Merhaba sizce eşim beni aldatıyor mu

Eşimle ilk gecemiz birinci yılımızda falan gerçekleşti öğrenciyken tanıştık okul bitince uzak mesafeye dönüştü ilişkimiz.
Ailesine karşı görünürde hiçbir sorunum yok şu an cumadan cumaya annesini arayıp cumasini mubareklerim hafta içi bazen hal hatır sorarım kırılmış üzülmüş olsak da ben insanlığımı yapıyorum kavgamız gurultumuz de olmadı ailesiyle. Yalnızca ben annesini asla affetmem ama içimden tabi. Bizim ayrı olduğumuz dönemde annesiyle oturup niye böyle yaptınız kıza ben sizi hiç böyle bilmiyordum falan konuşmuş şimdi samimi değiliz ama kavgalı dovuslu de değiliz iki bayramda da gittim onlar da geldiler hala devam ediyor laf sokmaya vs ama ben takmıyorum duymazdan geliyorum çünkü onların da yapısı bu dangalaklar kendi aralarında da böylelermis aşırı küfürlü konuşuyorlar kadın kadına kaldıklarında falan. Ben oraya gidince yalnız kalmamaya gayret ediyorum eşimi de beni yalnız bırakma diye tembihliyorum :)

Bebeği eşiniz de istiyor muydu? Duyunca ne tepki verdi mesela?
Biz bebeği çok istedik birlikte, evlendigimizin ertesi günü seneye bugün bebeğimiz olsun diye konuşmuştuk Allah da duamızı kabul etti. Yukarıda yazmıştım bizim her şeyimiz mükemmeldi yani ufak tefek tartismalarimiz oluyodu uzun zamandır beraber olsak da birlikte yaşamaya yeni başlayınca alışma süreci oluyor. Dışarı çıkmasi yoktur hep beraber çıkarız alkolü yoktur bir anda bir "yorgunluk" geldi bu yorgunluk nedir ya da kimdir...

Ozaman şöyle söyleyeyim
Eşiniz sizi bence aldatmıyor konuyu açış sebebinize cevaben benim düşüncem bu. Aranızdaki bu duruma gelincede anlattığınıza göre eşinizle aranızda bu denli bir soğukluk olmasını gerektirecek bir durum yok. Yine ben hamilelikle alakası olduğuna inanıyorum tek sebep bu kalıyor geriye yada eşin ciddi bir durum yaşıyor kendi içinde bunu da sadece siz bilebilirsiniz ve siz çözebilirsiniz

Eşinizin davranişi bana normal gelmedi okudum başka yorumlarinizida hemen yatagi ayirmak hic istekli olmamak filan aslinda hamilelikde cinsellik biraz zor oldugu için insan dahada özler yani bir birini.Ilk zamanlar bazi kadinlarda isteksizlik yaraniyorda erkekleri pek duymadim.Aldatiyormu soyleyemem ama normal gitmeyen birşeyler oldugu belli evliliginizde illa ihanet olucak diyede birsey yok belki başka birsey olmuştur adam ona kirilmiş sonrada uzaklaşmiştir.

Umuyorum bu şekildedir ve her şey düzelir.

İnşallah benimle ilgili bir şey değildir de bu kadar guzel giden (bana göre tabiki) bir ilişkiyi ben bozacak bir şey yapmamısimdir. O benim melegimdi çünkü...

Neden inanmadım bu konuya

Himm askinizin meyvesi kiziniz oyle mi ? Lutfen gozunuzu acin soyle bi babayla buyuyecegine ayrilin kendinize de bebeginize de bu haksizligi yapmayin

Bazı erkekler kadin hamileyken ona dokunamiyor arkadaşım ve eşi gebeliği duydukları an asla birlikte olmadılar 40 çıkana kadar öyle bir gerginliği vardır belki sordunuz mu

Bazı erkekler kadin hamileyken ona dokunamiyor arkadaşım ve eşi gebeliği duydukları an asla birlikte olmadılar 40 çıkana kadar öyle bir gerginliği vardır belki sordunuz mu
Direkt olarak bu şekilde bi soru sormadım sorsam da söyler miydi bilemiyorum diğer yazdıklarımda da belirttiğim gibi biraz içine kapanık biridir. Belki altında başka bi seyler vardır diye gururunu kirmak da istemedim bilmiyorum öyle elim kolum bağlıydı işsizlikten delirir diye çok korktuğum için üstüne gitmedim açıkçası.

Aldatiliyor oldugunuza dair elle tutulur herhangi bir konu yasandi mi? Yani sirf eski sevgilisi ya da evlenmeye uygun bir akraba varmis, o da hemen sonra nisanlanmis diye bu düsünülmez ki.
Hamilelik sebebiyle size bakisi degismis bence. Madonna-F*hise Kompleksi diye söyle bir sey var, aklima o geldi benim direkt. Bir bakin isterseniz.

Eklentiler

• Screenshot_20231015_072230.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20231015_072221.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 61
Su an ıssız mı? Siz çalışıyor musunuz?
Doğurdunuz mu?

Niçin inanmadiniz açıklığa kavusturalim beraber saatlerdir bir çözüm bulmak için onlineim neden yalan söyleyeyim ki?
Neden mi? Kurduğunuz cümlelerden dolayı öyle düşünüyorum. Sanki çeviri yapıp buraya kopyalamış gibisiniz.. Ucubeler sirki ne mesela?

Bana garip geldi. Kusura bakmayın.

Bu çok mantıklı geldi sonuçta başka kültürlerin insanlarıyız böyle bir şey varsa benim anlamamam farketmemem çok normal. Acaba bunun bi çözümü var mıdır belki aile terapisi gibi bi şey yapmalıyızdır. Teşekkür ediyorum şimdi biraz araştırıcam bunu internetten bakıp tanı koymayı da çok sevmem ama olabilitesi aldatma ihtimalinden daha yüksek gibi geldi okuyunca

Neden mi? Kurduğunuz cümlelerden dolayı öyle düşünüyorum. Sanki çeviri yapıp buraya kopyalamış gibisiniz.. Ucubeler sirki ne mesela?

Bana garip geldi. Kusura bakmayın.
Ucubeler sirkinin ne olduğunu bilmemeniz benim sorunum değil ben biliyorum ve lugatımda böyle bir tamlama mevcut iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…