Dimi amaaaYıl olmuş 2019 hala kocasının şeyini ağzına almayanlar var. Pes
Yılla ne alakası var illa almak mı gerekiyor, karısına oral yapmayan bir sürü erkek var ona bakarsanYıl olmuş 2019 hala kocasının şeyini ağzına almayanlar var. Pes
Dimi amaaabunun bide erkek versiyonları var malesef
Yılla ne alakası var illa almak mı gerekiyor, karısına oral yapmayan bir sürü erkek var ona bakarsan
Yanıtınız için tşkler. Diğer yorumlara baktımda sanırım Sanırım burada kocasına bunu yapmayan bir ben kalmışım. Bu kadar normal bir şey olduğunu bilmiyordumEşinizle paylaşın düşüncelerinizi ya da o bişey demeden ister misin diye sorun
Tşkler. Sanırım onun açıkca istemesini bekleyeceğim. Şuan için kararsızım yapmam yada yaparım diyemiyorum. Keşke bana bir kaç defa biraz kötü davransaydı o zaman kesin yapmazdım.:)Tercih meselesi 4 senedir evliyim eşime bu konuyu hiç açmadım asla da denemedim çünkü yapmiycagimi bilir sen içinden nasıl gelirse öyle davran yapmak istiyorsan yap kimse sana zorla yap ya da yapma demez
Zaten yazdıklarından yapmak istemediğin belli bence açıkça konuş denersin olmazsa bir daha yapmazsin hem esinde beklenti içinde olmazTşkler. Sanırım onun açıkca istemesini bekleyeceğim. Şuan için kararsızım yapmam yada yaparım diyemiyorum. Keşke bana bir kaç defa biraz kötü davransaydı o zaman kesin yapmazdım.:)
Niye ki ...sevişme şekli yıllara göre değişkenlik mi arz ediyorYıl olmuş 2019 hala kocasının şeyini ağzına almayanlar var. Pes
Siz yapıyorsunuz diye herkes yapmak zorunda mı veya bu şey evliliğin olmazsa olmazımı yaniAman hiç birşey yapmayın, namus elden gider. Kan verme pozisyonunda yatın öyle.
Siz yapıyorsunuz diye herkes yapmak zorunda mı veya bu şey evliliğin olmazsa olmazımı yani
Siz her türlü sevgiyi, saygıyı, yardımı, anlayışı bekleyin ama eşiniz böyle bir şeyi merak edince yapmak zorunda mıyım? E peki siz özen göstermez, isteklerine saygı duymazken eşiniz yapmak zorunda mı?Siz yapıyorsunuz diye herkes yapmak zorunda mı veya bu şey evliliğin olmazsa olmazımı yani