Mesaj atmalı mıyım ?

17 yaşındayım sizce genç mi bu tür şeyler için ?
Peki pişman olursam ne için olurum ?
17 yaş küçük değil bence, doğruyu yanlısı bilecek yaştasiniz sonuçta. Ben de sevgilimle 17 yaşımda tanışmıştım. Pismanlik da daha kucukseniz diye dedim, 14 15 yaslarindaki kizlar duygusal açıdan kullanilmaya cok musait oluyor malesef. O kadar küçük olmadığınızı düşünüyorum. Bence siz bu konuda kendinize sorular sorun,
Ona neden açılmak istiyorsunuz gercekten umudunuz var mi?
Kabul ederse eger bi ilişkiye hazir misiniz?
Etmeyecegi takdirde cok uzulecek misiniz?
Sizin onu sevdiginizi arkadaslariniza dalga gecerek anlatacak bir insan mi?
Söylemezseniz ileride pişman olma ihtimaliniz var mi? (Keske soyleseydim belki mutlu olurduk gibi)
Gercekten sevilmeye deger biri mi mesela efendi bir cocuk mu guvenilir mi?
Gercekten seviyor musunuz yoksa takinti mi yaptiniz acaba, başkası olsa unutur musunuz?

Bence bu ve bunun gibi sorulari etraflica düşünüp oyle karar verin. Bu arada atacaksaniz da cok gec kalmayin çünkü sonucta okul değiştirmiş ve muhtemelen yalnizlik çekiyor. Bu dönemde yanında olmaniz daha iyi olabilir. Bilmiyorum belki de saçma fikirler veriyorumdur, siz yine iyice düşünün :)

Bu soruların hepsine cevap verebilirim çünkü bunları gittiğinden beri düşünüyorum zaten
Çok çok efendi bir çocuk aslında kimseye saygısızlığını görmedim yerini bilen bir çocuk
Başka birinden hoşlanmaya çalıştım ama olmadı başta güzel bir arkadaşlığımız oldu ama sadece bu kimse bana onun gibi gelmiyor artık
Dalga geçme konusu eğer değişmediyse hala benim eski sevdiğim çocuksa susacağını biliyorum.
Son olarak dediğim gibi zaten birlikte olmak değil asıl amacım reddederse de çok üzülürüm ama böyle de daha çok üzülüyorum galiba ben
Bir de işte o kızlarla konuşma etme meselesi geliyor aklıma.Ne hali varsa görsün diyorum o zaman Kalbimle aklım bir türlü aynı kararı veremedi 3-4 aydır
Haklısınız yalnızlığına yardımcı olursam belki daha iyi anlar.Sağolun teşekkürler :)

Yada sadece arkadas gibi konusun nasil gidiyor neler yapiyorsun orada diyin. Yani sıcak davranin tripli olmayin uzun zamandır konuşmamaniz, kızlarla konusmasi umrunuzda değilmiş gibi yapın. Oyle hal hatır soruyormus gibi olsun, bir sekilde konuşmayı uzatirsiniz zaten hergün mesajlasin belki bir yakınlaşma olur :)

Mesaj atma, yaşın küçük daha emin ol zaman geçtikçe unutursun. Atacağın mesaj onun egosunu şişirir, senin onu ne kadar sevdiğini bilmeyi hak ediyor mu sence ? Buna karar ver. Zamanla seni ve sevgini hak edecek birisi çıkarsa o zaman ilgini belli edersin...

Haklısınız eğer şüphelenip bir şeyler ima ederse de söylerim.
En azından iyi olup olmadığını bir de kendim öğrenmek istiyorum resmen annesi gibi her gün profiline girip arkadaşlarına bakıyorum o şehirden arkadaş edinmiş mi diye ama çok az 1-2 tane gördüm sadece Herhalde alışamadı hala oraya Benim canım yanıyor böyle olunca da

Arkadaşça konuşsam sadece onu da mı yanlış anlar acaba

Siz normal normal mesaj atin en iyisi, iciniz de rahat eder hem

sakın senden hoşlanıyorum diye mesaj atma. büyük hata olur. adamın ego tavan yapar. hiç ulaşamazsın. atacaksan nasılsın napyorsun diye mesaj at. mesaj atsan da bişey değişeceğini sanmıyorum. sen onun yanındayken başka kızlarla ilgilenmiş bir insan için değmez. bence hiç mesaj atma. kendi yoluna devam et derim. kafan karışmasın. sürekli bir umut bekleyeceksin.

Ben nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama seni seviyorum diye mesaj atmıştım ona hatta uzunca bir mesaj...

Öyle mi diyorsunuz
Ben çok farklı hayal etmiştim her şeyi taa en başındayken.Bir daha ümit beslemeyeceğim kimseye karşı

Arkadaşça konuşsam sadece onu da mı yanlış anlar acaba

Arkadaşça yalnızca halini hatrını sormak için mesaj atabilirsin tabii. Senin bir ablan olarak söylüyorum canım, onun şimdi aklı havalarda eminim sen güzel, naif duygularla seviyorsun onu. Benim ondan hoşlandığımı biliyordu diyorsun, onun da biraz ilgisi olsa bir şeyler yapardı sanki. İleride hiç gerek yokmuş böyle şeylere diye anlayacaksın...

Evet çok güzel sevmiştim ben onu Çok temiz duygularla sevmiştim cidden Reddetse bile sorun yok diyordum ama keşke çıkıp reddetseydi gözümün içine baka baka geçip gideceğine Keşke ''uzak dur benden'' falan deseydi

Öyle mi diyorsunuz
Ben çok farklı hayal etmiştim her şeyi taa en başındayken.Bir daha ümit beslemeyeceğim kimseye karşı
aklımda kalacak diyorsan nasılsın diye mesaj at. normal konuş. akışa göre lafı uzatırsın. baktın cevap vermiyor ya da havalara girdi bir daha mesaj atma. :)

Ben de öyle bir şey yapmayı düşünüyordum zaten
Atsam mı atmasam mı kafam çok karıştı
Peki sonra ne oldu ?

Koskoca bir hiç oldu! Yazdığım mesaja cevap vermedi halbuki bana ümit verecek çok hareketi olmuştu.
Bir süre konuşmadık sonra tekrar konuşmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu hatta birkaç kez buluştuk,beraber bir şeyler de yaptık. Bu böyle 3-4 yıl devam etti. Geçen yaz (2013 yazı) sanki sevgili gibiydik,aramızdaki arkadaşlık değildi ama adı yoktu işte.Yine bekledim bir umut olur diye.Ama olmadı...Zaten değişmişti benden farklı istekleri oldu tabi kabul etmedim,böylelikle onunla konuşmamı kestim.Ona olan zaafımı hep biliyordu ve bana kalırsa bu zaafımı kullanmak istedi. Sonra bu yaz(2014 yazı) yeni biriyle tanıştım,benle sevgili olmak istiyordu ve ben de kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim ve öbürüyle sevgili olmamışım çünkü eğer öbürüyle sevgili olsaydım ben şu anki kadar mutlu olamazdım.Çok umursamaz,başına buyruk,bencil biriydi.Şu an bunu daha iyi anlıyorum.Çünkü ona karşı içim soğudu,bir şeyler hissetmiyorum ve bunun sayesinde yaşananlara daha objektif bakabiliyorum.O benim ilk sevgilim olacaktı ama iyi ki de olmamış.
Sana tavsiyem sevdiğini söyleme çünkü senin bu zaafını kullanır.Gerçekten çok üzülürsün.Ben bunu yaşadığım için biliyorum.Bu arada 18 yaşındayım ben.

Çok iyi anlıyorum ben seni, ama emin ol değmiyor o kadar çok üzülmene. Böyle böyle bunları yaşaya yaşaya büyüyeceksin, yine de çok aklında kalacaksa at mesaj. Sonuçta bu seni hayatın, yanlışlar yapılmadan doğrular öğrenilmiyor.

Çok çok sağolun hepiniz.
Karar verdim yarın açık olduğu ilk an ''merhaba'' yazacağım.Halini hatrını sorup bırakacağım belki ondan sonra bir iki kere daha sorarım ama uzunca sevgi mesajını yazmaktan vazgeçtim,haklısınız belki yarın pişman olurum bir anda söylediğim için en iyisi zamana bırakmak.

sakın sevdiğini söyleme. büyük bir hata olur. duygularını belli etme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…