Bebek İkinci El Merhaba bayanlar 2 cocuğum var eşyaya ihtiyacım var

Daha ilk konuşmalarında isteyen evimi çocuklarımı gelip görebikir demiş ama hala üzerine gidilmiş.
Ben kendim tek başıma gelemem ama etrafıma bir soruşturayım, çocuğu olanlardan birşeyler bulursam babamla getirmek isterim. Hatta eğer gelip görebilirsek daha fazla yardım için de uğraş verebiliriz.

Bi
Daha ilk konuşmalarında isteyen evimi çocuklarımı gelip görebikir demiş ama hala üzerine gidilmiş.
Ben kendim tek başıma gelemem ama etrafıma bir soruşturayım, çocuğu olanlardan birşeyler bulursam babamla getirmek isterim. Hatta eğer gelip görebilirsek daha fazla yardım için de uğraş verebiliriz.[/QUOTE Buyrun gelin

Ben inanmadığım için söylemedim yanlış anlamayın, sadece tek gelme imkanım yok maalesef.

valla bu yaptığı alınganlığıda anlamadım. Sanal ortamda şıp diye kim kime guvenebilir ki. İnsanların soru sorarak bişeyler oğrenmeye çalışması mı onu kızdırıyo. Hakaret edilse tmm haklı diycm..

Zaten genelde gerçekten çok ihtiyacı olan kişi böyle alınır uzulur kırılır sıkılır, umarım şimdi anladın arkadaşım.

Bencede sadece kıyafet yardımı istemiş yani o kadar da bunun için bu sorgu suale gerek yok zaten kullanmadıkları larınız ikinci el ürünler oluyor sıfır yollanmıyosunuz ki keşke bende olsa küçük kardeşimde yok maalesef verirdim kargo parasınıda öderdim allah yardımcınız olsun ..

Bilmeye
Koni sahibi illa alinti yapmaniza gerek yok. Yazilar karisiyor. Baska seye ihtiyaciniz var mi?[/Bilmeyecek oluyor evet farkındayım zaten zor yazıyorum cok karışık burası baska bir ihtiyacım yok sagolun sizin can saglıgınız

Günaydın Mesajları okuyunca üzüldüm bu kadar sorguya çekmek neden yapılacak yardım ısteyene ulaşmadan Allah'ın huzuruna ulaşır ksrsı taraf doğru söylemese bıle maksat Allah rızası ıcın vermek degıl mı pısman olmuş bellı derdını paylaştığına güven dıyorsunuz da buradan ürün alırken tanıyomusunuz aldığınız kısıyı Parasını önce yatırıyoruz bazen ya göndermezse kargomuzu degıl mı ben şahsen üzüldüm suıstımal olsak bıle çok mu degerlı bır ıkı oyuncak gıyılmıs eskı evdekı ınternetı kapat tasarruf et demıssınız sımdı en kötü telefonda hat kapsamında Internet var mı P hanımda komşusundan bağlanmış esu çalışsa alçağı en yüksek askarı Ücret 700 TL kaydı gecınelım bununla ıkıncı çocuk neden düşündünüz demıstınız herşey kader daıresınde olmuş gelmıs sorgulamak bıze düşmez bence

Rencıde etmemek ıcın özelden sorulabılırdı bunlar bence ıstersenız sorgu sual kısmını hepberaber sonlandıralım ne yapabılırız ona bakalım hepimız anneyız merhametımız daha yoğun varsın kandırılıyosakda öyle olsun Allah rızası olunca mükafat başka olur sevgıler

Vay arkadaş..neyi kandıracak kullanılmış bebek eşyalarınız satar belki ?!?Gönderen yazsın ne çok araştırdılar eski bebe kıyafeti için yokluğu bilmeyenin malı kıymetli olurmuş Allah kimseye muhtaç etmesin insanlık ölmūş gerçekten gūn gelir aynı duruma dūşūrūr Rabbim... o bir ana kendini degil çocuklarını dūşūnen cuma cuma dua edicem sana

Back