Merhaba herkese,
Sormak istediğim bir soru var.Benden çok daha deneyimlisiniz,çok daha tecrübelisiniz.
2-2,5 yıldır birine platonik aşığım.Öncesinde çok yakın arkadaştık.Buna yakın bir konu açmıştım ama şimdi sormak istediğim bir şey var sizlere.
Bu kişiyle özellikle son dönemimizde hiç konuşmadık.Eskiden çok konuşurduk.Son dönemlerde konuşmamamızın sebebi ikimizin de suçu aslında.Arkadaşlığımız çürüdü gitti resmen,birbirimizin gözünün içine bakıp bakıp geçtik sonraları bir merhaba bile demeden...
Son dönemlerimizde de bu çocuk başka kızlarla arkadaşlık kurmaya başladı.Duydum ki bir iki tanesiyle mesajlaşmış bir aralar ama herhalde çok sürmemiş.Bir tanesi de benim tanıdığım bir arkadaşım onunla zaten çok yakındı ama arkadaşlığımız bittiği sırada resmen önüme gelip o kıza hal hatır sorup gidiyordu bana hiçbir şey demeden...Ben de salak gibi izliyordum onları.Ve biliyorum biliyordu benim ondan hoşlandığımı.Her sınıfımıza geldiğinde o kızla gülüşüp,foto çektirirlerdi ben de oturur onları izlerdim,ağlamamak için kendimi zor tutardım
Okuldan ayrıldı bu yıl...Üzerinden zaman da geçti üstelik ama ben hala unutamadım galiba...Kendimi kandırıp duruyorum unuttum diye ama bir türlü çıkmıyor aklımdan.İnternete her oturduğumda 1 kere adını aratıyorum,arkadaşlarına bakıyorum yeni okulunda arkadaşlık kurabilmiş mi diye...Orada da kuramamış herhalde arkadaşlık bana dert oluyor resmen hasta kızın teki oldum
Durmadan ağlıyorum,bana önerdiği şarkıları dinlerken çok salak hissediyorum kendimi
Bu yaşta belki aşk değil bu ama daha öncekilerden çok çok farklıydı o,giderken sadece güle güle diyebildim demek istediğim çok şey vardı oysa ki...
Canım çok acıyor.Mesaj mı atsam diyorum duygularımla ilgili ? Nasıl olsa okulda da yok artık ama ortak arkadaşlarımız var hala
Onlara söylememesini rica edip söylesem mi cidden birlikte olmak gibi bir isteğim yok sadece bilsin istiyorum mesaj atmak istiyorum bir kere nasılsın iyi misin demek istiyorum
Bu kadar zor geleceğini hiç tahmin etmemiştim ben ya