- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Öyle yapacağım teşekkürler. Ama inşallah beni rahatsız etmez ara araşöyle bir eski konularınıza bakayım dedim de hatırladım. konular bitmedi git git git geriye.
nerdeyse ilk günden beri ağızda bir boşanma.
buarada karşı dükkanda bi kız varmış aşko kuşko konuşuyormuş eşinizle, o kız noldu?
valla hiç daralıp üzülmeyin, ağlamayın ortada bir evlilik yoktu zaten. yaşınız çok genç, çocukta yok. hayatın keyfini çıkarın
Abo tekrar mı okuyacaz onca goygoyu yiterrrrOna soyle firini geri acip seni patron yapmazsa, kendisi de sgksiz yillarca calismazsa affetmiyoruz, ha birde daha onceden yapmadigi sgklarini da toptan odesin.
Yahu zaten bosanmayacaklar, bari mavinin bi kârı olsun bu isten.Abo tekrar mı okuyacaz onca goygoyu yiterrrr
Bosanmıcaklar derken? Evi terkettim ben artık bi mahkeme kaldı. Neye göre bunu söylüyorsunYahu zaten bosanmayacaklar, bari mavinin bi kârı olsun bu isten.
Bosanmıcaklar derken? Evi terkettim ben artık bi mahkeme kaldı. Neye göre bunu söylüyorsun
Baba evinde sığıntı değilsin canım bu dünyaya bir evlat getirdiler her daim yavrularısın annenin babanın.Kendimi baba evinde sığıntı gibi hissediyorum şimdi
Haklısın gerçektenBaba evinde sığıntı değilsin canım bu dünyaya bir evlat getirdiler her daim yavrularısın annenin babanın.
Ayrıca kocanın evinde esas sığıntı gibiydin.
Neren özgürdü Allah aşkına?
Maaşsız çalışandın. Kulu kölesiydin herifin. O dokunmuyorda atan baban mı zor geliyor sana.
Bir düşün.
Engelle su zevzegi.son dkya kadar manipüle edecek seni,anlaşmalıdan dönme diye.Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.
Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.
Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.
Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.
Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.
Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.
Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
O kadar sanslisiniz ki aileden yanaKesinlikle annem çok üzülüyor ben ağlıyorum diye. Alışamadım henüz diye ağlıyorum ya arada.. babamda sakin zaten adam her şeyime destek oluyor.
sen evi terk etmedinBosanmıcaklar derken? Evi terkettim ben artık bi mahkeme kaldı. Neye göre bunu söylüyorsun
Yalandan ağlamışmışMrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?