Mesaj attı bugün

Aynen Borellus80 kölelikten kurtulduğuna sevineceği yerde ,hala daha yok öyle yok böyle diye yeni dramlar buluyor kendine.
Bu bile büyük başarı kiraz için ama herifin en ufak hareketinden anlam çıkarıyor. Çokta güvenemiyorum o yüzden

Kendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
Mutlu olmadığın bir evlilikte, eşinin yanında sığıntı gibi yaşamaktansa , aldatılıp maddi manevi kullanılmaktansa ailenin yanında yaşaman daha iyi şuan. İlerde birikim yaparsan ayrı eve çıkarsın belki

Emin ol aile evinde daha özgürsün en azından kafan rahat. Ailen sana zorla çalış demez, bir yerin ağrıdığında tedaviye götürürler. Etrafında aldattı aldatacak diye düşündüğün biri de olmayacak. Mesajlarına görüldü at, artık konuşmamız doğru değil yaz. Umarım dönmezsin ve anlattığın gibi aile evindesindir. Bu sömürücü kişiden kurtulursan çok mutlu olurum.

Daha çok ağlar, çok arar seni o.
Mutlu anılarınız aklına gelirse buraya yazdığın konuları oku lütfen. Eşinin barışılacak bir yanı yok, emin ol yaşadığın herşey geçecek.
İş bakmaya başla, belki ayrı ev tutar kendi düzenini kurarsın.

Evet söylediklerin bana güç verdi gerçekten doğru. Aile evinde daha mutlu olacağım hayırlısıyla

Eski konularına bakarsanız niye dalga geçiyorlar anlarsınız. Günlerce diş ağrısından kıvrandı da kocası doktor için para vermedi. Uçan dişi sineklere bile yürüdü, kadını sigortasız karın tokluğuna çalıştırdı. Yuva falan yoktu ortada, alışveriş yapan kadın müşterilerin kredi kartlarından sosyal medyalarını araştırmışlığı da var. Adam ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin konu sahibi ayrılamıyordu. Günlerce sayfalarca dil döküldü yol gösterildi herkese tamam dedi ama tekrar tekrar başa döndü. Hatta bize boşandım ben diye yalan söylediği de var. Ben mesela boşanma resmi kararını görene kadar boşanacağına ihtimal vermiyorum.

Bir siz duyarlısınız, geri kalanlar fitne fesat.

Evet söylediklerin bana güç verdi gerçekten doğru. Aile evinde daha mutlu olacağım hayırlısıyla
Kiraz bak ben hala boşanma kararınızı görmeden inanmıyorum, düşün dışarıdan nasıl görünüyorsunuz. 3 çocukla borç içinde mi kaldınız? Baba evinde sığıntı gibi mi hissettiriyorlar size yoksa kendi kuruntunuz mu? Sizi kurtaracak, suyun üstünde tutacak tek bir şey var, çalışmak. Çalışın gezin yiyin için. Bunlara doyunca da birikim yapın.

Bak arkadaşım bu evlilikte okadar çok ilgi,sevgi görmemişsinki eşyamı taşımama yardım etti benim yanımda değil ama ben yokken ağlamış bunları büyük birşey zannediyorsunuz oysa öyle güzel seven insanlar varki ayrılacak olduğun adamın yaptığı hemen hemen her insanın yapacağı şeyler duyguyla sevgiyle alakası yok Allah yolunu bahtını açık etsin umarım bundan sonra en iyisine denk gelirsiniz

Geçiyor bir güzel dalgasını işte, sen de acaba acaba diye deli et kendini.

Sal artık şu herifi ...

Özgürdüm ve alışılmış bi düzenim vardı falan ya ondan zor geliyor herhalde ama alışırım diye düşünüyorum
Allahın günü karın tokluğuna fırında çalışırken çok özgürdün, aile evi cehennem gibi gelir şimdi.

Kız dur bismillah Hele bikac ay geçsin ondan sonra öyle hissedersin, şuanda kabullenme ve yas dönemi var sırada, iş bul çalış ki sığıntı olmayasın...

Ne kadar bencilce bir mesaj. Sizin duygusal olduğunuzu, üzüleceğinizi hesaba katmadan sırf kendini düşünerek, kendi imajını düşünerek atmış. Ağladı, ağlamadı, ağlamasının bir önemi vardı, yoktu o da muallak.

Öyle değil Tahin. Kavgasız gürültüsüz helallik alarak ayrılmakta yorucuymuş.
Öffff. Nesi yorucu acaba? Dükkanda beleşe çalışırken sağa sola yürümeye de devam edecek kadar seni takmayan biriydi. Seni başına bela etmeden kurtulmaya çalıştı işte. Bu şekilde ayrıldıysanız o da senin acaba kurtulur mu huyuna gideyim demendendi. Bir de özgürlük diyor. Hastayken izin bile almadan köle gibi çalışmak ne zamandır özgürlük olduysa.
Bilmesek aşk masalı, severek ayrılanlara döneceksin ya.

Son düzenleme:
Ben demiştim veda bölümü gelmeden konu kapanmazdı diye ama artık iyice yalan gelmeye başladı bu konuda. Ne ara ağlama Faslı alışma Faslı bitti de sığıntı gibi hissetmeye başladınız ?hani aileniz çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…