Merhabalar evliligimle ilgili sıkıntılar yaşıyorum

Victor Hugo ile bir akrabalığınız var mi

Okuyamadım kusura bakma ,yarıda bıraktım. Velhasıl kelam bile bile evlenmişsin. Geçmiş olsun. Uzun bir süre çocuk düşünme.

Boşan...

Sonra diyorum ki boşanırsam acaba nasl yol beni bekliyor kafam çok karışık nasıl toparlanacam bilmiyorum
Çalışır kendi hayatını kurarsın. Çocuğun da yok çok şanslısın. O ruh hastası herifin yanına gidip de barışma sakın aman diyim

Hepsini okudum. Asla asla düzelmez. Bu kadar olayın üstüne de hiç düzelmez. Madem cesaretini toplayıp geldin. Sende biliyorsun düzelmicegini boşan

Ev
Çalışır kendi hayatını kurarsın. Çocuğun da yok çok şanslısın. O ruh hastası herifin yanına gidip de barışma sakın aman diyim
Ya bide bunları yaparken de sessiz görünüyor biliyormsn

Çantadan ped çıkabilir miydiiiiiiiiğğğ?

Okudum ve canını sokakta mi buldun demeye geldim. Saçmalama adamın psikolojisi bozuksa bozuk sen doktoru değilsin naparsa yapsın . Kayınpederinde iki yüzlü yalancı uzak dursun

Ayy ne yazdın bu kadar ya başını bile okumadim

Ne yazdığınızı başkası yazmış gibi okur musunuz? Nokta virgül paragraf... kimse edebi eser istemiyor sizden ama hiç mi kontrol etmiyorsunuz?

Kocan asla düzelmez.
Milletin birbirinize zaman verin, her evlilikte böyle şeyler olur zirvaliklarini dinlemeyin.
Çok kötü şeyler yaşamışsınız, kocan değişmez, boşanıp önünüze bakın.

Eşin Zaza da senin de Zazadan farkın yok. Bu ne biçim yazı kardeşim ne imla noktası var?ne paragraf var ? HC ne?
Nişanlı iken düzelsin diye elini açıp dua ettiğin adamla evlenmişsin sonra gelip burada ağlıyorsun. Eee belli imiş herif niye bile bile evlendin. İlk 5 ay da bu kadar sorunlu ise bu evlilik yürümez. Çocuk yapma sakın. Ertele diyeceğim de sen düzelsin derken onu da yaparsın. Allah kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…