- 3 Kasım 2021
- 99
- 26
- 3
- 39
- Konu Sahibi kapikuluhande
Peki bu adam evliyken bacılarının emrinde onları istedikleri yere götürmek zorunda öıydı?Bakmaz bakmaz. Bakmak zorunda mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bu adam evliyken bacılarının emrinde onları istedikleri yere götürmek zorunda öıydı?Bakmaz bakmaz. Bakmak zorunda mı?
Zaten tedavi oluyorum yemin ederim ki oluyorum.
tamamAllah şahit ki ilaç kullanıyorum psik.kitaplar okuyprum psikologa da gittim.ana hırsım geçmiyor.ama aadam bana demişti ki benim ailem çok iyi girebileceğin en iyi aile içine girdirdim seni denişti.
Off.....değil tabi ama biz evliyken rahatça kardeşini arayıp biiz kçye göötür oraya götür buraya götür diyorlardı???Bakmak zorunda mi
Yo zorunda değildi. İstemiş ki götürmüş.Peki bu adam evliyken bacılarının emrinde onları istedikleri yere götürmek zorunda öıydı?
Çocuk büyüsün daha çok ilgilenirim diyor.sırf bunun için tayin istemesem mi?ocuk babadan mahrum kalmasın? Şu an çok ilgilenmiyor ama büyüyünce ilgilenirmiş?tamam
bızden ne duymak ıstıyorsun
bak soyluyorum ne yapman gerektıgını ben olsam ne yapardım dıye yazdım
bızden duymak ıstedıgın ne ? ne soylesem ıkna olursun
Normal olan tek şey olabilir seninle ilgili.Ciddi soruyorum ailem olmadığı için akrabalık ilişkilerini değerlendiremitorum.sizce çocuğu iki saat almamaları ama buadamı eş.k gibi kullanmaları normal mi?
Beni ezerek onların dediğini yapıyordu ama.Yo zorunda değildi. İstemiş ki götürmüş.
Yanlış düşündürmüşüm size babasız çocuk olmayı iyi bilirim çocuğumun psik.bozuk olmasını istemiyorum.Size defalarca yorum yapıldı. Yapacağınız şey belli. Başka bir şehre gidip kendinize ve çocuğunuza yeni bir hayat kuracaksınız, psikolojik yardım alacaksınız, adamı da adamın ailesini de düşünmeyeceksiniz.
Baba eksikliğine takılmanız konusunda sert konuşacağım. Hayır çocuğunuz baba eksikliği çekmez. Ama bence sizin kafayı taktığınız eksiklik baba eksikliği değil, koca eksikliği. Aynı şehirde olursak belki tekrar benimle evlenir de mutlu yuvamıza geri döneriz diye umuyorsunuz. Size değil ama çocuğunuza çok üzülüyorum. Yavrum babadan yana da anneden yana da şanssız.
bununla cocugunuza 2 saat bakmaları arasında nasıl bag kurdunuzOff.....değil tabi ama biz evliyken rahatça kardeşini arayıp biiz kçye göötür oraya götür buraya götür diyorlardı???
Artık ondan da öteye geçmişsiniz hanımefendi. Burda kimseye böyle sert çıktım mı bilmiyorum ama kendinize naparsanız yapın, o çocuğa böyle bir anne vermeye hakkınız yok. Pırıl pırıl gençler dışarda işsiz gezerken sizin gibi kıymet bilmeyen, hayatına çöp kadar değer vermeyen insanların böyle şımarmasına tahammülüm kalmadı artk. Kendinize yakıştırdığınız çirkin benzetmemesajınızı da gördüm. Hayatta erkekten daha değerli şeyler vardır. Koca herşey değildir. Velev ki sizi kandırmış gitmiş daha ne kadar peşinden koşucaksınız. Görümceniz bebeğinize bakmıyormuş falan filan. Allahım nelerle uğraşıyorsunuz. Ya dalga geçiyorsunuz, nanmak istemiyorum böyle kadınların yaşadığına. Tayin isteyecek bir mesleğiniz, çocuğunuza onurlu bir hayat sunacak geçim kaynağınız var. Siz gerçekten Allahtan belanızı istiyorsunuz. Onu da size vermiş gerçi. Ne diyim yani. Açmayın buraya konu falan, o düşünce yapınızı değiştirin, çıkın gidin o şehirden.Kesinlikle salaklıkk bende.
Nicin anlamıyorsunuz eski eşiniz sizi sevmiyor.Artik sağlıklı düşünme yetinizi kaybetmissiniz.Hamile kalmasaydiniz.Korunmanin bir suru çeşiti var.Off.....değil tabi ama biz evliyken rahatça kardeşini arayıp biiz kçye göötür oraya götür buraya götür diyorlardı???
Keşke dalga geçiyor olsaydınız. Geçmişe takılmayı bırakın artık. İnsan psikolojisi bir günde bu derece bozulmaz. Normal düşünemiyorsunuz. Muhtemelen evlilikte, belki öncesinde de sorunlarınız vardı. Adam bu şekilde boşanma yolunu bulmuş. Siz hâlâ şunu dedi bunu dedi derdindesiniz. Bu mantıkla ne kendi çocuğunuza ne başkalarının çocuklarına faydanız olur. Kendinize de çocuklara da yazık etmeyin. Ciddi bir tedaviye ihtiyacınız varAllah şahit ki dalga geçmiyorum.
tekrar evlenıcez sımdı bosanalım demesı gıbı mı :)Çocuk büyüsün daha çok ilgilenirim diyor.sırf bunun için tayin istemesem mi?ocuk babadan mahrum kalmasın? Şu an çok ilgilenmiyor ama büyüyünce ilgilenirmiş?
Doktorunuzu degistirinZaten tedavi oluyorum yemin ederim ki oluyorum.
Çünkü sizi sevmiyordu, size değer vermiyordu, sizi istemiyordu. Kız kardeşlerini seviyor ve değer veriyormuş. Yani açık açık yazdırıyorsunuz illa.Beni ezerek onların dediğini yapıyordu ama.
Ya ben onlarla görüşmüyorum adama dediö sen bırak çocuğu diye.bununla cocugunuza 2 saat bakmaları arasında nasıl bag kurdunuz
kendı kardesı ıstedıgı yere goturur
sızın cocugunuza o kadın yanı kardesı bakmak zorunda degıl kı
adam cocugu zaten ıstememıs ölsun dıye dua edıyorum demıs nıye kardesı baksın cocugunuza
gulluk gulıstanlık bır evlılıgınız harıka bır baba olsaydı da bakmak zorunda degıldı kı
sız bunca seye ragmen nasıl kapısına gıdıp bu cocuga bak dıyebılıyorsunuz
nasıl guvenıyorsunuz
nasıl beklıyorsunuz
seytan gorsun yuzunuzu demen gerekıyor normal sartlarda ısteseler cocugu gostermekten cekınmenız koruma kararı cıkartmanız gerekıyor
ama sıze soyleyeyım yakında sıze uzaklastırma cıkartılar
Tamma o halde neden evlendi benimle?Çünkü sizi sevmiyordu, size değer vermiyordu, sizi istemiyordu. Kız kardeşlerini seviyor ve değer veriyormuş. Yani açık açık yazdırıyorsunuz illa.