Merhaba

Siz her türlü sevgiyi, saygıyı, yardımı, anlayışı bekleyin ama eşiniz böyle bir şeyi merak edince yapmak zorunda mıyım? E peki siz özen göstermez, isteklerine saygı duymazken eşiniz yapmak zorunda mı?

Siz eşinize cariye olun ki o da size köle olsun.
Saygı sevgi anlayış yardım karşılıklıdır. Bende aynı şekilde bunları ona gösteriyorum zaten bunlar olmazsa evlilik olmaz olsa bile yürümez ki. Söz konusu olan şey ise tamamen zevk için istenen bir şey.kişiye kalmış tercih meselesi kısaca Yapanıda yapmayanıda eleştirmek hor görmek yanlıştır.

Merhaba ben 7aylık evliyim siteyede yeni üye oldum açıkcası bu açtığım konuyu sizlere danışmak için üye oldum.

7 aylık süreçte cinsel beraberliğimiz normal. normal olmayan ise eşimi bir kaç defa oralsex videoları izlerken gördüm. Tabi Benim jeton daha sonraları düştü. Sanırım birlikte olduğumuz zamanlarda bazı hareketleri ile benden de böyle bir beklentisi olmuş olabileceğini düşünmeye başladım. Sanırım ben anlamamışım gerçi anlasam ne yapardım onuda bilmiyorum ya.
Konuyu wepde araştırdım kimisi ağız kanseri olursunuz diyor. Kimisi temiz ise bir şey olmaz diyor.kiöi günah kimi değil diyor kafam karıştı. Eşimin o kadınların videolarını seyretmesinede çok üzüldüm. Onunla konuşsam tartışma çıkar gerginlik olur diyede düşünüyorum aslında çok iyi bir insan beni hiç üzmedi. Beni seviyor buns kesin inanıyorum. Ama bu tarz şeylere hevesi olduğunu hiç tahmin etmezdim. Kısacası ne yapsam şaştım kaldım
"Normal olmayan" değil. Oral seks istemek anormal bir şey olmadığı için önce bu ifadenizi düzeltin kendi içinizde.

Oral seksin kendisi ağız kanseri yapmaz.
Eşinizin genital bölgesinde HPV hastalığı varsa, bu hastalık temas ile bulaştığı için ağız boşluğuna bulaşabilir. HPVnin yüzlerce türü var, bazı türleri kanserojen. Kanserojen türlerinin bile kansere dönüşme "ihtimali" var, kesinlik yok. Her hpvli kanser olmuyor yani.

Bunun dışında eğer eşinizde HPV varsa zaten ağızdan önce muhtemelen sizin de genital bölgenize bulaşmıştır, kanserojen bir tipse rahimağzı kanserine yol açma "ihtimali" var.

Yani seks yaparak ağız kanseri olma ihtimaliyle rahimağzı kanseri olma ihtimaliniz birbirine paralel.

Yanıtınız için tşkler. Diğer yorumlara baktımda sanırım Sanırım burada kocasına bunu yapmayan bir ben kalmışım. Bu kadar normal bir şey olduğunu bilmiyordum
13 senelik evliyim yaptığım sayılıdır,

Sıklıkla olmasada sizinde hoşunuza gidebilir birliktelik yaşayacağınız birgün kendini size teslim etmesini isteyin yavaş yavaş ilerleyin zaten oda istiosa nefes alışı anında değişir deneyin Bi bence:KK39:

Ya bi yapsan o kadar zevkli o kadar güzel bi şey ki...bazen kocam hızlı seks ister o zaman bile benim kendi içimden oral yapmak gelir çünkü çok seviyorum mutlaka denemelisin. Ayrıca kocanın bunu istediği halde sana söyleyememiş olması bana ilişkide birbirinize çok açık olmadığınızı hissettirdi. Biz her şeyi açıkça konuşur söyleriz, istediğimi de söylerim istemediğimi de. Bence açık olun.

evlendikten sonra eşim bana birkaç kez teklif etti. şiddetle karşı çıktım,benim midem bulanır falan. sonra bir gün ilişki sırasında benim bilinç normal çalışmazken kendisi çaktırmadan yavaş yavaş yaptı ve rahatsız olmadım. önyargıları kırma meselesi biraz. zorla yaparsa veya yaparsan sevmezsin muhtemelen. yavaştan deneyebilirsin belkim.

Ağız kanserine çok güldüm ya ne alaka :halay:sadece temizliğe dikkat etceksin iğrenmiyorsan dene bence çok hoşlarına gidiyor ve eğlenceli:halay:

"Normal olmayan" değil. Oral seks istemek anormal bir şey olmadığı için önce bu ifadenizi düzeltin kendi içinizde.

Oral seksin kendisi ağız kanseri yapmaz.
Eşinizin genital bölgesinde HPV hastalığı varsa, bu hastalık temas ile bulaştığı için ağız boşluğuna bulaşabilir. HPVnin yüzlerce türü var, bazı türleri kanserojen. Kanserojen türlerinin bile kansere dönüşme "ihtimali" var, kesinlik yok. Her hpvli kanser olmuyor yani.

Bunun dışında eğer eşinizde HPV varsa zaten ağızdan önce muhtemelen sizin de genital bölgenize bulaşmıştır, kanserojen bir tipse rahimağzı kanserine yol açma "ihtimali" var.

Yani seks yaparak ağız kanseri olma ihtimaliyle rahimağzı kanseri olma ihtimaliniz birbirine paralel.
Katılıyorum bu arkadaşa normal bir Sex hayatı olduğunu sanması ve eşi oral sex talep etti diye durumu anormal sanması çok acayip

Yapıp yapmamak tamamen sizin tercihiniz. Elbette eşiniz dahil kimse sizi buna zorlayamaz, anlaşılan zorlamamış da. Ama oral sekse ilgisinin olması da son derece normal. Düşündüğünüzden daha yaygın bir faaliyet. Bu sebeple kanser olunsaydı nüfusta ağız kanseri patlaması yaşanırdı sanıyorum.

Benim eşim oraldan aşırııı zevk alıyor çok keyif alıyor onu baştan çıkartmanın yolu oralsexten geçiyor bence 👍

X