dün onuda söyledim ama sorun şuymuş kardeşi bir durduğu yerde duramıyormuş. ve çabuk sıkılıyormuş, bizim eve gelmesi daha doğruymuş. yani eşim ama bencillik hat safhada gerçekten. ablası geçen yıl 3 ay baktı böyle şimdi resti çekti, olmaz dedi almıyor evine. aynı şekilde 3 ay bir abiside baktı oda çekti resti , diğer abisin yakınında şuan iki evide. ama tek kalmaya alışması gerek nezamana kadar böyle devam edecek ?eşinizin onun evine gitmesi daha uygun değil mi?
hani hasta kardeşini yalnız bırakmaya kıyamaması bence normal, ama aynı ilgi ve şevkati sizden beklememesi gerekir.
Hamile halinizle bence hiç iş yapmasanız yeri.
Kendimi senin yerine koyduğum da bende rahatsiz olurdum. Gerçekten .merhabalar hepinize
arkadaşlar 7. ayda 31 yaşındaki kayınbiraderim (bipolar-şzfrn hastası) 15-20 gün kalacakmış. eşimle bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. bana sen git memleketine diyor. 7. ay ve ben 2 düşük yaptım. şuan 5 aylık olduk binlerce şükür. ama hiç düşünmeden 5 saatlik yolculuğu göze alıyor. ve bu sürekli böyle, daha öncede gittim birazda beraber kaldık. eşim izin aldı. yani üçümüz evde, gittiğimiz her yerde beraber 20 gün geçirdik. eşim şimdiden diyorki doğumdan 2 ay sonrada gidersin tekrar gelir kardeşim. bayramı 1 hafta beraber geçirdik. 5 ay önce 20 günü beraber geçirdik bizim evde. ben şuan çalışmıyorum ve okadar sıkıcıki onunla kalmak.
kızlar eşimin kardeşi ve vicdanımı da susturamıyorum. bu birazda eşimle ilgili, kardeşi sanki hayatta en zor durumda kalmış kişi. kendi evi var hemde 2 tane eşyalı. ama buna rağmen kardeşim sıkılır, beni istiyor vs. gibi şeylerle kardeşini hep yanımızda tutmak istiyor.
tamam annesi babası yok ( geçen yıl vefat etti k.v. ) ama eli ayağı tutuyor, okadar şımarttılar ki, sabahtan akşama kadar tv karşısında yatıp, hiç bir iş yapmıyor. ve sürekli yatak odasını kolluyor, girip çıkıyor bişi diyemiyorum çünkü eşime göre o bir çocuk. değil kızlar, gerçekten değil, giydiğim kıyafeti süzüyor, traş oluyor mesela, eşime sordurttuğunu duydum benim için traşıma bişi demedi, beğen medemi gibi. ben biraz surat asınca bakışları değişiyor ve gerçekten ben ondan korkuyorum. sanki dövecek gibi dik dik bakıyor. abisi uyarsa abisine dikleniyor bazen. yaptığım yemeğe karışıyor, yine mi bunu yicez diye. en sonunda eşime dedimki kendin yap ozaman. kızlar 3 günlük yemöek yapıyorum inanın 2 saat arayla yemek yiyyor ve kazanlada yapsam ertesi güne yok. birde yüksek lisans yapıyorum ve yorgun geliyorum okuldan. eşim o gelince yemek yapacak tamam sıkıntı yok ama ablasına her gün ne yediğimizin nasıl davrandığıızın raporunu veriyor. görümcede gaza getiriyor tabi orası senin abinin evi ye iç yat gibi. ve ben bu şekilde bebeğimi strese sokmak istemiyorum. 15-20 gün aynı ev ve dip dibe, odama çekilsem bende sıkılıyorum sonuçta. eşim gitiğimiz her yere onuda götürüyor. bi yemeğe bile çıkmıyoruz onsuz.
şimdi ben merhametsiz miyim ? aman boşver 3 ayda bir 15-20 gün idare et mi dersiniz yoksa ben haklı mıyım rahatsızlıklarımda ? bu böyle devam edecekmiş bu arada.
görümcem artık bakmıyor. nasıl kilitlicem eşimle aram açılıyor böyle yapsam. ben uyurken girdi mesela korkuyorum uyuyamıyorum. eşim çalışma odasından çıkmıyor, abisinin wc ye girmesini bile kollayıp sürekli yanıma geliyor.Hem hasta hem annesi babası yok
Bu kişi senin kardeşin de olabilirdi Allah korusun
Bilerek yapmıyor sonuçta, yatak odanı kilitle
Görümcen de baksın tabi
ay daral geldi bana. Ablası memnun değilse verilen hizmetten daha iyisini kendi evinde yapsın madem.merhabalar hepinize
arkadaşlar 7. ayda 31 yaşındaki kayınbiraderim (bipolar-şzfrn hastası) 15-20 gün kalacakmış. eşimle bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz. bana sen git memleketine diyor. 7. ay ve ben 2 düşük yaptım. şuan 5 aylık olduk binlerce şükür. ama hiç düşünmeden 5 saatlik yolculuğu göze alıyor. ve bu sürekli böyle, daha öncede gittim birazda beraber kaldık. eşim izin aldı. yani üçümüz evde, gittiğimiz her yerde beraber 20 gün geçirdik. eşim şimdiden diyorki doğumdan 2 ay sonrada gidersin tekrar gelir kardeşim. bayramı 1 hafta beraber geçirdik. 5 ay önce 20 günü beraber geçirdik bizim evde. ben şuan çalışmıyorum ve okadar sıkıcıki onunla kalmak.
kızlar eşimin kardeşi ve vicdanımı da susturamıyorum. bu birazda eşimle ilgili, kardeşi sanki hayatta en zor durumda kalmış kişi. kendi evi var hemde 2 tane eşyalı. ama buna rağmen kardeşim sıkılır, beni istiyor vs. gibi şeylerle kardeşini hep yanımızda tutmak istiyor.
tamam annesi babası yok ( geçen yıl vefat etti k.v. ) ama eli ayağı tutuyor, okadar şımarttılar ki, sabahtan akşama kadar tv karşısında yatıp, hiç bir iş yapmıyor. ve sürekli yatak odasını kolluyor, girip çıkıyor bişi diyemiyorum çünkü eşime göre o bir çocuk. değil kızlar, gerçekten değil, giydiğim kıyafeti süzüyor, traş oluyor mesela, eşime sordurttuğunu duydum benim için traşıma bişi demedi, beğen medemi gibi. ben biraz surat asınca bakışları değişiyor ve gerçekten ben ondan korkuyorum. sanki dövecek gibi dik dik bakıyor. abisi uyarsa abisine dikleniyor bazen. yaptığım yemeğe karışıyor, yine mi bunu yicez diye. en sonunda eşime dedimki kendin yap ozaman. kızlar 3 günlük yemöek yapıyorum inanın 2 saat arayla yemek yiyyor ve kazanlada yapsam ertesi güne yok. birde yüksek lisans yapıyorum ve yorgun geliyorum okuldan. eşim o gelince yemek yapacak tamam sıkıntı yok ama ablasına her gün ne yediğimizin nasıl davrandığıızın raporunu veriyor. görümcede gaza getiriyor tabi orası senin abinin evi ye iç yat gibi. ve ben bu şekilde bebeğimi strese sokmak istemiyorum. 15-20 gün aynı ev ve dip dibe, odama çekilsem bende sıkılıyorum sonuçta. eşim gitiğimiz her yere onuda götürüyor. bi yemeğe bile çıkmıyoruz onsuz.
şimdi ben merhametsiz miyim ? aman boşver 3 ayda bir 15-20 gün idare et mi dersiniz yoksa ben haklı mıyım rahatsızlıklarımda ? bu böyle devam edecekmiş bu arada.
Eşine de kidün onuda söyledim ama sorun şuymuş kardeşi bir durduğu yerde duramıyormuş. ve çabuk sıkılıyormuş, bizim eve gelmesi daha doğruymuş. yani eşim ama bencillik hat safhada gerçekten. ablası geçen yıl 3 ay baktı böyle şimdi resti çekti, olmaz dedi almıyor evine. aynı şekilde 3 ay bir abiside baktı oda çekti resti , diğer abisin yakınında şuan iki evide. ama tek kalmaya alışması gerek nezamana kadar böyle devam edecek ?
dün onuda söyledim ama sorun şuymuş kardeşi bir durduğu yerde duramıyormuş. ve çabuk sıkılıyormuş, bizim eve gelmesi daha doğruymuş. yani eşim ama bencillik hat safhada gerçekten. ablası geçen yıl 3 ay baktı böyle şimdi resti çekti, olmaz dedi almıyor evine. aynı şekilde 3 ay bir abiside baktı oda çekti resti , diğer abisin yakınında şuan iki evide. ama tek kalmaya alışması gerek nezamana kadar böyle devam edecek ?
artık bakmayacak ablası resti çekti ama emir yağdırmakta üstüne yok. çünkü sevimli kardeşleri "ablacım emret" diye tel. çarlar kendisine.ay daral geldi bana. Ablası memnun değilse verilen hizmetten daha iyisini kendi evinde yapsın madem.
bende ondan korkuyorum ve odama girdi daha öncede eşim yokken. ve o günden beri gece uykularım çok kötü, kapı açılsa sıçrayarak uyanıyorum. merkez mi arkadaşım seni döverler biliyor musun, bu teklifi hep yaptık ama ama birazda gelenek görenek abileri varken merkez neymiş. ve hepside dr., müh. müdür, kendisside 1300 tl maaş alıyor. para dert değil, ama yok işşte olmuyor.Ben rahatsiz olmaktan cok korkardim.
Sizofren diyorsunuz ve siz de hamilesiniz. Ya size bir sey yaparsa? Bilemiyorum ona da yazik Allah sifa versin ama neden sizofren olan birini psikolojik bir merkeze yatirip tedavisini yaptirmiyorsunuz??
yani sürekli çekilmez ki böyle. Ablası varsa onun da bunu paylaşması lazım.artık bakmayacak ablası resti çekti ama emir yağdırmakta üstüne yok. çünkü sevimli kardeşleri "ablacım emret" diye tel. çarlar kendisine.
bende ondan korkuyorum ve odama girdi daha öncede eşim yokken. ve o günden beri gece uykularım çok kötü, kapı açılsa sıçrayarak uyanıyorum. merkez mi arkadaşım seni döverler biliyor musun, bu teklifi hep yaptık ama ama birazda gelenek görenek abileri varken merkez neymiş. ve hepside dr., müh. müdür, kendisside 1300 tl maaş alıyor. para dert değil, ama yok işşte olmuyor.
canım para dert değil onlar geleneklerine göre asla bakıcı, rehabilitasyon merkezi vs. kabul etmiyorlar. abileri ona bakmak zorunda gibi düşünüyorlar. tamam bende bu kanıdayım, üzülüyorum ama benim pskolojim ne olacak ? daha doğmamış bebeğimi strese sokuyorum. durumunda şuan bişi yok yani konuşmuyor mesela çok, ama bilemeyizki bazen atak geçiriyor. yani halüüsünasyon görüyor mesela. gece dışarı çıkıp bilmeksizin gittiği oldu.Eşine de ki
Bak öz kardeşleri rest çekti
Demek ki rahatsız olunuyor, ben yabancıyım diye istemiyorum sanma
Normal davranmadığından da korkuyorum
Madem 2 evi var, birini kiraya verin bakıcı tutun. Diğer evinde bakılsın o zaman
Nedir nasıldır ne boyutta biz bilmiyoruz tabi
Yatak odama giriyo deyince kilitle dedim ama öz iki kardeşi rest çekmişken tek başına da sürekli siz bakamazsınız tabi..
Abileri varken derkenbende ondan korkuyorum ve odama girdi daha öncede eşim yokken. ve o günden beri gece uykularım çok kötü, kapı açılsa sıçrayarak uyanıyorum. merkez mi arkadaşım seni döverler biliyor musun, bu teklifi hep yaptık ama ama birazda gelenek görenek abileri varken merkez neymiş. ve hepside dr., müh. müdür, kendisside 1300 tl maaş alıyor. para dert değil, ama yok işşte olmuyor.
birazda izin almak istemiyor çünkü izinlerini bu şekilde artık tüketti. birde tabi başka il uçakla gitse 600 tl otabüsle gitse 13 saat. ama asıl söylediği ben kardeşimi oaradan uzaklaştırmak istiyorum. canı sıkıklır dityeHayır hamile halinizle neden siz gidiyorsunuz evden?
Tamam kardeşini düşünüyor ama ya eşini?
Evi varmış gitsin orda vakit geçirsin kardeşiyle, hem kardeşi kendi evinde kalmaya alışması lazım.
Çıkıp gitse ne olacak, sen hamilesin peşinden de koşamazsıncanım para dert değil onlar geleneklerine göre asla bakıcı, rehabilitasyon merkezi vs. kabul etmiyorlar. abileri ona bakmak zorunda gibi düşünüyorlar. tamam bende bu kanıdayım, üzülüyorum ama benim pskolojim ne olacak ? daha doğmamış bebeğimi strese sokuyorum. durumunda şuan bişi yok yani konuşmuyor mesela çok, ama bilemeyizki bazen atak geçiriyor. yani halüüsünasyon görüyor mesela. gece dışarı çıkıp bilmeksizin gittiği oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?