- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Oral seks ve b.k yolu ile anali nasil bagdastirdiniz ki?Ya yormlari okudumda bu oral sex masum bisiy gibi galiba
Peki yapinca temiz oluyormu sonucta bok yolu
Oraldan sonra rahatca anal yapilabilir mi ki acaba hastalik enfeksiyon falan sebep olurmu
Bilemedim bak simdi
Midenizden ozur dilerim ama yuzune falan bosaltanlar da varBirakiyorum ztn. Esimde israr etmiyo ama onu mutlu etmek istiyorum. Tadi yok ama zevk suyu filan geliyo ya tiksiniyorum. Ki bazi yerlerde agzina bosalanlari okudum. Sok oldum
sen tercihin ne olurduMidenizden ozur dilerim ama yuzune falan bosaltanlar da var
Hangisi daha kötüMidenizden ozur dilerim ama yuzune falan bosaltanlar da var
Kaç senelik evliyim, ben de tercih etmiyorum.Bence tercih meselesi kocanın seysinin ağızda ne isi var cildirtmayin ula bizi bi biz mi anormaliz yani
Yapmayanlar sakın tırsmayin yapmamakta çok normal
Yani bakis aciniza, o anki duruma, partnerinize gore degisir bence. Kimi oral sevmez ama ustune bosalmasina izin verir, kimi oral sever boşalmasini sevmez, kimi agzima bosalttirir ama tukurur, kimi yutar... bu konularda iyi kotu yok bence. Herkes iyiyi kotuyu kendi belirliyor.Hangisi daha kötü
Yanıtınız için tşkler. Diğer yorumlara baktımda sanırım Sanırım burada kocasına bunu yapmayan bir ben kalmışım. Bu kadar normal bir şey olduğunu bilmiyordum
Ciddi misin5 yıllık evliyim emziksiz hayatta yatmam
Giz nasıl her gece mütemadiyen emzik gibi aaEvetttt
E eşim bu olaya çok düşkün...bende de alışkanlık oldu şimdi o istemese bile yapıyorumGiz nasıl her gece mütemadiyen emzik gibi aahobin baya farkliymis
Ben karistirdim kusura bakmayin benim hatam farkli bisi sandim isimlerine cok hakim degilimOral seks ve b.k yolu ile anali nasil bagdastirdiniz ki?
Ereksiyon olmadan da miE eşim bu olaya çok düşkün...bende de alışkanlık oldu şimdi o istemese bile yapıyorum
Horozun ibiği gibiE eşim bu olaya çok düşkün...bende de alışkanlık oldu şimdi o istemese bile yapıyorum
Horozun ibiği gibi
Evet temizliğinden emin olduktan sonra sonuna kadar devam diyorumKesinlikle yap diyorsunuz yani
Kıllı mıllı ise pekiEvet temizliğinden emin olduktan sonra sonuna kadar devam diyorum
Ama yeter artık ya yapmazsan yapma kardeşimKıllı mıllı ise peki
Bacım konuyu ben açmadım ağzını bukmenin anlamı yokAma yeter artık ya yapmazsan yapma kardeşim
Yapıyorsan da sus artık işine bak ....
Olayı iğrençleştirmenin anlamı yok ...
kocan bulunca yapanı buraya yeni konu açıp kocooommm Beni aldatiyüüürrrrr napiyümmm keşke yapsaydım diye yeni konu açarsın