Konu sahibi gitti ya. Ne olacak anlamadim simdi..???[/QUOTBuradayım bebegım var onla uğraşıyorum
Bur[/QUOTE
buradayımKonu sahibi gitti ya. Ne olacak anlamadim simdi..???
Ne gibiNe oldu simdi? Son kararin nedir?
Daha ilk konuşmalarında isteyen evimi çocuklarımı gelip görebikir demiş ama hala üzerine gidilmiş.
Ben kendim tek başıma gelemem ama etrafıma bir soruşturayım, çocuğu olanlardan birşeyler bulursam babamla getirmek isterim. Hatta eğer gelip görebilirsek daha fazla yardım için de uğraş verebiliriz.[/QUOTE Buyrun gelin
Ne gibi
Allah razı olsun nasıl istesenizBen senin icin burdaki 2.el bebek esyalarindan kiyafet baktim. Yazdim sordum. Cevap bekliyorum.. Insallah gonderebilirim hayirlisiyla..
valla bu yaptığı alınganlığıda anlamadım. Sanal ortamda şıp diye kim kime guvenebilir ki. İnsanların soru sorarak bişeyler oğrenmeye çalışması mı onu kızdırıyo. Hakaret edilse tmm haklı diycm..
Ailece gelin buyrun
Para yardımı olsa haklısınız da, eşya ve kıyafet istemiş, yapmayın Allah aşkına. Kullanmadığınız üç beş parça çapul için neyin güvenirliğini arıyorsunuz.. Bu kadar şüphecilik fazla..
Koni sahibi illa alinti yapmaniza gerek yok. Yazilar karisiyor. Baska seye ihtiyaciniz var mi?[/Bilmeyecek oluyor evet farkındayım zaten zor yazıyorum cok karışık burası baska bir ihtiyacım yok sagolun sizin can saglıgınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?