- 23 Ekim 2022
- 1.071
- 1.952
- 63
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Eğer gerçekse tabi komik değil. Garip yerlere takılıp kendini ekstradan üzme.Komik mi? Ben şu an bunları yaşarken sen dalga geçiyorsun vicdansız
Bu bile büyük başarı kiraz için ama herifin en ufak hareketinden anlam çıkarıyor. Çokta güvenemiyorum o yüzdenAynenBorellus80 kölelikten kurtulduğuna sevineceği yerde ,hala daha yok öyle yok böyle diye yeni dramlar buluyor kendine.
Mutlu olmadığın bir evlilikte, eşinin yanında sığıntı gibi yaşamaktansa , aldatılıp maddi manevi kullanılmaktansa ailenin yanında yaşaman daha iyi şuan. İlerde birikim yaparsan ayrı eve çıkarsın belkiKendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
Emin ol aile evinde daha özgürsün en azından kafan rahat. Ailen sana zorla çalış demez, bir yerin ağrıdığında tedaviye götürürler. Etrafında aldattı aldatacak diye düşündüğün biri de olmayacak. Mesajlarına görüldü at, artık konuşmamız doğru değil yaz. Umarım dönmezsin ve anlattığın gibi aile evindesindir. Bu sömürücü kişiden kurtulursan çok mutlu olurum.Kendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
Öyle değil Tahin. Kavgasız gürültüsüz helallik alarak ayrılmakta yorucuymuş.Kocanla beraberken harika bir hayatın vardı tabi aile evinde zorlanmakta haklısın.
Evet söylediklerin bana güç verdi gerçekten doğru. Aile evinde daha mutlu olacağım hayırlısıylaEmin ol aile evinde daha özgürsün en azından kafan rahat. Ailen sana zorla çalış demez, bir yerin ağrıdığında tedaviye götürürler. Etrafında aldattı aldatacak diye düşündüğün biri de olmayacak. Mesajlarına görüldü at, artık konuşmamız doğru değil yaz. Umarım dönmezsin ve anlattığın gibi aile evindesindir. Bu sömürücü kişiden kurtulursan çok mutlu olurum.
Eski konularına bakarsanız niye dalga geçiyorlar anlarsınız. Günlerce diş ağrısından kıvrandı da kocası doktor için para vermedi. Uçan dişi sineklere bile yürüdü, kadını sigortasız karın tokluğuna çalıştırdı. Yuva falan yoktu ortada, alışveriş yapan kadın müşterilerin kredi kartlarından sosyal medyalarını araştırmışlığı da var. Adam ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin konu sahibi ayrılamıyordu. Günlerce sayfalarca dil döküldü yol gösterildi herkese tamam dedi ama tekrar tekrar başa döndü. Hatta bize boşandım ben diye yalan söylediği de var. Ben mesela boşanma resmi kararını görene kadar boşanacağına ihtimal vermiyorum.Allah yardımcın olsun. Buradaki bazı insanlar neden dalga geçip gülüyor anlamadım. Kimse yuvası dağılsın istemez. Maalesef bizim toplum yapımızda baba evine dönmek kolay değil. Allah güzel kapılar açsın. Gençsin çocuğun yok. Her şey düzelir inşallah. Sabret
Kiraz bak ben hala boşanma kararınızı görmeden inanmıyorum, düşün dışarıdan nasıl görünüyorsunuz. 3 çocukla borç içinde mi kaldınız? Baba evinde sığıntı gibi mi hissettiriyorlar size yoksa kendi kuruntunuz mu? Sizi kurtaracak, suyun üstünde tutacak tek bir şey var, çalışmak. Çalışın gezin yiyin için. Bunlara doyunca da birikim yapın.Evet söylediklerin bana güç verdi gerçekten doğru. Aile evinde daha mutlu olacağım hayırlısıyla
Geçiyor bir güzel dalgasını işte, sen de acaba acaba diye deli et kendini.Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.
Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.
Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.
Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
Sal artık şu herifi ...Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.
Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.
Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.
Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
Allahın günü karın tokluğuna fırında çalışırken çok özgürdün, aile evi cehennem gibi gelir şimdi.Özgürdüm ve alışılmış bi düzenim vardı falan ya ondan zor geliyor herhalde ama alışırım diye düşünüyorum
Kız dur bismillahKendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
.
Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış.
Öffff. Nesi yorucu acaba? Dükkanda beleşe çalışırken sağa sola yürümeye de devam edecek kadar seni takmayan biriydi. Seni başına bela etmeden kurtulmaya çalıştı işte. Bu şekilde ayrıldıysanız o da senin acaba kurtulur mu huyuna gideyim demendendi. Bir de özgürlük diyor. Hastayken izin bile almadan köle gibi çalışmak ne zamandır özgürlük olduysa.Öyle değil Tahin. Kavgasız gürültüsüz helallik alarak ayrılmakta yorucuymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?