Meslekleriniz nedir?

Ben bilgisayar mühendisiyim, ancak mezun olduktan sonra(Haziran 2007) Dış Ticaret Bölümünde yönetici olarak çalıştım şu an da çalışmıyorum, Mezun olalı aylar geçti ama hala o boşluktan kurtulamadım, ne istedğmi ne yapcğmı da bilmiyorum ...Merak ediyorum diğer insanlar o piskolojiyi yani yeni mezun olmanın piskolojisini nasıl atıyolar üzerlerinden? Mutlu olduklı r işe girdiklerinde mi acaba? sürekli bunalımdayım ailemin baskılarıyla KPSS ye hazırlanıyorum haziranda tekrar iş aramaya başlaycm bakalım ne olacak :)

bir bilgisayar firmasında satış elemanıydım terfi ettimsırnaşık şey şuandada kasasını tutuyorum yani kasiyer oldumtatlicadiarzu

slm arkadaşlar ben mimarım ama öğretim üyesi olarak okulda kalmak istiyorum öğretim üyesi olanlar varmı aramızda????????

bn doktor olcam.anlıcagınız daha staj görüyorum.böle iç ameliyatlarla ilgili bölüm((((kızlar kana fln meraklı olduğum içim bu meslegı çok seviyorummmmmm))))))))))

28 yaşında hala staj görüyorsun ilginç CADIARZU
neyse ama daha görmen gereken çok staj var galiba
çünkü "böle iç ameliyatlarla ilgili bi bölüm" yokfisfisfis
tıpta dahiliye varsengözlerimebaksanab

inşaat mühendisiyim iş yerinde tek bayan benim iş arkadaslarım beni şantiyeye goturmuyo sana agır gelır otur bız hallederız dıyolar sevineyimmi uzulimmi anlayamadım buroda olece oturuyom sıkıntıdan patlamak uzereyım

işsiz bi bankacıyım özel bi şirkette calısıyorum ama nısanlım evlendıkten sonra burda calısmama ızın vermıyo iş aryıslarım devam edıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…