Bebek İkinci El Merhaba bayanlar 2 cocuğum var eşyaya ihtiyacım var

3

cocuğum var daha küçükler biri 2 aylık digeti3 yasında
kargo ucretı çok tutar. ayrıca bu saatte ınternete gırebıldıgınıze göre evınızde netınız de var
ben de bunu anlamıyorum mesela... gıyılecek kıyafetlerı yok cocukların sız de net var.
ınsan bu devırde kıme gucenecegını de bılmıyor
burada neler gördük.

Düşünceni
Düşünceniz icin tesekurler ayrıca internet kullanan bir insan değilim internetin yok ev sahibinden rica ettim fifiden yazıyorum sadece yardim icin gercekten durumumu ve evimi girseydiniz hak verirdiniz cok zor durumda oldugum icin burda paylaşmak istedim burası bir aile gibi dertlerimizi paylaşamazsak nasıl yardımcı olacak birbirimize

şu işaretledıgım yer sanal ortamlarda gecerlı degıl
belkı amac farklı nerden bılelım, buradan bakınca göremıyoruz yüzümüzü

Cok

Buyrun gelin

buradakı bayanlar çok yardımseverdır... yanlıs bılmıyorsam bu sekılde konu acmak yasak
yönetıme mesaj atıp ızın alabılırsınız
o zaman insanlar pek şüphe duymaz belkı nıyetınızde.. benı yanlıs anlamayın ve allah yardımcınız olsun
sadece burada bu sekılde cok ınsan cıktı.

Cok

Cok
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun

Cok
cok dogru haklısınız burayı fazla bilmediğim icin yönetime nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum ama deneyecem oyle yardim isteyecem bunu söylediğiniz iyi oldu sagolun
hanm efendi 3. Defadr soruyorum. Eşiniz çalışmıyo mu.bi cevap verseniz keşke

Esim

eşim normalde çalışıyor tabiki ama kısları biraz zor hafriyat taşıyor ve kısın isler durgun bunun icin isten çıkarıyorlar
keşke 2. Çocuğu hemn duşunmeseydiniz, madem bakabilecek gucunuz yok.. Çocuklar mağdur oluyo bu durumda

Bu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle de yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil, çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..

Sultanbeylideyim buraya yakın kim varsa davet ediyorum özelden adres verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…