmayan farklı bi mekanizma var.(forklift yük taşımak için kullanılar bi araç.genelde işyerlerinde ve limanlarda ağır konteyner ve yükleri taşımak için kullanılır).şu anda ev hanımıyım.çocuklarımı çözmeye çalışıyorum.onları çözmek daha zor inanın.onları mesleğimden çok seviyorum.biraz büyüdükten sonra ikisi de, tekrar çalışma hayatına dönmek istiyorum.daha keşfedilecek çok şey var

reklam pazarlama uzmanıyım.ama mesleğimi hiç yapmadım onun yerine anaokulu öğretmenliği yaptım şimdi çalışmıyorum ama çok işime yaradı iki çocuk büyütüyorum.
inş onları büyütüp tekrar çalışıcam.

Back