Merhaba sizce eşim beni aldatıyor mu

Hamile olduğunuz için yaklaşmamıştır diye düşünüyorum. Kadınlar hamile kaldığında erkeklerin gözünde anne rolüne bürünebiliyor. Bebeğe zarar gelir sanmış da olabilir çok bilmiyorlar bu konuları. Yatak ayırmak, lohusayken başka şehire gitmek açıkcası duruma tuz biber olmuş olabilir. Eşinizle çocuğunuzla kendi evinizde daha mutlu olursunuz eminim. Kanamalarınız bitince hâlâ birşey olmazsa karşınıza alın direkt sorun. Hamileliğiniz bu yüzden zehir olmuş üzücü bir durum

Bu gelişmeyi şimdi gördüm. Kesinlikle eminim herşeyin daha iyiye gideceğine

Bir daha iletişimi kesmeyin birbirinizden... Kıyamam ya. İkinize de üzüldüm...

Balık baştan kokarmis. Ailesiyle ilgili şeyleri yazdiginda ,yüzüğü umarım geri takmamistir dedim ama takmışsın hatta evlenip çocuk yapmışsın. Kim kime psikolojik şiddet uyguluyor bir düşün bence . Kötü durumda olan sensin , ayrılma imkanın varsa ayrıl. Tabi bekara eş boşamak kolay fakat bu şekilde onunla yaslanabilecegini dusunuyormusun. Sana yazık

Güncellemeni yeni okudum. İş durumundan bahsetmemistin. Neyse düzelmiş olmanıza sevindim. Umarım bir daha böyle üzücü şeyler yasamazsiniz

Henüz 40 günlük bebeği olan bi kadına yani bana böyle bi mesaj yazmışsınız ya siz bu öldürülen kızlarda da suc bulan insanlardansınız muhtemelen bütün her şeyin suçlusu olarak kadınları belleyen bi erkek annesisinizdir %100 ihtimalle e sen artık içinden bir penis çıkardın pro kadınsın ve pro olmayan diğer kadınları seçimleri yüzünden aşağılayabileceğini zanneden birisin yani ben bütün sorunlarımı hallettim ama sana cok fena beddua ediyorum kınadığın her şeyin sınavını yaşarsın umarım

Neden inanmadım bu konuya
Bak bak bi de inanmamış konuya cok inanılmaz bi sey ya bu topraklarda böyle seyler fanusundan bi çık da insan gör 2-3 tane asosyal insan allaha sükür inanmadığın konuyu komple yaşadım hepsinin sınavından da ailecek geçtik de ömrün boyumca yapayalnız çürümeni temenni ediyorum

40 günlük bebeği olan kadına bunu söyleyecek kadar kadın düşmanı biri ancak bi erkek olabilir ya ne acınası bir zavallısın

Çok anlayışlı açık fikirli biriyim den çürümeyi temenni etmeye nasıl evrildiniz? Eşiniz aklandı paklandı üyeler mi tü kaka oldu? Ailesi için ucube yazmışsınız o kadar. Ne yapmışlar ne söylemişler yazmadınız, yüzüğü atıp otobüse bindim yazdınız. Tüm bunları size buradaki üyeler mi yaşattı yoksa 6 sene tanıyıp beraber olduğunuz adam mı?

1.5 sene sonra gireyim de şu kadınlada saydırayım, beddua edeyim mi dediniz? Hayırdır?

Böyle bir adama asla çocuk vermezdim. Hele ki böyle ekonomi kötü bir zamanda asla.

gidikkız kullanıcı adına bak cevaba gel 1.5 sene bu cevabı mı düşündün gidikkız? Sabah sabah seninle uğraşamayacağım neyi gidik olduğu anlaşılan kız..

Hani derler ya İ..n duası olsa gökten kemik yağardı. Bunu da bir kenara yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…