Mesaj attı bugün

Öyle değil Tahin. Kavgasız gürültüsüz helallik alarak ayrılmakta yorucuymuş.
Sen köle olmaya alıştığın için özgürlük zor gelmiştir. Kari koca çalışmadan öylece evde durmaya da alışmıştınız son zamanlarda. Şimdi sana normal bir işte çalışmak, para kazanmakta zor gelir. Bedavadan amelelik yapmaya daha çok alışıksın malum. Nereden baksam zor, Allah yardımcın olsun

İster istemez kötü şeyler yaşasanızda sizin de konfor alanınız değişti kendi düzeniniz kendi evinizdi. Asla kolay degil ama eş tarafından yapılan darbeler söylenen sözler işitilen hakaretler yada maruz kalınan manipülelerden daha iyidir baba eviniz erkekler elde edemediginin kölesi elde ettiğinin nankörüdür sizi mutlu eden insan olsaydı eşiniz suan baba evinde olmazdınız anlam cıkarmayın mesajlardan önünüze bakın

Evet öyle yapacağım teşekkürler

İnşallah gerçekten çok yoruldum artık

Kiraz sen boşandığın gün gerçekten ben boşanmış gibi sevinirim yaa. Şimdi aile evinde duygusal olarak dalgalanma yaşaman çok normal. Ama ileriki zamanlarda rahatlayacaksın bu berbat evlilikten kurtulduğun için. Bir işe girip çalışırsan, kendini sığıntı gibi hissetmezsin. Ayrıca onlar senin ailen. Sana daha önce de boşanırsan biz destek oluruz kızım demişti annen. Lütfen bu oyuncu, manipülatör herifin her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışma artık

Vicdan temizliği yapıyor gerizekalı, ağladığı falan da yok, düpedüz yalan. Çifte telli oynamıştır belki.

şöyle bir eski konularınıza bakayım dedim de hatırladım. konular bitmedi git git git geriye.
nerdeyse ilk günden beri ağızda bir boşanma.
buarada karşı dükkanda bi kız varmış aşko kuşko konuşuyormuş eşinizle, o kız noldu?

valla hiç daralıp üzülmeyin, ağlamayın ortada bir evlilik yoktu zaten. yaşınız çok genç, çocukta yok. hayatın keyfini çıkarın

Aile evinde yaşamak zorunda değilsin. İşe başla para biriktirmeye başla yavaşça yeni bir düzen kurarsınız.
Sevilmediğin bir evde ömür çürütmene değmezdi

Kesinlikle annem çok üzülüyor ben ağlıyorum diye. Alışamadım henüz diye ağlıyorum ya arada.. babamda sakin zaten adam her şeyime destek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…