• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attı bugün

Sal ablacım sal. Amacını falan düşünmek artık senin işin değil. Zaten insan böyle anlarda hep en iyi anıları hatırlamaya programlı. Yaşarken canınızı sıkan şeyleri şuan da gözünüzün önüne getirirseniz belki yine içiniz soğur. Amacı geri döndürmek üzere ayaklarınıza kapanmak olsa ne değiştirir ki hem?
İki gün sonra aynı şeyleri yaşamak üzere mi yaşayacaksınız hep?
Bi de yalvarırım eş kişisi demeyin nolur eşim, eski eşim, eş demeye bin şahit isteyen kişi falan diyin mesela ama eş kişisi o kadar itici ki vallahi tutamadım kendimi artık

Öyle değil Tahin. Kavgasız gürültüsüz helallik alarak ayrılmakta yorucuymuş.
Sen köle olmaya alıştığın için özgürlük zor gelmiştir. Kari koca çalışmadan öylece evde durmaya da alışmıştınız son zamanlarda. Şimdi sana normal bir işte çalışmak, para kazanmakta zor gelir. Bedavadan amelelik yapmaya daha çok alışıksın malum. Nereden baksam zor, Allah yardımcın olsun :KK43:

Mrb kızlar eşyalarımı topladığım günü anlatacağım.. artık baba evindeyim biliyorsunuz ki.. eş kişisiyle birlikte topladık eşyaları benim kıyafetlerim ıvır zıvır vs.. bütün gün birlikte hallettik her şeyi, bende o akşam baba evine döneceğim artık her şeyi bitirdik falan. Helalleştik ben o sırada koptum ağladım ona baktım bi damla yaş bile yoktu gözünde.

Halam beni almaya geldi arabasıyla bi kaç torba poşet kıyafetlerimi yükledik arabaya. Buna da yardım etti arabaya koymaya kadar yardım etti yani.. ve gittim son görüşümdü onu ama o hiç ağlamamıştı. Mahkememize 1 ay var daha anlaşmalı ayrılıyoruz zaten.

Bugün de bana mesaj atmış sen gittin ya ben arkandan çok ağladım içim çok kötü oldu, sen helalleşirken ağlamıştın ben ağlamamıştım beni duygusuz sanma hiçte öyle olmadı çok zoruma gitti diye yazmış. Amacı ne bilmiyorum ben çok zor bi süreçten geçiyorum şu an baba evine yeniden alışmaya çalışıyorum falan. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.. alışabilecek miyim ondan emin bile değilim.

Geçecek mi kızlar? Eski eş kişisinin amacı ne? Kendi can attı boşanmaya neden bana bugün böyle bi şey yazdı..
İster istemez kötü şeyler yaşasanızda sizin de konfor alanınız değişti kendi düzeniniz kendi evinizdi. Asla kolay degil ama eş tarafından yapılan darbeler söylenen sözler işitilen hakaretler yada maruz kalınan manipülelerden daha iyidir baba eviniz erkekler elde edemediginin kölesi elde ettiğinin nankörüdür sizi mutlu eden insan olsaydı eşiniz suan baba evinde olmazdınız anlam cıkarmayın mesajlardan önünüze bakın

Kiraz bak ben hala boşanma kararınızı görmeden inanmıyorum, düşün dışarıdan nasıl görünüyorsunuz. 3 çocukla borç içinde mi kaldınız? Baba evinde sığıntı gibi mi hissettiriyorlar size yoksa kendi kuruntunuz mu? Sizi kurtaracak, suyun üstünde tutacak tek bir şey var, çalışmak. Çalışın gezin yiyin için. Bunlara doyunca da birikim yapın.
Evet öyle yapacağım teşekkürler

Bak arkadaşım bu evlilikte okadar çok ilgi,sevgi görmemişsinki eşyamı taşımama yardım etti benim yanımda değil ama ben yokken ağlamış bunları büyük birşey zannediyorsunuz oysa öyle güzel seven insanlar varki ayrılacak olduğun adamın yaptığı hemen hemen her insanın yapacağı şeyler duyguyla sevgiyle alakası yok Allah yolunu bahtını açık etsin umarım bundan sonra en iyisine denk gelirsiniz
İnşallah gerçekten çok yoruldum artık

Back