neden bulmuyorsunuz? soru sormak yasak mı? konuyu görüyorum sonucta ve yazma geregı duydum. sanalda neler neler oluyor.Bu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle de yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil, çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..
bizde iki durumuda goz onunde bulundurduğumuz için soru sorarak gerçeği oğrenmeye çalışıyoruz., bunda yanlş bişey olduğunu duşunmuyorumBu hanım yardım toplamak amacıyla insanlara duygu sömürüsü yapıyor olabilir, belki birileri para yardımı yapar ümidiyle de yazmış olabilir ama gerçekten ihtiyaç sahibi de olabilir. Kendisi için değil, çocukları için kullanılmış giysi istediğini farzederek, yardımda bulunmayacak insanların sorguya çekmesini hoş bulmuyorum..
Allah askına sadece kıyafet yardımı istedim olmayacak seyler duydum lütfen artık birsey istemiyorum çok tesekurler Allah razı olsun sizdenSultanbeylideyim buraya yakın kim varsa davet ediyorum özelden adres verebilirim
Cok cok tesekurkr Allah razı olsun inananın artık vaz geçtim sadece birkaç kıyafet istedim diye aşalandim bazı kötü niyetli insanlar yüzünden biz mağdur oluyoruz malesef
arkadaşım insanlar senin iyi yada kotu niyetlş olduğunu bilnedikleri içşn soru sormalarından daha doğal bişey olamaz.. Buraya bu konuyu açıyorsan bunuda goz onunde bulundurman gerekirdi..Allah askına sadece kıyafet yardımı istedim olmayacak seyler duydum lütfen artık birsey istemiyorum çok tesekurler Allah razı olsun sizden
Düşünceniz yeterli siz yardim etmeseniz bile size vallahi duacedecem sırf temiz kalpli olduğunuz icinben eger isterseniz gönderebilirim, içim rahat ve şüphe duymadan, 2 aylık bir bebekten bahsedıyorsunuz duyarsız kalamam, aslında yakın olsa yürüteçte var ama kargosu çok tutar , Allah yardımcınız olsun, Allah evlatlarınızı korusun,
herkesDüşünceniz yeterli siz yardim etmeseniz bile size vallahi duacedecem sırf temiz kalpli olduğunuz icin
soru sormaktacarkadaşım insanlar senin iyi yada kotu niyetlş olduğunu bilnedikleri içşn soru sormalarından daha doğal bişey olamaz.. Buraya bu konuyu açıyorsan bunuda goz onunde bulundurman gerekirdi..
Allah razı olsun, sen yınede aklında olsun, özeldende yazabilirsin farketmez istediğin zaman gönderebilirim, öyle ev resmi filanda görmeme gerek yok, gönlüm inandıktan sonra gerisi boş, Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş, bu gunlerde gecer inşallah,Düşünceniz yeterli siz yardim etmeseniz bile size vallahi duacedecem sırf temiz kalpli olduğunuz icin
erkes soru sormaktan özgür ama insanları rencide etmeden kim istemez cocuğuna yeni kıyafet giydirmek istemezki ama olmayınca bende burdan yardim istedimherkes
soru sormaktac
H
erkes soru sormaktan özgür ama insanları rencide etmeden kim istemez cocuğuna yeni kıyafet giydirmek istemezki ama olmayınca bende burdan yardim istedim
Para yardımı olsa haklısınız da, eşya ve kıyafet istemiş, yapmayın Allah aşkına. Kullanmadığınız üç beş parça çapul için neyin güvenirliğini arıyorsunuz.. Bu kadar şüphecilik fazla..
Arkadaslar yani belliki ihtiyac sahibi. Ikinci el bebek kiyafetlerini ne yapacak ki kadin alsa? Sultanbeyli yani öyle zengin bir muhit degil. Durumu musait olmayan cok kisi var orda. Evime de gelebilirsiniz diyor.
Ben inandim. Ama benim cocugum falan yok. Acaba baska seye ihtiyacınız var mi?
Allah yardimciniz olsun..
kimse burda bayana hakaret veya kotu kelime kullanmadı.. Artık insanlara karşı o kadar guvensiziz ki iyi duygularımızın suistimal edilmesini istemiyoruz... Dediğiniz gibi iki durum da olabilir.. Bence bayqn bu konuyu açarken insanların şupeyle yaklaşabileceğini duşunmuş,olmalıydı.. Bu çok acı ama artık kimse kimseye guvenmiyo..
size karşı kimse kotu kelime kullanmadı sanırım,ve rencide edici bişy solenmedi. Ole bi mesaj varsa bnm gozumden kaçmş olabilir.. Dediğim gibi oyle kotu bi zamna geldikki karşı komşumuza guvenemez olduk.. Dolayısıyla insanların şupeyle yaklaşması normal. Bnce bu kadar alınmayınH
erkes soru sormaktan özgür ama insanları rencide etmeden kim istemez cocuğuna yeni kıyafet giydirmek istemezki ama olmayınca bende burdan yardim istedim
Allah razı olsun, sen yınede aklında olsun, özeldende yazabilirsin farketmez istediğin zaman gönderebilirim, öyle ev resmi filanda görmeme gerek yok, gönlüm inandıktan sonra gerisi boş, Allah kuluna taşıyamayacağı yük vermezmiş, bu gunlerde gecer inşallah,[/QU âmin cümlemizin
size karşı kimse kotu kelime kullanmadı sanırım,ve rencide edici bişy solenmedi. Ole bi mesaj varsa bnm gozumden kaçmş olabilir.. Dediğim gibi oyle kotu bi zamna geldikki karşı komşumuza guvenemez olduk.. Dolayısıyla insanların şupeyle yaklaşması normal. Bnce bu kadar alınmayın[/QUOTEdusuncenize saygı duyuyorum
verilicek şey elbetteki kimsenin durumunu sarsmaz, ama demişsin ya varsın kandırsın beni..bence bu karşıdakine yapılacak en buyuk kotuluktur,onu ihtiyacı olmadığı halde istemeye alıştrmaktr ve belkide ihtiyaç sahibibiri yerine ihtiyacı olmayana ulaşmasını sağlamaktr.. Ben bu sozleri kobu sahibi için solemiyorum. Bilgececim bi misal uzerine soyluyorum. Yanlış anlaşılmasınOlsun. Ben boyle seylere takmam. Varsin kandirsin beni. Ben sevabimi alicam, ben ona guvendim. O kandirirsa onun gunahi. Beni alakadar etmeyecek.
Hem bi arkadas da demis cocugun eskileri için guvensek ne olur guvenmesek ne olur yani..
verilicek şey elbetteki kimsenin durumunu sarsmaz, ama demişsin ya varsın kandırsın beni..bence bu karşıdakine yapılacak en buyuk kotuluktur,onu ihtiyacı olmadığı halde istemeye alıştrmaktr ve belkide ihtiyaç sahibibiri yerine ihtiyacı olmayana ulaşmasını sağlamaktr.. Ben bu sozleri kobu sahibi için solemiyorum. Bilgececim bi misal uzerine soyluyorum. Yanlış anlaşılmasın
Arkadaslar yani belliki ihtiyac sahibi. Ikinci el bebek kiyafetlerini ne yapacak ki kadin alsa? Sultanbeyli yani öyle zengin bir muhit degil. Durumu musait olmayan cok kisi var orda. Evime de gelebilirsiniz diyor.
Ben inandim. Ama benim cocugum falan yok. Acaba baska seye ihtiyacınız var mi?
Allah yardimciniz olsun..[/QUOT merhaba cok dogruyu ve yalanda yok burda yeniyim bir arkadasım yardımıyla buraya başvurdum bilseydim zaten yazmazdim bizim ev kiralij su alıyor duvarlar rutubetten görünmüyor kokudan boğazımın şişmiş ve 2 aylık bebegım hasta ve net i fifiden çekiyor ev sahibinin rica ettt ordan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?