Mesaj atmalı mıyım ?

Önce bir merhaba desen, aradaki sayfaları okumadım belki yazmışsındır ama bilmiyorsan uzaklaşmanızın nedenini filan sorsan? Konuşmanın gidişatına göre bir sinyal alırsın zaten. Soğuk davranırsa da en azından sadece hatrını sormuş olursun arkadaşlık adına.

Niye soğuk olduğumuzu biliyorum aslında sebebi birazcık da benim kıskançlığım gibi
Yani o dönemlerde diğer kızlarla konuşması falan ne bileyim insan ister istemez bir gıcık oluyor ben de o dönemdeydim.İşin garip tarafı o da bir anda buza kesti.Bir iki hafta gözümün içine anlamlı anlamlı bakıp geçti.Ondan sonra ben ne kadar kibar da olmaya çalışsam tersledi beni bir süre.Herkese düzgün düzgün cevap verirken bana gelince 'yok','bilmiyorum' gibi kısa cevaplar vermeye başladı.
Önce merhaba diyerek başlayacağım,halini hatrını soracağım bir.Umarım soğuk davranmaz.

Sen kibar davranirken tersleyen biri... kirilmis olsa bile asgari duzeyde nazik ama mesafeli davranabilirdi. Ergenligne mi vermek lazim emin degilim ama deger mi degmez mi tekrar bi tart bence.
Mesaj atacaksan da cok uzatma, onun tepkisini olc. once sana insan gibi duzgun davranmayi ogrenmis mi olgunlasmis mi buna bak ; )
bence hic yazmasan da olur... yerinde olsam ilgimi/zamanimi baska alanlara kanalize ederdim.

Nasılsın iyi misin? demek suç değil ki bence bu kadar dert edeceğine bir nasılsın de belki buzlar erir falan. cevaba göre sende hareket edersin. kafada kurmak zor ya yap gitsin

Haklısınız zaten o dönemlerde çok kabaydı bilmiyorum umarım hala aynı değildir.
İlgi konusunda zaten uzun süredir aklımdan çıkarmaya çalışıyorum da işte olmuyor bazen bir şarkıda, bazen bir şiirde aklıma geliveriyor artık içimde kalmasın istiyorum.

Nasılsın iyi misin? demek suç değil ki bence bu kadar dert edeceğine bir nasılsın de belki buzlar erir falan. cevaba göre sende hareket edersin. kafada kurmak zor ya yap gitsin

Diyeceğim zaten çevrimiçi olmadı bugün yarın bakacağım artık.

Duygularınızınn fazlaca kararlarınızı etkilediği yaşlardasınız sanırım. Hisiyatınızın samimiyeti burdan hissedilebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. İçiniz nasıl rahat edecekse Kalbiniz nasıl mutmain olacaksa onu yapın herşekilde sonuçlarını siz yaşayacaksınız çünkü.
Ancak sormuşsunuz söylemek isterim ki; aranızda onca zaman selamlaşıp konuştuğunuz dertleştiğiniz dostane bir durum olmasına karşın bu zatı muhterem hiç önemsememiş olacak ki daha sonraları sizin yakn arkadaşlarınıza selam verirken sizi görmezden geliyor. Bence hiiiç totosunu kaldırmayın gitmiş zaten bırakın peşine düşmeyin hiç. Eğer o isteseydi şimdiye kadar zaten sizinle iletişime geçerdi. Her an her şekilde bu kız yanımda nasılsa hissini vermeyin bunu haketmiyor bence. Sevmekok güzel bir duygu kesinlikle. Ama ne demişler " Aşk kıymet bilende güzel"
o kadar tilki ve art niyetli insanlar varki değer kıymet bilmeyip sizi üzebilirler. Ne gerek var.

Çok sağolun öncelikle.Arkadaşça bir merhaba demeyi düşünüyorum yani uzunca bir sevgi metninde değil de bunda karar kıldım gibi en azından bir kere konuşmuş oluruz dedim sizce doğru mu?

Yani
Çok sağolun öncelikle.Arkadaşça bir merhaba demeyi düşünüyorum yani uzunca bir sevgi metninde değil de bunda karar kıldım gibi en azından bir kere konuşmuş oluruz dedim sizce doğru mu?
Duygularınızı yansıtmadan bir Merhaba diyin ama baktınız ki tavrı beklediğiniz gibi değil ileriye gitmeyin. Karar sizin tabiki.

Valla bence hiç mesaj falan atma canını acıtmak istemem ama bence senle takılmış sadece. Senin önünde arkadaşlarınla şakalaşmış falan demekki umursamıyor. Ayrıca birlikte olmal gibi bi isteğim yok diyosun, o zaman hislerini bilmesine gerek yok. Bunlara güven olmaz. Bende lisedeyken böyle bi durum yaşamıştım sonra okulda bilmeyen duymayan kalmadı. Ayıp bişey değil ama milletin ağzı torba değilki büzesin lafa binbir şey katıp yayılıyor. Hiç risk alma boşver. Daha kimler çıkıcak karşına

kesinlikle atmalısın. hatta hal hatır sormakla kalma içinde ne varsa anlat, gurur yapma. kendi adıma konuşayım; ben hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımı içime atıp söylemediklerim yüzünden yaşadım. zamanında gururuma yenik düşmeseydim belki herşey çok farklı olurdu benim için. ama bi yerden sonra pişmanlık kar etmiyor, etse de kaybettiğin zamanları geri getiremiyorsun..

Evet o durumdan da korkuyorum biraz şimdi çıkıp da arkadaşlarına ''kız bana yazıyor'' falan demez tahmin etmiyorum ama belli de olmaz işte güvenilmiyor kimseye

Bir merhaba demek istiyorum artık bakacağız duygularımı direk söylemekten vazgeçtim korkuyorum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…