- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadın hamile, hasta kardeş de abilerinin keyfinden daha iyi ilgi görebileceği bir kliniğe, merkeze yatırılmıyor. Kadın burada korkuyorum diyor, ben eşine şaşırıyorum bu nasıl bir eş. Demiş ki ben uyurken yatak odama girdi, kapıyı kilitleyecek olsam eşimle aram açılıyor. Sen gel de şimdi buna adam de, bu kocaya. Evi barkı, imkanı olan hasta kardeş rahat etsin diye adam hamile karısını evden gönderebilen biri ya. Bu kadın durduk yere korkuyorum demiyor ki, kocam wc'ye bile gitse fırsat kollayıp yanıma geliyor diyor, pes artık. Konu sahibi neden banlanmış bu arada, muhtemelen içerik sildiği içindir.Aynen arkadaşım dediğin gibi katılıyorum şizofrenin nasıl bi boyutta ama 1 gün bile onunla yalnız kalmaktan korkardım
evet çok merhametsizsin o kişi hasta bipolar ve şizofren ne demek ya adamın zaten bi hayatı yok ki kardeşine de gelemeyecekse nereye gitsin.valla hamilesin falan ama hiç kusura bakma da çok bencilsin.adamla evlendin diye hasta anası babası olmayan kardeşine de böyle davranamazsın.belli ki bu hastalıkların ciddiyetini ve boyutunu bilmiyosun.aç araştır biraz zor değil.emin ol o ne isteyerek öyle bakıyor ne de isteyerek öyle davranıyor.yine iyi bile durumu benzeri bir sürü hastaya göre.'
yazık eşine ve o adama,napsınlar tımarhaneye mi yatırsınlar sen rahat et diye? Kardeşler oturup bir karar vermek zorundalar herseyide bir kişiden beklenmemedi gerek
bebekse bebek amma kıymetlisiniz yahu, herkes doğuruyor bi
[/Qw
sen karar veremezsin kadının merhametsiz oluşuna ..aynı durum senin başına gelseydi napardın acaba..odasına giriyormuş uyurken bile daha neler ya insan iki kişiyken yemek yapmaya sıkılıyor bişrde okadar yemek yapıp adama yemek yetiştiremiyor ve hamile yazık değilmi bu kadına arkadaşın dediği gibi burdan ahkam kesmek güzel vedee en kötüsü şizfren hastası tamam kimsenin vicdanı elvermez ama ortadada iki can bebek ve anne var ve kadın bu konuda hala kararsız ve vicdan yapıp fikir danışıyoo objektif olun lütfen
geçen yıl abinin biri ve abla evet aldı 3ay. ama şimdi almıyorlar görümcem kocasından korkuyormuş ki bence danışıklı dövüş. kendide istemiyor. bi abinin eşi sırf o gelmesin diye ücretsiz izin aldı evde oturuyor. ve şuanki Türkiye nin terör olaylarınnı bahane ediyor (doğuda bir kritik il) ama nedense orada kendileri ve 2 küçük çocuk yaşıyor. diğer abiye yakın zaten evi, parasını onlar alacak ve eltim arada ona yemek yapacak. abiside yanında biraz kalacakmış. ama kendi evine getirmiyor tabi.
büyük ihtimal eşim en küçükleri ve ona yükleniyorlar oda bana