- 1 Haziran 2012
- 6.622
- 21.834
sakın sevdiğini söyleme. büyük bir hata olur. duygularını belli etme derim.
Öyle yapacağım haklısınız muhtemelen kendini bir şey sanar bir anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakın sevdiğini söyleme. büyük bir hata olur. duygularını belli etme derim.
Sevginin ve sevdiginin pesinden git
Önce bir merhaba desen, aradaki sayfaları okumadım belki yazmışsındır ama bilmiyorsan uzaklaşmanızın nedenini filan sorsan? Konuşmanın gidişatına göre bir sinyal alırsın zaten. Soğuk davranırsa da en azından sadece hatrını sormuş olursun arkadaşlık adına.
Sen kibar davranirken tersleyen biri... kirilmis olsa bile asgari duzeyde nazik ama mesafeli davranabilirdi. Ergenligne mi vermek lazim emin degilim ama deger mi degmez mi tekrar bi tart bence.
Mesaj atacaksan da cok uzatma, onun tepkisini olc. once sana insan gibi duzgun davranmayi ogrenmis mi olgunlasmis mi buna bak ; )
bence hic yazmasan da olur... yerinde olsam ilgimi/zamanimi baska alanlara kanalize ederdim.
Nasılsın iyi misin? demek suç değil ki bence bu kadar dert edeceğine bir nasılsın de belki buzlar erir falan. cevaba göre sende hareket edersin. kafada kurmak zor ya yap gitsin
Mesaj at atmasınada çocuğa duygularından bahsetme sakınn
Duygularınızınn fazlaca kararlarınızı etkilediği yaşlardasınız sanırım. Hisiyatınızın samimiyeti burdan hissedilebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. İçiniz nasıl rahat edecekse Kalbiniz nasıl mutmain olacaksa onu yapın herşekilde sonuçlarını siz yaşayacaksınız çünkü.Merhaba herkese,
Sormak istediğim bir soru var.Benden çok daha deneyimlisiniz,çok daha tecrübelisiniz.
2-2,5 yıldır birine platonik aşığım.Öncesinde çok yakın arkadaştık.Buna yakın bir konu açmıştım ama şimdi sormak istediğim bir şey var sizlere.
Bu kişiyle özellikle son dönemimizde hiç konuşmadık.Eskiden çok konuşurduk.Son dönemlerde konuşmamamızın sebebi ikimizin de suçu aslında.Arkadaşlığımız çürüdü gitti resmen,birbirimizin gözünün içine bakıp bakıp geçtik sonraları bir merhaba bile demeden...
Son dönemlerimizde de bu çocuk başka kızlarla arkadaşlık kurmaya başladı.Duydum ki bir iki tanesiyle mesajlaşmış bir aralar ama herhalde çok sürmemiş.Bir tanesi de benim tanıdığım bir arkadaşım onunla zaten çok yakındı ama arkadaşlığımız bittiği sırada resmen önüme gelip o kıza hal hatır sorup gidiyordu bana hiçbir şey demeden...Ben de salak gibi izliyordum onları.Ve biliyorum biliyordu benim ondan hoşlandığımı.Her sınıfımıza geldiğinde o kızla gülüşüp,foto çektirirlerdi ben de oturur onları izlerdim,ağlamamak için kendimi zor tutardım
Okuldan ayrıldı bu yıl...Üzerinden zaman da geçti üstelik ama ben hala unutamadım galiba...Kendimi kandırıp duruyorum unuttum diye ama bir türlü çıkmıyor aklımdan.İnternete her oturduğumda 1 kere adını aratıyorum,arkadaşlarına bakıyorum yeni okulunda arkadaşlık kurabilmiş mi diye...Orada da kuramamış herhalde arkadaşlık bana dert oluyor resmen hasta kızın teki oldum Durmadan ağlıyorum,bana önerdiği şarkıları dinlerken çok salak hissediyorum kendimi
Bu yaşta belki aşk değil bu ama daha öncekilerden çok çok farklıydı o,giderken sadece güle güle diyebildim demek istediğim çok şey vardı oysa ki...
Canım çok acıyor.Mesaj mı atsam diyorum duygularımla ilgili ? Nasıl olsa okulda da yok artık ama ortak arkadaşlarımız var hala Onlara söylememesini rica edip söylesem mi cidden birlikte olmak gibi bir isteğim yok sadece bilsin istiyorum mesaj atmak istiyorum bir kere nasılsın iyi misin demek istiyorum Bu kadar zor geleceğini hiç tahmin etmemiştim ben ya
Duygularınızınn fazlaca kararlarınızı etkilediği yaşlardasınız sanırım. Hisiyatınızın samimiyeti burdan hissedilebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. İçiniz nasıl rahat edecekse Kalbiniz nasıl mutmain olacaksa onu yapın herşekilde sonuçlarını siz yaşayacaksınız çünkü.
Ancak sormuşsunuz söylemek isterim ki; aranızda onca zaman selamlaşıp konuştuğunuz dertleştiğiniz dostane bir durum olmasına karşın bu zatı muhterem hiç önemsememiş olacak ki daha sonraları sizin yakn arkadaşlarınıza selam verirken sizi görmezden geliyor. Bence hiiiç totosunu kaldırmayın gitmiş zaten bırakın peşine düşmeyin hiç. Eğer o isteseydi şimdiye kadar zaten sizinle iletişime geçerdi. Her an her şekilde bu kız yanımda nasılsa hissini vermeyin bunu haketmiyor bence. Sevmekok güzel bir duygu kesinlikle. Ama ne demişler " Aşk kıymet bilende güzel"
o kadar tilki ve art niyetli insanlar varki değer kıymet bilmeyip sizi üzebilirler. Ne gerek var.
Duygularınızı yansıtmadan bir Merhaba diyin ama baktınız ki tavrı beklediğiniz gibi değil ileriye gitmeyin. Karar sizin tabiki.Çok sağolun öncelikle.Arkadaşça bir merhaba demeyi düşünüyorum yani uzunca bir sevgi metninde değil de bunda karar kıldım gibi en azından bir kere konuşmuş oluruz dedim sizce doğru mu?
Merhaba herkese,
Sormak istediğim bir soru var.Benden çok daha deneyimlisiniz,çok daha tecrübelisiniz.
2-2,5 yıldır birine platonik aşığım.Öncesinde çok yakın arkadaştık.Buna yakın bir konu açmıştım ama şimdi sormak istediğim bir şey var sizlere.
Bu kişiyle özellikle son dönemimizde hiç konuşmadık.Eskiden çok konuşurduk.Son dönemlerde konuşmamamızın sebebi ikimizin de suçu aslında.Arkadaşlığımız çürüdü gitti resmen,birbirimizin gözünün içine bakıp bakıp geçtik sonraları bir merhaba bile demeden...
Son dönemlerimizde de bu çocuk başka kızlarla arkadaşlık kurmaya başladı.Duydum ki bir iki tanesiyle mesajlaşmış bir aralar ama herhalde çok sürmemiş.Bir tanesi de benim tanıdığım bir arkadaşım onunla zaten çok yakındı ama arkadaşlığımız bittiği sırada resmen önüme gelip o kıza hal hatır sorup gidiyordu bana hiçbir şey demeden...Ben de salak gibi izliyordum onları.Ve biliyorum biliyordu benim ondan hoşlandığımı.Her sınıfımıza geldiğinde o kızla gülüşüp,foto çektirirlerdi ben de oturur onları izlerdim,ağlamamak için kendimi zor tutardım
Okuldan ayrıldı bu yıl...Üzerinden zaman da geçti üstelik ama ben hala unutamadım galiba...Kendimi kandırıp duruyorum unuttum diye ama bir türlü çıkmıyor aklımdan.İnternete her oturduğumda 1 kere adını aratıyorum,arkadaşlarına bakıyorum yeni okulunda arkadaşlık kurabilmiş mi diye...Orada da kuramamış herhalde arkadaşlık bana dert oluyor resmen hasta kızın teki oldum Durmadan ağlıyorum,bana önerdiği şarkıları dinlerken çok salak hissediyorum kendimi
Bu yaşta belki aşk değil bu ama daha öncekilerden çok çok farklıydı o,giderken sadece güle güle diyebildim demek istediğim çok şey vardı oysa ki...
Canım çok acıyor.Mesaj mı atsam diyorum duygularımla ilgili ? Nasıl olsa okulda da yok artık ama ortak arkadaşlarımız var hala Onlara söylememesini rica edip söylesem mi cidden birlikte olmak gibi bir isteğim yok sadece bilsin istiyorum mesaj atmak istiyorum bir kere nasılsın iyi misin demek istiyorum Bu kadar zor geleceğini hiç tahmin etmemiştim ben ya
Merhaba herkese,
Valla bence hiç mesaj falan atma canını acıtmak istemem ama bence senle takılmış sadece. Senin önünde arkadaşlarınla şakalaşmış falan demekki umursamıyor. Ayrıca birlikte olmal gibi bi isteğim yok diyosun, o zaman hislerini bilmesine gerek yok. Bunlara güven olmaz. Bende lisedeyken böyle bi durum yaşamıştım sonra okulda bilmeyen duymayan kalmadı. Ayıp bişey değil ama milletin ağzı torba değilki büzesin lafa binbir şey katıp yayılıyor. Hiç risk alma boşver. Daha kimler çıkıcak karşına
kesinlikle atmalısın. hatta hal hatır sormakla kalma içinde ne varsa anlat, gurur yapma. kendi adıma konuşayım; ben hayatımdaki en büyük pişmanlıklarımı içime atıp söylemediklerim yüzünden yaşadım. zamanında gururuma yenik düşmeseydim belki herşey çok farklı olurdu benim için. ama bi yerden sonra pişmanlık kar etmiyor, etse de kaybettiğin zamanları geri getiremiyorsun..