Senin burda ne işin var..sana soru soran mi oldu ..derdin nedir senin..git yat uyuMune burası iyice amacını aştı ve çirkinleşti ...yorumları bir okuyup lütfen bu konuya bir müdahale edermisin
Adminle yazışıyorum ...seninle değilSenin burda ne işin var..sana soru soran mi oldu ..derdin nedir senin..git yat uyu
Eşimi hiç kıllı görmedim :) o konuda şanslıyım heralde koku vs. Temizdir kendine dikkat eder o yüzden gönül rahatlıyla yatar bende üzerime düşeni yaparımKıllı mıllı ise peki
Bence abartiyorsunuz kocasi cok cok iui davransa bile yapmak istemezse yapmaz herkesin kendince bir yapisi var, neden insanlari yargiliyorsunz ? Kimse yapana karismiyor kadin yapmak istemiyor bu kadar basit ! Ben de yapmam esim cok iyidr cinsel hayatimz da iyi, sirf esim iyi diye kendimi degistirwcek degilim o beni boyle sevdi boyle kalirimSiz her türlü sevgiyi, saygıyı, yardımı, anlayışı bekleyin ama eşiniz böyle bir şeyi merak edince yapmak zorunda mıyım? E peki siz özen göstermez, isteklerine saygı duymazken eşiniz yapmak zorunda mı?
Siz eşinize cariye olun ki o da size köle olsun.
Eşimi hiç kıllı görmedim :) o konuda şanslıyım heralde koku vs. Temizdir kendine dikkat eder o yüzden gönül rahatlıyla yatar bende üzerime düşeni yaparım onun zevk alması benimde çok hoşuma gidiyo ağzımda büyümesi ayrı bi keyif bence
Denemeni tavsiye ederiiimhoşlanıyorsan problem yok sonuçta arz talep meselesi
Neden bukadar ayrıntı istiyorsunuz? Yorumlarınızı okumak inanılmaz rahatsız etti beni. En ince ayrıntısına kadar sormanız çok abes.Kıllı mıllı ise peki
Tek ben mi rahatsız oldum diyecektim ki yorumunuzu gördüm.Mune burası iyice amacını aştı ve çirkinleşti ...yorumları bir okuyup lütfen bu konuya bir müdahale edermisin
PUHAHHAHAYıl olmuş 2019 hala kocasının şeyini ağzına almayanlar var. Pes
OlabilirNeden bukadar ayrıntı istiyorsunuz? Yorumlarınızı okumak inanılmaz rahatsız etti beni. En ince ayrıntısına kadar sormanız çok abes.
Konu cinsellik bölümü nde açılmış demiTek ben mi rahatsız oldum diyecektim ki yorumunuzu gördüm.
KalsınDenemeni tavsiye ederiiim