Mesaj atmalı mıyım ?

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
6.622
21.835
Merhaba herkese,
Sormak istediğim bir soru var.Benden çok daha deneyimlisiniz,çok daha tecrübelisiniz.
2-2,5 yıldır birine platonik aşığım.Öncesinde çok yakın arkadaştık.Buna yakın bir konu açmıştım ama şimdi sormak istediğim bir şey var sizlere.

Bu kişiyle özellikle son dönemimizde hiç konuşmadık.Eskiden çok konuşurduk.Son dönemlerde konuşmamamızın sebebi ikimizin de suçu aslında.Arkadaşlığımız çürüdü gitti resmen,birbirimizin gözünün içine bakıp bakıp geçtik sonraları bir merhaba bile demeden...

Son dönemlerimizde de bu çocuk başka kızlarla arkadaşlık kurmaya başladı.Duydum ki bir iki tanesiyle mesajlaşmış bir aralar ama herhalde çok sürmemiş.Bir tanesi de benim tanıdığım bir arkadaşım onunla zaten çok yakındı ama arkadaşlığımız bittiği sırada resmen önüme gelip o kıza hal hatır sorup gidiyordu bana hiçbir şey demeden...Ben de salak gibi izliyordum onları.Ve biliyorum biliyordu benim ondan hoşlandığımı.Her sınıfımıza geldiğinde o kızla gülüşüp,foto çektirirlerdi ben de oturur onları izlerdim,ağlamamak için kendimi zor tutardım

Okuldan ayrıldı bu yıl...Üzerinden zaman da geçti üstelik ama ben hala unutamadım galiba...Kendimi kandırıp duruyorum unuttum diye ama bir türlü çıkmıyor aklımdan.İnternete her oturduğumda 1 kere adını aratıyorum,arkadaşlarına bakıyorum yeni okulunda arkadaşlık kurabilmiş mi diye...Orada da kuramamış herhalde arkadaşlık bana dert oluyor resmen hasta kızın teki oldum Durmadan ağlıyorum,bana önerdiği şarkıları dinlerken çok salak hissediyorum kendimi

Bu yaşta belki aşk değil bu ama daha öncekilerden çok çok farklıydı o,giderken sadece güle güle diyebildim demek istediğim çok şey vardı oysa ki...

Canım çok acıyor.Mesaj mı atsam diyorum duygularımla ilgili ? Nasıl olsa okulda da yok artık ama ortak arkadaşlarımız var hala Onlara söylememesini rica edip söylesem mi cidden birlikte olmak gibi bir isteğim yok sadece bilsin istiyorum mesaj atmak istiyorum bir kere nasılsın iyi misin demek istiyorum Bu kadar zor geleceğini hiç tahmin etmemiştim ben ya

Öyle mi diyorsunuz
Aptal gözükmekten korkuyorum tabiri caizse beni umursamıyor belli ki acaba konuşursam kendimi küçük mü düşürürüm

Daha çok üzülürsün. Bilse ne olacak seni tersleyebilir, başkasından hoşlanıyorum diyebilir. O senden hoşlanıyorsa durmazdı.

Bence atma. Senin önünde başka kızlarla şakalaşıyomuş.

İşte ben de böyle düşünüyorum bir yandan ama bir yandan da yeter artık diyorum yoksa bana yaptıklarına,hareketlerine bakarsak benim bu kişinin suratına bile bakmamam lazım ama olmuyor işte

Daha çok üzülürsün. Bilse ne olacak seni tersleyebilir, başkasından hoşlanıyorum diyebilir. O senden hoşlanıyorsa durmazdı.

Bir de o ihtimal var
Başkası var derse cidden ben biterim Hoş öyle sosyal bir çocuk da değil ama bilemiyorum yine de

Öyle mi diyorsunuz
Aptal gözükmekten korkuyorum tabiri caizse beni umursamıyor belli ki acaba konuşursam kendimi küçük mü düşürürüm
Sevmek küçük düşürücü birsey degil ki. Icinizde kalmasin diye dedim ben. Siz sevdiğinizi söyleyin gerisini o düşünsün. Ilkokulda degilsinizdir herhalde "haha beni seviyor" diye dalga geçecek hali yok. Birde farkli okullardasiniz yuzyuze bakmayacaginiz icin rahatsiniz da yani.
Bilmiyorum ben ileride düşünüp düşünüp pişman olmaktansa söyleyeyim gitsin derdim. Birde ondan umudunuzu kesemeyişinizin sebebi net bir hayır almamış olmaniz. Kesin net bi şekilde reddedilirseniz unutmaniz da kolay olur hem.

Zaten öyle bir karakterde bir insanda değil ama yine de ben mi fazla gururluyum diyeyim bilemiyorum belki de hep bu yüzden kaybettim bir kere de ben adım atayım dedim 2.yi ondan bekledim belki de hep ben adım atmalıydım bilemiyorum ilk defa birine karşı böyle şeyler hissettim o da karşılıksız kaldı zaten.

Ilk aşklar hep karşılıksızdır emin olun. Unutursunuz ileride muhtemelen genç henüz yaşınız. Biraz zaman lazim sadece. Böyle boyle ogreniliyor hayat.
Gercekten yaşınız bu tür şeyler için gençse söylemeyin bu arada, pişman olabilirsiniz ileride

17 yaşındayım sizce genç mi bu tür şeyler için ?
Peki pişman olursam ne için olurum ?

Onun senin ilgini hoşlanmanı bilse şu anda bişey değişeceğini sanmıyorum aa beni seviyomuş görüşelim diyeceğini de sanmıyorum farklı şehirlerdesiniz. Bir de bazı erkekler kızların bi merhaba demesinden bile benden hoşlanıyor gibi anlıyolar.. O şu an bilse değişecek şey onun gururunu okşarsın o değişir.

Bir aralar bana karşı tavırları biraz değişmişti.Galiba bahsettiğiniz değişime girmişti.Anlam verememiştim ama tekrar öyle biri olur mu yoksa her şey bambaşka mı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…