Açık sözlüler yani dangalaklar falan diyor çözemedim.Ne biliyim.Lohusa sendromu gibi birşey galiba tabi konu doğruysa ve gerçekseBenim anlamadığım ucube bir anne peri padişahının oğlunu mu büyütmüş. Annesi ucubeyse oğlundan ne bekleyip evlenir ki bir insan?
Evet eşimin ailesi benim her şeyimi eleştirdiği için ben sorunluyum haklısınız nasıl beni elestirecekleri bir tarzda olabilirim yahu değil mi? Nasıl dangalakliklarina dangalaklik diyebilirim.Buradan bakınca sorunlu taraf siz görünüyorsunuz.Dangalak diyorsunuz ama onlar ucube oluyo nasıl olacak.Siz anlaşamıyorsunuz diye insanlar ucube veya dangalak olacak değil.O zaman sizle anlaşamayan insanlarda size bu hakaretleri sıralayabilir.
Bence siz doktora gitmelisiniz.
Hanımefendi siz lütfen bir daha yorum yazmayın. Tırnak içinde aciksozlu yazıp parantez içinde dangalak yazdiysam sarkazm yapmisimdir ayni frekansta değiliz kusura bakmayinAçık sözlüler yani dangalaklar falan diyor çözemedim.Ne biliyim.Lohusa sendromu gibi birşey galiba tabi konu doğruysa ve gerçekse ya da arkadaş sarhoş
Bir şey açıklamıyorsunuz sadece açıkladığınızı söylüyorsunuz detaylandırın bir iki örnekle anlayabiliyorum daha yeni annesiniz zor bir süreçten geçtiniz fakat neye yorum yapacağız bilemiyoruz.Evet eşimin ailesi benim her şeyimi eleştirdiği için ben sorunluyum haklısınız nasıl beni elestirecekleri bir tarzda olabilirim yahu değil mi? Nasıl dangalakliklarina dangalaklik diyebilirim.
Aile ile ilgili detayları sadece neler yaşayıp da bunlara rağmen şartlarima vs rağmen benimle evlendiğini açıklamak için anlattım kendisi de ailesinin nasıl bir ucubeler sirki olduğunun farkında bizim aramızdaki sorun başka, erkek annesisiniz herhalde olayı biraz kisisellestirip bana sorunlu diyip duruyosunuz anlayamadım sorunluysam sorunlu olmak suç mu mesela?
O ayrı olduğun süreçte ben de bu sekilde düşündüm baktım ben bu aileyle anlatamam çocuk annesiyle benim aramda kalip üzülmesin kötü bir evliliğimiz olmasın diye düşünüp ayrıldım, bir de bu çocuğu da bu hanım yetiştirdi kendindn çok da farklı olamaz diye düşündüm ama gerçekten ikisi birbirinden coook farkli. Benim eşim çok merhametli ve iyi kalpli biriydi bu olan seylerden önce hala çok iyi kalpli merhametli ve sevecendir yalniz bana karşı davranışları ilgisizliği beni üzüyor.Benim anlamadığım ucube bir anne peri padişahının oğlunu mu büyütmüş. Annesi ucubeyse oğlundan ne bekleyip evlenir ki bir insan?
Bir şey açıklamıyorsunuz sadece açıkladığınızı söylüyorsunuz detaylandırın bir iki örnekle anlayabiliyorum daha yeni annesiniz zor bir süreçten geçtiniz fakat neye yorum yapacağız bilemiyoruz
Ayy inanın şu kk’da eleştirilmeyen gelin yoktur. Benim kv lohusa halimle 3 gün yanımda kaldı. Bir lokma bir şey istemedim beklentiye girmedim. Sonra bıraktı gitti eşimin üzülmesine üzüldüm lohusa kafası bir de şimdi toparladım kendimi diyorum amaaannn çokta önemli değil. Evladım ve eşimle yalnız kaldım bana çok iyi geldi.Evet eşimin ailesi benim her şeyimi eleştirdiği için ben sorunluyum haklısınız nasıl beni elestirecekleri bir tarzda olabilirim yahu değil mi? Nasıl dangalakliklarina dangalaklik diyebilirim.
Aile ile ilgili detayları sadece neler yaşayıp da bunlara rağmen şartlarima vs rağmen benimle evlendiğini açıklamak için anlattım kendisi de ailesinin nasıl bir ucubeler sirki olduğunun farkında bizim aramızdaki sorun başka, erkek annesisiniz herhalde olayı biraz kisisellestirip bana sorunlu diyip duruyosunuz anlayamadım sorunluysam sorunlu olmak suç mu mesela?
Acaba adamı bıktırmış olabilir misiniz? Kusura bakmayın ama anlattığınız adam profiline göre gerçekten iyiyse bir insan size bir anda neden böyle değişir? Aşırı beklenti yorar insanı. Sürekli memnun edilme isteğiniz varsa bıkmıştır.O ayrı olduğun süreçte ben de bu sekilde düşündüm baktım ben bu aileyle anlatamam çocuk annesiyle benim aramda kalip üzülmesin kötü bir evliliğimiz olmasın diye düşünüp ayrıldım, bir de bu çocuğu da bu hanım yetiştirdi kendindn çok da farklı olamaz diye düşündüm ama gerçekten ikisi birbirinden coook farkli. Benim eşim çok merhametli ve iyi kalpli biriydi bu olan seylerden önce hala çok iyi kalpli merhametli ve sevecendir yalniz bana karşı davranışları ilgisizliği beni üzüyor.
Yahu birbirimizin yurdu olup birbirimize siginmamiz gerekmiyor mu gebelik evlilik gibi şeylerde az çok aynı yollardan geçmiyor muyuz ben anlayamıyorum bu insanları. Belki bir çare bulurum bu 9 aylık süreçte benim dusunemedigim bir şey duyarım diye geldim sorunlu ve psikolojik problemleri olan biriymisim onu öğrendimAyy inanın şu kk’da eleştirilmeyen gelin yoktur. Benim kv lohusa halimle 3 gün yanımda kaldı. Bir lokma bir şey istemedim beklentiye girmedim. Sonra bıraktı gitti eşimin üzülmesine üzüldüm lohusa kafası bir de şimdi toparladım kendimi diyorum amaaannn çokta önemli değil. Evladım ve eşimle yalnız kaldım bana çok iyi geldi.
Maalesef beklentim olabileceğim bı donemde de değildik eşim işsiz olduğu için elimizde ne varsa ikimiz de onunla yetindik. Her şeyimiz mukemmelken bir anda her şey tepetaklak oldu. Bir memnuniyet de beklemedim televizyon izleyip kitap okudum. Eğer cinsellikle ilgili beklentiden bahsediyorsaniz ilk birkaç defa yaklasmamdan sonra da tekrar etmedim bu hareketimi. Ben de kenara çekildimAcaba adamı bıktırmış olabilir misiniz? Kusura bakmayın ama anlattığınız adam profiline göre gerçekten iyiyse bir insan size bir anda neden böyle değişir? Aşırı beklenti yorar insanı. Sürekli memnun edilme isteğiniz varsa bıkmıştır.
Bakın herkesin mizacı farklıdır. Kimi erkek sen iyiysen iyidir.Yahu birbirimizin yurdu olup birbirimize siginmamiz gerekmiyor mu gebelik evlilik gibi şeylerde az çok aynı yollardan geçmiyor muyuz ben anlayamıyorum bu insanları. Belki bir çare bulurum bu 9 aylık süreçte benim dusunemedigim bir şey duyarım diye geldim sorunlu ve psikolojik problemleri olan biriymisim onu öğrendim
1.si Nilay eşimin eski sevgilisi onunla ilgili şüphemin neden olduğunu açıkladım düğünümüzden kalma bir konu bu aynı lisede okumuşlar ve aynı mahallede düğünümüz olduNilay’la Ayşe de senin kocana meraklıydı. Sana iyi davrandılar diye kocan onla mı aldatıyor yani?
American horror story freak show yaşandı masmaalesef... %50 demeyelim de %25 diyelim kayınpederim süper biri eşimin baba tarafına tek kelime yok hepsini çok seviyorum.Ucube showda patladim o yuzden ciddi okuyamadim. Ama bu ailenin torunu da %50 ucube genetigi tasiyor aman dikkat konu sahibi.
Hemen anlatayım, 2 haftanın sonunda ben adım atmaktan vazgeçtim ama hemen kanepede yatmaya başlamadım önce çok üzüldüm yatakta aglayamıyorum haliyle o yüzden salonda ağlıyodum gizlice sonrasında orda uyuyakaldim . Kendisi gelip neden yatağımizda yatmiyorsun da demedi bu şekilde olduBenim anlamadığım 2 hafta birlikte olmadık diye yatak ayırmanız. Ve sonrasında sürekli gidip kanepede yatmanız. Bence bunu birdaha yapmayın. Esler birlikte uyumalı, soğukluğu bu sekilde siz artırmış olabilirsiniz.
Bakalım neler olacak ben de biraz daha şans vereceğim tam %100 emin olamıyorum hamileliktendir ya da değildir diyemedigim için biraz daha bekleyeceğim40iniz bı çıksın bakalım yanasacak mi? Yanasmazsa ciddi bir konuşmanın vakti gelmis de geçiyor bile