Mesaj attı bugün

Kendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi

Teşekkür ederimmm çok haklısın çok şükür kurtuluyorum ama baba evinde de yaşamak zormuş gibi geliyor şu an her gün ağlıyorum alışamadım henüz

Teşekkür ederimmm çok haklısın çok şükür kurtuluyorum ama baba evinde de yaşamak zormuş gibi geliyor şu an her gün ağlıyorum alışamadım henüz
Bir işe girip çalışsan kafa dağıtsan iyi olur. Arkadaşların varsa onlarla görüşme ayarla bence.

En sevdiğim dizinin yeni bölümü gelmiş kirazcığım eğer seni isteseydi defalarca bak bunjn dönüşü yok dediğinde zaten bırakmazdı. E evliydiniz evden gittin az duygusu varsa insan gözyaşı döker çok büyük anlam yükleme ve lütfen artık önüne bak

Ne yazıyorsa yazıyor boşver artık. Ağladığını sanmiyorum sadece aklını karıştırıyor. Barışmayı hakkeden birisi olsa tam tersini yazardım malesef öyle bisey hissetmedim. Sadece kalbinin temizligini bildiği için oyun oynadığına eminim.senin seçimin ama eşinin her yazdığından birşey aricaksan da hiç boşanma yoluna girme....

Allah yardımcın olsun. Buradaki bazı insanlar neden dalga geçip gülüyor anlamadım. Kimse yuvası dağılsın istemez. Maalesef bizim toplum yapımızda baba evine dönmek kolay değil. Allah güzel kapılar açsın. Gençsin çocuğun yok. Her şey düzelir inşallah. Sabret

Herkes duygusunu farklı yaşar yapıyla alakalı ama onunla sen yaşadın bu konularda onu en iyi sen bilirsin dolayısyla doğruyu yanlışı tartabilirsin ama bunun sana pek bi faydası yok artık bitti. Lütfen kendine eziyet etme bence bundan sonra daha mutlu olucaksın mutlu olsaydınız ikinizde bu yola girmezdiniz. Herkesin hikayesi farklı sizinkisi de buraya kadarmış belki çok daha mutlu olucaksın kesinlikle geri dönüş yapmamalısın bu süreçte psikolojik destek alman seni rahatlatıcak pilatese felan git kafan dağılır :)

İnşallah teşekkür ederim. Ailem öyle baskıcı ve geri kafalı insanlar değil. Ama ben kendim kendimi yine de sığıntı gibi kötü hissediyorum düzenlerini bozdum gibi hissediyorum

cidden bir kadın olarak çok üzüldüm böyle şeyler yaşamana ama hayat bu karşımıza neyin çıkacağını bilmiyoruz. Bence sizde artık kendinize değer vermeye başlayın ve eski eşinizi unutun yani ne yazmış ne etmiş artık sizi ilgilendirmesin yazsa da direkt cevap yazmayın. Umarım bu süreci çok kolay atlatırsın

İnsallah çok zormuş tam da tahmin ettiğim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…