Merhaba

Mune Mune burası iyice amacını aştı ve çirkinleşti ...yorumları bir okuyup lütfen bu konuya bir müdahale edermisin

Kıllı mıllı ise peki
Eşimi hiç kıllı görmedim :) o konuda şanslıyım heralde koku vs. Temizdir kendine dikkat eder o yüzden gönül rahatlıyla yatar bende üzerime düşeni yaparım 👍 onun zevk alması benimde çok hoşuma gidiyo ağzımda büyümesi ayrı bi keyif bence 🤪

Siz her türlü sevgiyi, saygıyı, yardımı, anlayışı bekleyin ama eşiniz böyle bir şeyi merak edince yapmak zorunda mıyım? E peki siz özen göstermez, isteklerine saygı duymazken eşiniz yapmak zorunda mı?

Siz eşinize cariye olun ki o da size köle olsun.
Bence abartiyorsunuz kocasi cok cok iui davransa bile yapmak istemezse yapmaz herkesin kendince bir yapisi var, neden insanlari yargiliyorsunz ? Kimse yapana karismiyor kadin yapmak istemiyor bu kadar basit ! Ben de yapmam esim cok iyidr cinsel hayatimz da iyi, sirf esim iyi diye kendimi degistirwcek degilim o beni boyle sevdi boyle kalirim

Eşimi hiç kıllı görmedim :) o konuda şanslıyım heralde koku vs. Temizdir kendine dikkat eder o yüzden gönül rahatlıyla yatar bende üzerime düşeni yaparım onun zevk alması benimde çok hoşuma gidiyo ağzımda büyümesi ayrı bi keyif bence
😅😅hoşlanıyorsan problem yok 🛀sonuçta arz talep meselesi

Peki bu konuları hiç evlenmeden konusmadnzmi nişanlılık döneminde yani?

X