- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
ooo benim pskolojim alt üst canım düşünmekten yoruldumö bıktım artık. birde ablanın sürekli kötülemesi ve gazı bende pek yüz vermiyorum. çünkü bu defa yemeğe soğan katma vs. gibi üstünlükler gösteriyor. ben pek konuşmuyorum onla başa çıkamam çünkü. haberlerde bir sürü olay var. hiç bir şey yapmasa bile sürekli yapacak korkusuna neden inanmıyorlar anlamıyorum .
kaç defa denedim anlatmayı ama yok anlamıyorlar anlamıyorlar kafayı yiycem artık. neden bu kadar kıymetli kardeşleri. benim bebeğim senin gözünde kıymetli değil diyorum ve ozaman tek başına yapmadın o çocuğu. bende düşünüyorum tabi diyor. nasıl düşünce beni strese sokuyor bunun farkında olmaması mümkün değil. onlara göre kardeşleri her şeyden korkan, masum bir çocuk. birini katlettiğinde sanırım gözleri açılacak.Ya ne demek mecbur musun bakmaya. Kimse kimseye bakmakla mükellef değil. Hele ki hamilesin, ne kadar zor günler geçiriyorsun. Yemek yapmayı bırak nefes almakta güçlük çekiyor insan.
Riskli zaten gebeliğin 2 düşüğün olmuş. Gözü gibi koruması lazım seni eşinin. Allah korusun yarın bir gün bebeğin olacak yine mi sizde kalacak bu adam. Ya bebeğe bir şey yaparsa diye düşünmekten kafayı yersin vallahi.
Eşin ile görüş artık durumun ciddiyetini anlasın. Çocuk gibi oluyor hastalar zaten, en ufak bir hata korku bile seni erken doğuma götürür.
Sen hizmette zaten kusur etmiyorsun, yemeğini falan yapıyormuşsun. Eşine söyle çok bakmak istiyorsa kendisi evde dursun da baksın.
Senin kardeşin aynı durumda olsa itin götüne sokup çıkartırdı seni. Yok hamilesin olmaz falan diye.
ben eşimle sakin olamıyorum bu konularda bunu çok iyi anladım gerçekten. aylardır düzenimiz yok zaten, sürekli yurtdışındaydı tam hadi döndük evimize derken yine bu çıktı. bu yuvayı sanırım sadece ben düşünüyorum.kıyamam bebeğini düşün canım...sakin bir ortam sana iyi gelir.üzülme
olmuyor canım olmuyor, bu defa duygu sömüreleri başlıyor ve senin ailen geliyor benim kimsem gelmiyor diyor. bende diyorum ki sen hiç gittinmi onların evine. her kes farklı işlde ve zaten yazları görüşüyorlar. kimse düzenini bozup benim evime gelme siteği yok. benim ailem dediğimde bir annem birde kardeşim. kerdeşimle aynı ildeyiz. annem geliyor oda 1 hafta ve genelde eşim yurt dışına yada il dışına çıktığında geliyor.Bebek olduktan sonra bebeğe de zarar verebilir.
Ya şuan o kadar üzüldüm ki anlatamam. Hastalık ciddi bir hastalık ya.
Eşiniz bilmiyor mu uyurken odama giriyor diyorsunuz. Bu ne demek ya yatak odasına girmek ne demek?
Aklı başında bir insanın yapacağı şey değil bu, o yüzden nolur eşinize ısrarcı olun.
bunun sözünü açtırmıyorlar malesefBahsettiğiniz hastalık çok ciddi bir sorun ben olsam çok korkardim Bence tedavi olabileceği uzman gözetimi olan bir yerde kalması daha dogru değil mi Hem kendi için hem de ondan sorumlu herkes icin
Eşiniz ve ailesi aşırı bencil.
Kendilerini kurtardılar da sıra size mi geldi ne ayıp ya!
Arkadaşım, kardeşim kendini kurtar.
İbunun en doğrusu olduğunu kötü şeyler tecrübe etmeden anlarlar Allah yardımcınız olsun Bebeğiniz sağ salim doğdun inşallahbunun sözünü açtırmıyorlar malesefbenimde söylediğim bu ama yok yok yok
ama bu nu hep istiyorlar alıştırmak istemiyorum. annemde senin dediğini diyor canım. bende bir insan evladıyım sonuçtahadi engelli veya başka bir şey olsa yine anlarım ama böyle bir hastalığı varken çok zor
bence onları baş başa bırakın ve annenizin evine gidin bir düzene koyulmadığı sürece de dönmeyin.
hadi engelli veya başka bir şey olsa yine anlarım ama böyle bir hastalığı varken çok zor
bence onları baş başa bırakın ve annenizin evine gidin bir düzene koyulmadığı sürece de dönmeyin.
evet 2 defa açtım ama nedense ozamanlar ben haksız bulunmuştum :) kendimi çok iyi ifade edemedim sanırım ama baya üstüme gelinmişti :)daha önce de buna benzer bir konu okumuştum. siz miydiniz?
kbiraderinize geçmiş olsun... bir şekilde doktoruna gidip bilgi alsa kocan. yani tehlikelerini vs. sorsa... bakıcı yada bakım evi daha iyi olur gibi... eskiden bakılırmış ama ev çok kalabalık olurmuş. şimdi öyle değilki. çiftler var evde...
çok çok rahatsızsanız büyüklerden birisi gidip kocanla konuşacak. ailen biliyor mu durumu?
evet 2 defa açtım ama nedense ozamanlar ben haksız bulunmuştum :) kendimi çok iyi ifade edemedim sanırım ama baya üstüme gelinmişti :)
eşimin büyükleri zaten aynı zihniyet o olmaz. amcalarından yardım istedim onlar bana arka çıkınca suçlu oldular. annemi zaten katamam o kötü olutr ve zaten çok üzülüyor. babamda yok
amin inşallah. bizim aile fazla resmi canım. ve birbirine bağlı değiller. onlar sadece kendi evlatlarını düşünürler. ama eşimin arkadaş gibi yaşça büyük çokça saygı gösterdiği kişiler konuştu. sonuç değişmedikendi dayın yada amcan var mı? yada eşinin sözünü dinlediği biri...
daha önce gidişatı bilmiyorum. normal özürlü olsa neyse. ama farklı bir durum var... Allah sağlıklı evlatlar versin...
eşim ve ailesi bunu anlamıyor ve anlamayacak. inşallah bir gün başımıza kötü bir şey gelmezEvet cok zor bir durum. Esiniz size haksizlik ediyor bu esinizin sinavi sizin degil korkmakta haklisiniz. Bu rahatsizligi yasayanlarda aileler uyurken odalarini kitlerler zarar gormemek icin. Bu bir hastalik kabul etsinler ve ona gore caresine baksinlar.
amin inşallah. bizim aile fazla resmi canım. ve birbirine bağlı değiller. onlar sadece kendi evlatlarını düşünürler. ama eşimin arkadaş gibi yaşça büyük çokça saygı gösterdiği kişiler konuştu. sonuç değişmedi
Cocugunuzun psikolojiside bozulacak cunku siz gergin uzgun bir anne olacaksiniz.Bu ihalenin size kalmasina izin vermeyin.eşim ve ailesi bunu anlamıyor ve anlamayacak. inşallah bir gün başımıza kötü bir şey gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?