yanlıs anlamayın otobus vs seklınde gıdebılırsınız. sonucta bayan yardımcı olmak ıstıyorEvet cok
uzak benim gelme şansım hıc yok maddi konulardan dolayı birde ben hıc oraları bilmem ama kargo aracılığıyla verseniz olmazmı
cocuğum var daha küçükler biri 2 aylık digeti3 yasındayanlıs anlamayın otobus vs seklınde gıdebılırsınız. sonucta bayan yardımcı olmak ıstıyor
kargo ucretı çok tutar. ayrıca bu saatte ınternete gırebıldıgınıze göre evınızde netınız de var3
cocuğum var daha küçükler biri 2 aylık digeti3 yasında
Düşünceniz icin tesekurler ayrıca internet kullanan bir insan değilim internetin yok ev sahibinden rica ettim fifiden yazıyorum sadece yardim icin gercekten durumumu ve evimi girseydiniz hak verirdiniz cok zor durumda oldugum icin burda paylaşmak istedim burası bir aile gibi dertlerimizi paylaşamazsak nasıl yardımcı olacak birbirimizeInternetinizi kapattirarak bir adım atın tasarruf yolunda .artirdiginiz para ile pazardan 3 e 5 e alırsınız bişeyler. Ben artık kimseye güveniyorum .gerçekten ihtiyaç sahibi olabilirsiniz fakat kimse görmeden sanırım guvenemez. Kargolarin parasini nasıl ödeyeceksiniz.cok yardım gelirse ,çok tutar.
şu işaretledıgım yer sanal ortamlarda gecerlı degılDüşünceni
Düşünceniz icin tesekurler ayrıca internet kullanan bir insan değilim internetin yok ev sahibinden rica ettim fifiden yazıyorum sadece yardim icin gercekten durumumu ve evimi girseydiniz hak verirdiniz cok zor durumda oldugum icin burda paylaşmak istedim burası bir aile gibi dertlerimizi paylaşamazsak nasıl yardımcı olacak birbirimize
kargo ucretı çok tutar. ayrıca bu saatte ınternete gırebıldıgınıze göre evınızde netınız de var
ben de bunu anlamıyorum mesela... gıyılecek kıyafetlerı yok cocukların sız de net var.
ınsan bu devırde kıme gucenecegını de bılmıyor
burada neler gördük.[/QUO cok tesekurler düşünceniz icin bende zaten ilk defa nete girdik ayrıca netim yok fifiden yazıyorum 2 aylık bebegım ver tabiki gece uyumuyor ona bakıyorum isteyen inanır istemeyen inanmaz Allah razı olsun herkesten insandı görmeden yargılamayin
şu işaretledıgım yer sanal ortamlarda gecerlı degıl
belkı amac farklı nerden bılelım, buradan bakınca göremıyoruz yüzümüzü[/QUOTE isteseniz özelden sunanı durumu size resim olarak atabilirim cocukları evi
Buyrun gelin
MERHABA 3-4 TAKIM 2 YELEK, İÇÇAMAŞIRI, VAR, DİLERSENİZ GÖNDEREBİLİRİM,[/QUOTCo cok tesekurkr Allah razı olsun inananın artık vaz geçtim sadece birkaç kıyafet istedim diye aşalandim bazı kötü niyetli insanlar yüzünden biz mağdur oluyoruz malesef
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolunburadakı bayanlar çok yardımseverdır... yanlıs bılmıyorsam bu sekılde konu acmak yasak
yönetıme mesaj atıp ızın alabılırsınız
o zaman insanlar pek şüphe duymaz belkı nıyetınızde.. benı yanlıs anlamayın ve allah yardımcınız olsun
sadece burada bu sekılde cok ınsan cıktı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/kazen.5/Cok
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun
hanm efendi 3. Defadr soruyorum. Eşiniz çalışmıyo mu.bi cevap verseniz keşkeCok
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun
eşim normalde çalışıyor tabiki ama kısları biraz zor hafriyat taşıyor ve kısın isler durgun bunun icin isten çıkarıyorlarBn eşiniz çalışmıyo mu diye sormuştum. Cevap alanadım
hanm efendi 3. Defadr soruyorum. Eşiniz çalışmıyo mu.bi cevap verseniz keşke[/QUOTGörmedim pardon bebegım var onu yatırıyorum
keşke 2. Çocuğu hemn duşunmeseydiniz, madem bakabilecek gucunuz yok.. Çocuklar mağdur oluyo bu durumdaEsim
eşim normalde çalışıyor tabiki ama kısları biraz zor hafriyat taşıyor ve kısın isler durgun bunun icin isten çıkarıyorlar
ama Allah'ın taktiri nasipte varsa olurkeşke 2. Çocuğu hemn duşunmeseydiniz, madem bakabilecek gucunuz yok.. Çocuklar mağdur oluyo bu durumda
Sultanbeylideyim buraya yakın kim varsa davet ediyorum özelden adres verebilirimBu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?