- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 648
- 41
size karşı kimse kotu kelime kullanmadı sanırım,ve rencide edici bişy solenmedi. Ole bi mesaj varsa bnm gozumden kaçmş olabilir.. Dediğim gibi oyle kotu bi zamna geldikki karşı komşumuza guvenemez olduk.. Dolayısıyla insanların şupeyle yaklaşması normal. Bnce bu kadar alınmayın
muhakkak allh bakar ama bnce bizde araştrmalıyız yoksa biz iyi niyetle yaklaşsak da ihtiyaç sahibine ulaşmayacak,ve kotu niyetliler bizden destek alacak.. Konu sahibinede allah yardımcısı olsun adresini fln veririm dediğine gore bi çekincesi yok.. Ama o kadar alıngan olmadan cevap vermeli çunku insanlar ibanmak için mutlaka soru soracaktrAma biz bilemedigimiz icin ihtiyac sahibini. Allah isteyene verin diyor. 5 kurus da olsa verin yani.. Bizi kandiranlar varsin kandirsinlar diyorim. Ne yapayim. Onlarin icabina Allah bakar yani..
Ben konu sahibine inandim bi de..
sende haklısın ama bayan adresımı verebılırım ınanmayan gelıp görebilir dedi ilk baslarda, oyuzden guvenemiyoruz deyip durmanın anlamı yok, oda ınsan ve bır anne kendi için bişey istemedi sadece 2 aylık bebeği ve 3 yasındakı çocugu için bikaçparca giysi istedi, hanı kıramı odeyemedım yardım dese baska bi durum ,, umarım inanan 1-2 kişi çıkar ve o yavrulara bıkaç parça ıhtıyaç ulasır, Allah herkezin gönlune göre versin tesekurler
evet adresimi verebilirm dedikten sonra bnde tatmşn oldum zatensende haklısın ama bayan adresımı verebılırım ınanmayan gelıp görebilir dedi ilk baslarda, oyuzden guvenemiyoruz deyip durmanın anlamı yok, oda ınsan ve bır anne kendi için bişey istemedi sadece 2 aylık bebeği ve 3 yasındakı çocugu için bikaçparca giysi istedi, hanı kıramı odeyemedım yardım dese baska bi durum ,, umarım inanan 1-2 kişi çıkar ve o yavrulara bıkaç parça ıhtıyaç ulasır, Allah herkezin gönlune göre versin,
ler Allah hepinizden razı olsun ama ben artık birsey istemiyorum sadece cocuklarım icin yazmıştım cok zor durumda oldugum icin ama gerek kalmadı varsın kıyafeti olmasin Allah büyük belediye hıc fakirleri görmez ki bas vurursun 2 Sene sonra gelir Allah kimseye düşürmesin âminAllah yardimciniz olsun. Sizin bogaziniz agriyorsa zavalli bebekleri dusunmek bile istemiyorum. Belediyeye falan da basvursaniz acaba nasil olur? Esin hic mi maas almiyor?
Bebe kiyafetinden baska bir seye ihtiyacin var mi? Mama biskuvi ya da kendine bir seye??
Cok tesekur
ler Allah hepinizden razı olsun ama ben artık birsey istemiyorum sadece cocuklarım icin yazmıştım cok zor durumda oldugum icin ama gerek kalmadı varsın kıyafeti olmasin Allah büyük belediye hıc fakirleri görmez ki bas vurursun 2 Sene sonra gelir Allah kimseye düşürmesin âmin
razı olsun sizden baskasına yardim etmissiniz bundan guzel şey olamaz sagolValla konu sahibi arkadasim keske bir hafta once bu konuyu acsaydin. Dolabimdaki butun kiyafetleri birilerine verdim. Eger seno bilseydim burda satar sana verirdim ucretini. Ama simdi de bi seyler lazimsa elimden geleni yapmaya calisirim..
tesekOylw deme arkadasim. Muhakkak veren cikar. Allah yardimcin olsun. Musluman muslumana yardim eder. Bize durumunu tam anlat. Cevap vermezsen bilemeyiz Ki. Benim.cocugum yok o yuzden kiyafet
Bence yarın size yakın oturan insanlardan yardım gelecektir. Bende bebek giysisi yok, eğer gönderen olmazsa ayarlarım ama.. İstanbul içi size elden teslim edilse daha güzel, kargo ile minimum 10-15TL tutar gibi geliyor. O parayı da siz ödeyecek olursanız, onu kargoya ödemek yerine direk gider yeni şeyler alırsınız.. Gönderecek kişilerin ya kargoyu ödemesi lazım ya da elden teslim etmesi lazım. Dediğim gibi ben yakındaki insanlardan yardım geleceğine inanıyorum ama gelmezse diye ben de konunuzu takip edeceğim. Allah yardımcınız olsun..[/QUOTT tesekurler
biz kimsenin bişeyine engelde olmadık bu kadın yalan soyluyorda demedik. İyi duyguların suistimal edilmemesi için soru sorduk ve cevap aldık. Hakaret edildiyse,kotu soz soylendiyse buurun hakkınız var.. Ne yani burya yardım içşn konu açıyo diye tek kelime soru soramiycak mıyız.. Bunu sormamak bnce daha abes.. Kimse sen yalan soyluyorsun demiyor,daha detaylı oğrenmek için soru soruyoruz..yazık yani ne oldu şimdi, ihtiyaç sahibi birinin alacağı 3-5 parça bebe kıyafetine bile engel oldunuz, madem yardım yapmayacaksınız inanmıyorsunuz ne burda vakit harcıyorsunuz ki, yapmaya calışanada engel oldunuz, yazık üzdünüz kadını,
Âmingecen gun 6 çocuklu biraileye ne yardımlar toplandı facebokta, evınıde facebooktan bır bayan çok ugrasıp
Evim Şahane programına yaptırdı, devlet maas baglamış, paralar toplandı, aıleye bir sürü erzak alındı, hemde devletin yardım ettiğini bildikleri halde ne yardımlasma oldu, koli koli bezler, mamalar, erzak,gıda,,, Allah yardıma muhtaç insanları, yardımsever ınsanlarla buluştursun inşallah,,
valla bu yaptığı alınganlığıda anlamadım. Sanal ortamda şıp diye kim kime guvenebilir ki. İnsanların soru sorarak bişeyler oğrenmeye çalışması mı onu kızdırıyo. Hakaret edilse tmm haklı diycm..Konu sahibi gitti ya. Ne olacak anlamadim simdi..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?