• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attı bugün

şöyle bir eski konularınıza bakayım dedim de hatırladım. konular bitmedi git git git geriye.
nerdeyse ilk günden beri ağızda bir boşanma.
buarada karşı dükkanda bi kız varmış aşko kuşko konuşuyormuş eşinizle, o kız noldu?

valla hiç daralıp üzülmeyin, ağlamayın ortada bir evlilik yoktu zaten. yaşınız çok genç, çocukta yok. hayatın keyfini çıkarın
Öyle yapacağım teşekkürler. Ama inşallah beni rahatsız etmez ara ara

Kendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
Baba evinde sığıntı değilsin canım bu dünyaya bir evlat getirdiler her daim yavrularısın annenin babanın.
Ayrıca kocanın evinde esas sığıntı gibiydin.
Neren özgürdü Allah aşkına?
Maaşsız çalışandın. Kulu kölesiydin herifin. O dokunmuyorda atan baban mı zor geliyor sana.
Bir düşün.

Baba evinde sığıntı değilsin canım bu dünyaya bir evlat getirdiler her daim yavrularısın annenin babanın.
Ayrıca kocanın evinde esas sığıntı gibiydin.
Neren özgürdü Allah aşkına?
Maaşsız çalışandın. Kulu kölesiydin herifin. O dokunmuyorda atan baban mı zor geliyor sana.
Bir düşün.
Haklısın gerçekten 😞 bugün daha iyiyim toparladım baya psikolojik olarak

Biz bayanlar olarak çok ince düşünüyoruz.(bazılarımız) heleki böyle durumlarda cok zayıf noktamız var bu durumda da karşı taraf bundan faydalanabiliyor. Ve sonrası hüsran gelsin pişmanlıklar...:bicak:

Kesin evde biseyiniz kalmıştır onu almaya giderken yolda karşılaşır birbirinize doğru koşarken yeniden bı konuşma uzarda uzar.Final yok bu seferde .Tarih kaçı ayın merak ettim.Kesin biriniz itiraz eder uzarda uzar..Bende bekliyorum nihai kararı.Size inanmıyorlar diye kızmayın yeni uyeler eski bölümleri bilmeyenler inanıyor mesela

Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.

Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.

Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.

Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
Engelle su zevzegi.son dkya kadar manipüle edecek seni,anlaşmalıdan dönme diye.

darkmore 888 inci sayfadan devam.Bende roman denemesi diye düşünüyorum bakalım göreceğiz.Genede boşanma olmayacak çünkü bitiş öyle olmaz.

Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.

Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.

Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.

Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..

Kirazcim surada biz bizeyiz birbirimizi kandirmasak mi? Sen o evi terketseydin
Son kolilerimi topladim
Kolileri kapattim
Vedalasirken agladim
Sizce esim neden aglamadi?
Esimle vedalastim
Baba evine giris yaptim vb.daha cok baslik acardin. Gec bunalari. Amacin hala nabiz yoklamak. Bosanirsaniz esin pisman olur dememizi bekliyorsun.

Bence yasadiginiz zor bir durum ama kendinize surekli bu karari almaya getiren durumlari hatirlatin. Zaman da ger seyi cozer

Kesinlikle annem çok üzülüyor ben ağlıyorum diye. Alışamadım henüz diye ağlıyorum ya arada.. babamda sakin zaten adam her şeyime destek oluyor.
O kadar sanslisiniz ki aileden yana❤️ olduydu olcakti derken evler ayrildi saka maka... hakkinizda hayirlisi olsun daha dingin bir hayati sen de hak ediyorsun kiraz ❤️

Bosanmıcaklar derken? Evi terkettim ben artık bi mahkeme kaldı. Neye göre bunu söylüyorsun
sen evi terk etmedin
adam seni postaladı,kapıya koydu,gittiri çekti
daha yazayım mı
kutuları aldı ,eşyalarını topladı,arabaya bile taşıdı
sen kovuldun,hem de yıllardır kovuluyordun
nasıl yedirdin kendine ben de bunu anlamıyorum

Yalandan ağlamışmış :KK70: evde halay çekmiş bile olabilir ne ağlaması. Sizi manipüle etmeye çalışıyor kanmayın şunun 2 3 çift lafına ya

Back