- 18 Mayıs 2019
- 3.012
- 6.406
Tabiki normaldir tercihe göre. Ama benim mide almaz sevişirken kusmak daha iğrenç olurLepistesb yapmak da çok normal yapın korkmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki normaldir tercihe göre. Ama benim mide almaz sevişirken kusmak daha iğrenç olurLepistesb yapmak da çok normal yapın korkmayın
Miden bulandigi yerde bırak. Zorlarsan alışamazsın. Bir de her oral sex öncesi duş alsın veya sabunla yikasin. Hijyenik değilse bulanır ama tertemiz olunca mide bulantısı olmaz tadı yok çünküBenimde merak ettigim bosalana kadar mi yapiyosunuz? Esim istedigi icin yapıyorum ama keyif alarak degil. Midem bulaniyo yani en fazla birkac dakika sürüyor
Birakiyorum ztn. Esimde israr etmiyo ama onu mutlu etmek istiyorum. Tadi yok ama zevk suyu filan geliyo ya tiksiniyorum. Ki bazi yerlerde agzina bosalanlari okudum. Sok oldumMiden bulandigi yerde bırak. Zorlarsan alışamazsın. Bir de her oral sex öncesi duş alsın veya sabunla yikasin. Hijyenik değilse bulanır ama tertemiz olunca mide bulantısı olmaz tadı yok çünkü
Mesela ben ama bunu evliliğimizin 3. Senesine doğru yapabildim. Çünkü hiç kolay değil. En başta 1 2 dk yaparak başladım. Bir kaç kez kustugum da oldu. Sonra zevk suyu geldikçe silerek devam ettim. Sonra ara vermeden yapınca zevk suyu gelmediğini farkettim(herkesin bünyesi farklı olabilir). Ama bulandıkça bıraktım kendimi zorlamadım. Ve 3. Seneye yaklaşırken ilk defa bunu yapabilirim bence dedim. Eşim yapma tiksinirsin falan dedi ama yaptımBirakiyorum ztn. Esimde israr etmiyo ama onu mutlu etmek istiyorum. Tadi yok ama zevk suyu filan geliyo ya tiksiniyorum. Ki bazi yerlerde agzina bosalanlari okudum. Sok oldum
Yani agziniza mi bosaldi esiniz. valla ben vajinama bile bosalinca tiksiniyorum. O yuzdem prezervatif kullandiriyorum hepMesela ben ama bunu evliliğimizin 3. Senesine doğru yapabildim. Çünkü hiç kolay değil. En başta 1 2 dk yaparak başladım. Bir kaç kez kustugum da oldu. Sonra zevk suyu geldikçe silerek devam ettim. Sonra ara vermeden yapınca zevk suyu gelmediğini farkettim(herkesin bünyesi farklı olabilir). Ama bulandıkça bıraktım kendimi zorlamadım. Ve 3. Seneye yaklaşırken ilk defa bunu yapabilirim bence dedim. Eşim yapma tiksinirsin falan dedi ama yaptım
Çok mu açık oldu sadece o kadar da zor olmadigini anlatmak istemiştim. Ben de böyle bi kuduruk hatunum kusura bakmayın :)
Yani agziniza mi bosaldi esiniz. valla ben vajinama bile bosalinca tiksiniyorum. O yuzdem prezervatif kullandiriyorum hep
yuttunuz mu peki, tiksinmediniz mi hiçBen hep ilişkimiz harika olsun daha çok zevk alalım daha tutkulu olsun diye düşündüğüm için ben teklif ettim ve o kadar da kötü değildi. Çok daha kötü beklemiştim.
Herkesin kendi zevki kendi bilir bisey diyemem. Biz böyle mutluyuz :)
Hayır gidip tukurdum, hiç tiksinmedim desem inanır misiniz sonra bol su ile çalkaladım çok sıkıntısı olmadi zatenyuttunuz mu peki, tiksinmediniz mi hiç
Boşalmaya yakın ağzımdan çıkarıyor eşim,boşalma esnasında öpüşünce daha çok zevk alıyormuş. :)Benimde merak ettigim bosalana kadar mi yapiyosunuz? Esim istedigi icin yapıyorum ama keyif alarak degil. Midem bulaniyo yani en fazla birkac dakika sürüyor
Yani penisiyle ciş yaptığını dusununce direk igrenc geliyo ztn. Sadece onun ki degil bazen esim gayet istekli benimkine yapiyor sonra benle öpüşmek istese bile tiksiniyorum. Ya ben genel olarak vucud sivilarindan tiksiniyorum galiba. Vajinama bosalmasini bile istemiyorum. Seks esnasinda terlemisse rahatsiz oluyorumBoşalmaya yakın ağzımdan çıkarıyor eşim,boşalma esnasında öpüşünce daha çok zevk alıyormuş. :)
Niye mideniz bulanıyor peki ? Hijyen konusunda mı sıkıntı var ?
Ya yormlari okudumda bu oral sex masum bisiy gibi galibaDeneyin bence, hoşunuza gitmezse istemediğinizi belirtirsiniz.Ama hoşunuza gitmeyeceğini düşünmüyorum,ilk deneyimimde eşim istemezsen yapmayabilirsin demişti.Zorlandım önce,yapma falan dedi hatta Ama şuan evde arabada nerde yakalarsam çokta hoşuma gidiyor Sandığınız gibi kötü bişey değil :)
Merhaba ben 7aylık evliyim siteyede yeni üye oldum açıkcası bu açtığım konuyu sizlere danışmak için üye oldum.
7 aylık süreçte cinsel beraberliğimiz normal. normal olmayan ise eşimi bir kaç defa oralsex videoları izlerken gördüm. Tabi Benim jeton daha sonraları düştü. Sanırım birlikte olduğumuz zamanlarda bazı hareketleri ile benden de böyle bir beklentisi olmuş olabileceğini düşünmeye başladım. Sanırım ben anlamamışım gerçi anlasam ne yapardım onuda bilmiyorum ya.
Konuyu wepde araştırdım kimisi ağız kanseri olursunuz diyor. Kimisi temiz ise bir şey olmaz diyor.kiöi günah kimi değil diyor kafam karıştı. Eşimin o kadınların videolarını seyretmesinede çok üzüldüm. Onunla konuşsam tartışma çıkar gerginlik olur diyede düşünüyorum aslında çok iyi bir insan beni hiç üzmedi. Beni seviyor buns kesin inanıyorum. Ama bu tarz şeylere hevesi olduğunu hiç tahmin etmezdim. Kısacası ne yapsam şaştım kaldım
Aslında yaşadığınız şeyden o an zevk alınca o tarz şeylerin aklınıza gelmemesi gerek,yani benim gelmiyor.Çok ayrıntılı düşünmeyin bence.Sonuçta eşiniz o :)Yani penisiyle ciş yaptığını dusununce direk igrenc geliyo ztn. Sadece onun ki degil bazen esim gayet istekli benimkine yapiyor sonra benle öpüşmek istese bile tiksiniyorum. Ya ben genel olarak vucud sivilarindan tiksiniyorum galiba. Vajinama bosalmasini bile istemiyorum. Seks esnasinda terlemisse rahatsiz oluyorum
Anal yapmadık hiç yapmayı da düşünmüyorum açıkçası, hem dini görüşüme ters hemde sağlık açısından zararlı.Ama eşim temiz bir insan genel olarak.Temiz olunca kokusu veya tadı olmuyor.Hiç mide bulantısı yaşamadım ben.Ya yormlari okudumda bu oral sex masum bisiy gibi galiba
Peki yapinca temiz oluyormu sonucta bok yolu
Oraldan sonra rahatca anal yapilabilir mi ki acaba hastalik enfeksiyon falan sebep olurmu
Bilemedim bak simdi