Saç boyama olarak ancak eş ise, hesap sorar gibi değil, mantıklı bulamadıysa bunu konuşabilir. Kendi paramı kazansamda kesemiz ortak olduğu için fuzuli bulabilir ama şu şekilde, siyahtan, kahverengiye dönmek için 7000 evet çok fazla. Tamam yine açıyorlar falan ama, siyahtan sarıya dönmek çok daha riskli ve saçım yanmadan komple değiştireyim, sonrası dip boya ile idare eder denebilir.
Eşimde bunu fuzuli bulabilirdi. Eşim benden çok kazanmasına rağmen düz, polo yaka bir t-shirt e gereksiz pahalı bir rakam ödemişti ve ben de mesela değmez bu paraya demiştim ama usulünce hesap sorarak değil ki cidden düz mavi bir t-shirt yani.
Bunun harici sevgili, nişanlı ne karışır? Keseniz bir değil sonuçta. Benim param, senin paranla olmaz.
Bana kalsa %98 askerler bekar kalsın. Hepsi aynı gibiler, istisnası elbet var ama uniforma, silah, gözlük, kar maskesi, vb. Şeyleri kuşanınca kendilerini çok seksi, aranan erkek sanıyorlar. Maaşlarda yüksek olunca havalarından geçilmez.
Eşlerine para hesabı yapan, aldatan kitle 1. Asker, 2. Polistir. İstisnalar ise çok az. Sizi ortada bırakması bile ihtimal dahilinde. O kadar emek veren, ücra yerlerde sürünen, tek başına çocuk bakan eşlerine kazık atan, sizi daha kolay harcar.