merhametsiz miyim ?

Eşiniz ve ailesi aşırı bencil.
Kendilerini kurtardılar da sıra size mi geldi ne ayıp ya!
Arkadaşım, kardeşim kendini kurtar.

mesela ablasında kaldğında bir kaç kez yeğeninin odasına girmiş liseli yeğen. öyle sorun ettilerki bunu 4 odası var ama hep salonda yatırmışlar. yani ablası kendi göstermediği ilgi ve alakayı bizden bekliyor. bana tel. bakacaksın tabi bakmak zorundasın vs. bir sürü laf etti. aramız açıldı 1 yıl konuşmadık. sen kimsinde bana emir yağdırıyorsun. hiç bir insan evladı eşinin ailesini mutlu etmek için evlenmiyor. yapacak okadar çok şe varki işi yokuşa sürmek anlamsız. yuva dedeğin şey kolay kurulmuyor. her kes kendi menfaatinde

kaç defa denedim anlatmayı ama yok anlamıyorlar anlamıyorlar kafayı yiycem artık. neden bu kadar kıymetli kardeşleri. benim bebeğim senin gözünde kıymetli değil diyorum ve ozaman tek başına yapmadın o çocuğu. bende düşünüyorum tabi diyor. nasıl düşünce beni strese sokuyor bunun farkında olmaması mümkün değil. onlara göre kardeşleri her şeyden korkan, masum bir çocuk. birini katlettiğinde sanırım gözleri açılacak.

kıyamam bebeğini düşün canım...sakin bir ortam sana iyi gelir.üzülme
ben eşimle sakin olamıyorum bu konularda bunu çok iyi anladım gerçekten. aylardır düzenimiz yok zaten, sürekli yurtdışındaydı tam hadi döndük evimize derken yine bu çıktı. bu yuvayı sanırım sadece ben düşünüyorum.

olmuyor canım olmuyor, bu defa duygu sömüreleri başlıyor ve senin ailen geliyor benim kimsem gelmiyor diyor. bende diyorum ki sen hiç gittinmi onların evine. her kes farklı işlde ve zaten yazları görüşüyorlar. kimse düzenini bozup benim evime gelme siteği yok. benim ailem dediğimde bir annem birde kardeşim. kerdeşimle aynı ildeyiz. annem geliyor oda 1 hafta ve genelde eşim yurt dışına yada il dışına çıktığında geliyor.

Bahsettiğiniz hastalık çok ciddi bir sorun ben olsam çok korkardim Bence tedavi olabileceği uzman gözetimi olan bir yerde kalması daha dogru değil mi Hem kendi için hem de ondan sorumlu herkes icin
bunun sözünü açtırmıyorlar malesef benimde söylediğim bu ama yok yok yok

Eşiniz ve ailesi aşırı bencil.
Kendilerini kurtardılar da sıra size mi geldi ne ayıp ya!
Arkadaşım, kardeşim kendini kurtar.
valla şuan tek düşündüğüm bebeğim canım şimdi minik hareketlerinide hisettikçe bişi olacvak diye ödüm kopuyor ona. konu açmayı bile 30 defa düşündüm yazdım sildim. aman konuşup şimdi bebeği strese sokmayım diye. ona zaten geç kavuştum ve budefa Allah korusun bişi olsa eşimi iki cihandada ala ve kata affetmem.

hadi engelli veya başka bir şey olsa yine anlarım ama böyle bir hastalığı varken çok zor
bence onları baş başa bırakın ve annenizin evine gidin bir düzene koyulmadığı sürece de dönmeyin.

bunun sözünü açtırmıyorlar malesef benimde söylediğim bu ama yok yok yok
İbunun en doğrusu olduğunu kötü şeyler tecrübe etmeden anlarlar Allah yardımcınız olsun Bebeğiniz sağ salim doğdun inşallah

daha önce de buna benzer bir konu okumuştum. siz miydiniz?

kbiraderinize geçmiş olsun... bir şekilde doktoruna gidip bilgi alsa kocan. yani tehlikelerini vs. sorsa... bakıcı yada bakım evi daha iyi olur gibi... eskiden bakılırmış ama ev çok kalabalık olurmuş. şimdi öyle değilki. çiftler var evde...

çok çok rahatsızsanız büyüklerden birisi gidip kocanla konuşacak. ailen biliyor mu durumu?

hadi engelli veya başka bir şey olsa yine anlarım ama böyle bir hastalığı varken çok zor
bence onları baş başa bırakın ve annenizin evine gidin bir düzene koyulmadığı sürece de dönmeyin.
ama bu nu hep istiyorlar alıştırmak istemiyorum. annemde senin dediğini diyor canım. bende bir insan evladıyım sonuçta ama alışınca bunu hep yapacaklar. sen gitr o gelsin. doğumdan sonrasını bile düşünüyor eşim şimdiden. sen doğumdan 2 ay sonra gidersin gelir kardeşim diye.

aynı görüşteyim. başka birşey olsa neyse. ama konu çok farklı... şizofren. bipolarda var... Allah yardımcınız olsun.

evet 2 defa açtım ama nedense ozamanlar ben haksız bulunmuştum :) kendimi çok iyi ifade edemedim sanırım ama baya üstüme gelinmişti :)
eşimin büyükleri zaten aynı zihniyet o olmaz. amcalarından yardım istedim onlar bana arka çıkınca suçlu oldular. annemi zaten katamam o kötü olutr ve zaten çok üzülüyor. babamda yok

kendi dayın yada amcan var mı? yada eşinin sözünü dinlediği biri...

daha önce gidişatı bilmiyorum. normal özürlü olsa neyse. ama farklı bir durum var... Allah sağlıklı evlatlar versin...

kendi dayın yada amcan var mı? yada eşinin sözünü dinlediği biri...

daha önce gidişatı bilmiyorum. normal özürlü olsa neyse. ama farklı bir durum var... Allah sağlıklı evlatlar versin...
amin inşallah. bizim aile fazla resmi canım. ve birbirine bağlı değiller. onlar sadece kendi evlatlarını düşünürler. ama eşimin arkadaş gibi yaşça büyük çokça saygı gösterdiği kişiler konuştu. sonuç değişmedi

Evet cok zor bir durum. Esiniz size haksizlik ediyor bu esinizin sinavi sizin degil korkmakta haklisiniz. Bu rahatsizligi yasayanlarda aileler uyurken odalarini kitlerler zarar gormemek icin. Bu bir hastalik kabul etsinler ve ona gore caresine baksinlar.

eşim ve ailesi bunu anlamıyor ve anlamayacak. inşallah bir gün başımıza kötü bir şey gelmez

kardeşinin doktoruyla konuşacak... hatta birlikte konuşacaksınız. belki durumu çok kötü değil sizin duymaya ihtiyacınız var. yada kötü ve eşinizin de bilmesi gerekiyor.

peki şimdi akşam bu konu yüzünden tartıştık arkadaşlar. benim malesefki şöyle bir özelliğim var. eşimle küs kalamıyorum, mutsuz olmayı sevmiyorum çünkü. oturup surat mı asayım ? yoksa yeni bir güne mutlu mu başlayalım ?
eşime olmaz dediğimdeüzülüyor, tamam ozaman gelmez kardeşim gibi duygu sömürüleri yapıyor. onuda anlamaya çalışıyorum üzülmesini istemiyorum. yani bu konu aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık gibi, bir çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…