Merhabalar kızlar. Erkek arkadaşımla ilgili ileriye dönük düşünüyoruz ama aklıma takılan şeyler var lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Merhaba biraz fazla uzun olmuş hepsini okuyamadım ama yakaladığım yerlerden yorumlayayım. Askerde maalesef çok etkileniyorlar, size farklı yansıtıyor olabilir. Normalde karar verdiğiniz şeyleri tam zıttını söylüyor da olabilir, şu an neler yaşıyor tam bilemiyoruz çünkü ama tabii ki bu sizi üzebilir anlamına gelmiyor onun da biraz anlayışlı olması lazım çünkü ardında bıraktı siz varsınız. Keşke maaşlıya başvurmasaydı. Ya da sizin de fikrinizi alabilirdi benim eşim de çok gitmek istedi, Ben uzun süre kalmasını istemedim ortak kararımızla kısa dönem yaptı.

23 yaşında bir öğrencinin 7 bin lira saç boyamaya para vermesini normal bulmadığım için ben sevgilinizin yerinde olsam direkt ayrılırdım sizden. Çünkü mantıksız biriyle eş olma fikri benim için uygun değil. Daha yaşınıza ve maddi durumunuza uygun yaşamalısınız bana göre.

Okuldaysa gerçekten çok zor garip bir ortam orası. Arkadaşları arasında kabul görmek için akıl almaz saçmalıyorlar. Çok gençsiniz iyi düşünün. Ama şunu da söyleyeyim sadece meslekle ilgili değil bu.

Başkasını bulmuş, seni ayrılmaya zorluyor. Boşuna yıpranma, bensiz beni etkileyecek kararlar alan bir adamla devam edemem kusura bakma, de ve bırak. Askerlikten falan değil, suçu sana yıkmak için bütün çabası.

Ha amacı ayrılmak değilse de gerçek yüzü bu, diğerleri reklammış. Asla eski haline dönmeyecek, malzeme bu, ya sepetle ya kabullen

Cebi biraz para görmüş kendini bir şey zannetmiş bir de böyle sürekli kendini öven kayın aileden uzak dur bence bizimkiler de böyle 20 yıldır övünüyorlar biz şöyle iyiyiz böyle iyiyiz sanki millet boş zamanlarında birbirini yiyor

Zamanınıza yazık değil mi?
Kendisine köle arıyor beyfendi. Her dediğini yapacak, mecbur olacak. Ayrıca yaşınız daha 23. Gelen gideni aratır diye düşünmeyin

Sal gitsin

Kendi parası ya da babasının parası ile oduyorsa ona laf düşmez ben olsam sanane derdim

Kesin bunun ailesi de bu modeldir bu muhabbetler dönüyordur evde

Arkadasim kardesim arkana bakma hic kardesimden kucuksun ondan direkt senli benli yaziyorum yakma basini neydi ne degildi bosver artik gercek yuzu bu hani para konusunda yokluk cektigi icin boyle dusunmus olsun ama anam babam seni takmaz ben seni takmam fikirlerini onemsemeyiz ne demek ailesi suan icin size tabi ki iyi gelir daha ortada ciddi bir adim yok siz hele bir isteme olsun evlenme olsun ozaman gorun sessiz aileyi adam kendi demis ailem seni takmaz diye daha ne desin kk da sorun bakalim hepside evlenmeden once esimin ailesi sessiz sakin insanlardi der annenizide anlamiyorum gul gibi kizinin basini yakacak evlensin diye

Canim benim yasin daha cok kucuk o yasta boyle dusunuyorsun ama soyle dusun senin karsina daha cikmadi yok degil sen yeter ki dogru karar ver daha hayatta gorecek guzel gunlerin var bunun icin mi gencligini heba edeceksin bu arada ayrilmak icin yaninada gitme ne olur olmaz neler oluyor her gun duyuyoruz

teşekkür ederim ayrıldık 1,5 ay oldu hatta kendisi ayrılmayı daha çok istedi. Benim gibi o da anlaşamayacağımızı düşünüyormuş. Üzülmüyorum sadece anılarımız ve mutlu anlarımız aklıma gelince biraz hüzünleniyorum o kadar. Hayatıma kendime yatırım yapıyorum bu maddi yönden değil kendimi geliştirmek yönünden. Evet iyisi vardır tabiki ama henüz benim karşıma hiç ‘iyilerinden’ çıkmadı. Zaten olucaksa iyi biri olsun olmayacaksa hiç olmasın kafasındayım. Buradaki herkeste bana çok destek oldu teşekkürler.

Bu sizin fikriniz. Benim hayat koşullarım bu ücreti vermeye fazlasıyla uyuyor. Bir sürü saç boyamı eleştiren insanlar oldu fakat herkes kendi açısından düşünüyor demekki ben bu ücreti verebiliyorum konu burada kapanmalıydı aslında. Sizin özelinizde söylemiyorum sadece bunları hatta siz yine çok ağır konuşmamışsınız. Saçma sapan yorumlar yapan vardı. Herkes o kadar abarttı ki. Konuyu bile saptırdılar. Bu yüzden ayrılan ve sorun çıkaran erkeğide ben istemem zaten.

Daha önceden uygun fiyatlı bir kuaföre gitmiştim bu şekilde sonuç almamıştım maddi yeterliliğim olduğundan dolayı daha iyi bir kuaföre gitmek istedim sonuçtan aşırı derecede memnunum. Yaşadığım şehirde mahalle kuaförlerinde bile 3,4 bin tl iken 7 bin tl yi herkesin bu kadar fazla bulması beni aşırı derecede şaşırttı. Neyse zaten konumuz bu değildi.

Ben kendimi seven ve her anlamda kendime bakmayı önemseyen biriyim. Burada bu durumu eleştirenler o parayı farklı değerlendirmek istiyolarsa bu onların tercihidir. Ben paramı yatırım anlamında da değerlendiriyorum, kendi masraflarımada harcıyorum. Gerisini düşünmeden harcamalar yapsaydım şu an dımdızlak ortada kalırdım çok şükür halim keyfim yerinde.

İşte zaten yine aynı noktaya bağlanıyoruz,saç boyama ücreti sadece ufak bir detay. Esas konu siz kendi maddi gücünüze göre biriyle birlikte olmalısınız ki bu farklılık sorun olmasın. Ben sıradan 23 yaşındaki bir öğrenci olarak değerlendiriyorum durumunuzu. Zengin olsanız da yorumum yine aynı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…