birazda izin almak istemiyor çünkü izinlerini bu şekilde artık tüketti. birde tabi başka il uçakla gitse 600 tl otabüsle gitse 13 saat. ama asıl söylediği ben kardeşimi oaradan uzaklaştırmak istiyorum. canı sıkıklır ditye
işte bir abisi ve ablası geçen yıl 3 ay evlerine aldı. eltim çalışıyordu akşam geldiği için çok sorun olmadı. ona rağmen zordu tabiki. ablası zaten evde sorun yoktu geçen yıl. şimdi resti çektiler diğeri asla evine almıyor ama ilgileniuor işte. ev yakın olduğu için arada gidip orada kalıyor.Abileri varken derken
Diğerleri bakmıyor bakan tek abisi var o da nereye kadar yani..
çıkıp gitseden değilde ben bişi yapacak diye korkuyorum eşim tamam yalnız bırakmadı beni geçen yıl 20 gün izin aldı ama ona rağmen 5 gün işe gitmek zorunda kaldı. acil durumdan. ben odamı kilitleyip dışarı hiç çıkmadım. aradada alış veriş merkezine gittim. ama şimdi kış ve hamileyim nasıl vakit geçerki dışarıda. hiç akrabam yok annemler il dışında. arkadaşlarımın çoğu çalışıyorÇıkıp gitse ne olacak, sen hamilesin peşinden de koşamazsın
Gitti demişsin hatta eee çok kardeşini düşünüyolarsa ona bakıcı tutmaları şart..
evet ...sonsuza kadar boyle gidemez yanina kadin tutucaklar gerekirse ama onun hasta olmasi bu olayi normal yapamaz. ayrica sizofren olan biriyle bebeginizi buyutmeniz hic hos degil. hamile halinizle sizde mi kalmasi normal gorumceniz de mi? herkes sizin basiniza atmis oh ne guzel en ufak bir laf etseniz vicdansiz olursunuz . ben 1 gun bile kalamazdim siz cok iyisiniz emin olundün onuda söyledim ama sorun şuymuş kardeşi bir durduğu yerde duramıyormuş. ve çabuk sıkılıyormuş, bizim eve gelmesi daha doğruymuş. yani eşim ama bencillik hat safhada gerçekten. ablası geçen yıl 3 ay baktı böyle şimdi resti çekti, olmaz dedi almıyor evine. aynı şekilde 3 ay bir abiside baktı oda çekti resti , diğer abisin yakınında şuan iki evide. ama tek kalmaya alışması gerek nezamana kadar böyle devam edecek ?
kayın validem sağken kocamın çoktan 2 çocuğu vardı canım. Allah affetsin ama sağken çok daha problem oluyordu. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama eşim abla anne ve abisinin sözünden çıkmayan bir salak.sana zarar verebilir...annene git ve asla başbaşa kalma...kocanın bir çocuğu var ikinciyi sen doğuruyorsun gibi geldi
Eşin iyi hoş çok ince düşünceliçıkıp gitseden değilde ben bişi yapacak diye korkuyorum eşim tamam yalnız bırakmadı beni geçen yıl 20 gün izin aldı ama ona rağmen 5 gün işe gitmek zorunda kaldı. acil durumdan. ben odamı kilitleyip dışarı hiç çıkmadım. aradada alış veriş merkezine gittim. ama şimdi kış ve hamileyim nasıl vakit geçerki dışarıda. hiç akrabam yok annemler il dışında. arkadaşlarımın çoğu çalışıyor
Eşin iyi hoş çok ince düşünceli
Arada gitsin kardeşinin evine evinde ilgilensin
Seni niye düşünmüyo üstelik hamilesin
7 ay diyosun hani doğumda yaklaşıyo..
bunlar geçen yılda yaşandı canım. yine ilk gönder,ilmesi gereken yer bizim ev oldu ve 2-3 ay ben gidecekmişim o gelecekmiş. ben olmaz dedim bir sürü kavga boşanma durumuna geldik. sonra abi ve ablası 3 er ay idare etti. ama sadece 1 yılmış. şimdi yine benim başıma atmaya çalışıyorlar. 2 düşüğüme benden başka kim üzüldü ? hiç biri. şimdi bebeğimi ben kadar kim düşünüyor hiç biriay
evet ...sonsuza kadar boyle gidemez yanina kadin tutucaklar gerekirse ama onun hasta olmasi bu olayi normal yapamaz. ayrica sizofren olan biriyle bebeginizi buyutmeniz hic hos degil. hamile halinizle sizde mi kalmasi normal gorumceniz de mi? herkes sizin basiniza atmis oh ne guzel en ufak bir laf etseniz vicdansiz olursunuz . ben 1 gun bile kalamazdim siz cok iyisiniz emin olun
deli kuvveti üstüne birde aşırı yemek yeme özelliği var ve inanın eşimin 2 katı yani benim 3 katım.Büyük sözüme tövbe fakat şifozren olan bir hastayı ben evimde bulundurmam.
Eşinizde ki de büyük cesaret, nasıl evde yalnız bırakıyor sizi anlamıyorum.
Hastalığın açıklamasını bilmiyor sanırım.
Deli kuvveti var onlarda. Allah korusun size saldırsa ne olacak?
evlilik gerçekten çok farklı bişi, yani eşiniz bile olsa anlaşmak okadar zorki bazı fedakarlıklar yapmadan olmuyor, yoksa yuva diye bişi kalmıyor. çünkü benim eşim ve aişlesi burnunun dikine giden asla alternatiflere açık olmayana bencil insanlar. he eşimle diğer konulrda iyiyiz ama aile konusunda ben çok çekiyorum. kaç defa boşanmayı düşündüm ama oda çare değil.Biliyorum yarin birgun benimde basima gelebilir fakat ben akli dengesi bozuk biriyle degil ayni evde sokakta bile duramam cunku ne yapicaklari belli olmaz ayrica size bakislarida kotuymus esinizin bu tutumu devam ederse bence bosanmayi dusunun cunku sizede bebeginizede zarar verebilir.
deli kuvveti üstüne birde aşırı yemek yeme özelliği var ve inanın eşimin 2 katı yani benim 3 katım.
Evliligin nasil birsey oldugunu tabiki bilemem ama kendi caninizi bebeginizin canini dusunmek zorundasiniz zaten benim 3 katim diyosunuz suan halinize gercekten cok uzuluyorum Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum.evlilik gerçekten çok farklı bişi, yani eşiniz bile olsa anlaşmak okadar zorki bazı fedakarlıklar yapmadan olmuyor, yoksa yuva diye bişi kalmıyor. çünkü benim eşim ve aişlesi burnunun dikine giden asla alternatiflere açık olmayana bencil insanlar. he eşimle diğer konulrda iyiyiz ama aile konusunda ben çok çekiyorum. kaç defa boşanmayı düşündüm ama oda çare değil.
bunuda düşünüyorlar herkes (abla hariç o prenses çünkü) kendi bulunduğu ilde yakınında ev tutacak. yani toplam 6 evi olmuş oluyor. yani benim minicik doğmamış bebeğimden bile öyle kıymetliki. eşim bunuda söyledi ama benim eşimin abilerinden şu farkı var. onlar mesela bir yere götürmüyorlar onu sürekli beraber değiller. ama benim eşimi bi şekilde kandırıyor ve büyük ihtimal biz ev tutsakta sürekli gelecek ve gelene gelme denmez. belki hergün böyle olacak.Ya bakıcı tutacak ya da kardeşi evini satıp siziz olduğunuz yerden ev alsın madem vakit geçirmek istiyorsa.
ooo benim pskolojim alt üst canım düşünmekten yoruldumö bıktım artık. birde ablanın sürekli kötülemesi ve gazı bende pek yüz vermiyorum. çünkü bu defa yemeğe soğan katma vs. gibi üstünlükler gösteriyor. ben pek konuşmuyorum onla başa çıkamam çünkü. haberlerde bir sürü olay var. hiç bir şey yapmasa bile sürekli yapacak korkusuna neden inanmıyorlar anlamıyorum .Sizin için tedirginim.
Bir an önve bu sorunu çözmeniz gerekiyor. İlaçlarını alıyorum diyip almazsa...
Kötü senaryolar üretmek istemiyorum ama her yerde duyuyoruz neler oluyor.
kıyamam bebeğini düşün canım...sakin bir ortam sana iyi gelir.üzülmekayın validem sağken kocamın çoktan 2 çocuğu vardı canım. Allah affetsin ama sağken çok daha problem oluyordu. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama eşim abla anne ve abisinin sözünden çıkmayan bir salak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?